Csókolom, celeb vagyok. Egy császár rendel!

Celebnek lenni nem csak állapot, hanem bizonyára rengeteg kiváltság is érheti úgy az embert. Szebb húst kap a hentesnél, meg néha a kezébe nyom egy csokor virágot a sarki bódés csak úgy, feltéve, ha nem nagyon húzza ki a jónépnél a gyufát. A gyereket azonban helyettük sem szüli meg a postás, s a hazai celebvilágban úgy tűnik, nem sikk csak úgy kivetetni a babát a pocakból.

Nézze meg képeinket!

Nem úgy, mint külföldön. Elég csak néhány nevet említenünk, akik császármetszéssel szültek vélt vagy valós indokkal. Angelina Jolie tavaly szülte ily módon lányát, Shiloh-t, Gerri Halliwellnek, ex Spice Girls tagnak sem sikerült másként kislányát megszülnie, s sorolhatnánk tovább Victoria Beckhammel, Britney Spears-szel, Claudia Schifferrel, és még sok más híres mamával.


Nagy vihart kavart a legutóbbi császáros témánk, amin felbuzdulva körülnéztünk a magyar celebanyukák háza táján, hogyan született meg gyermekük.

Rubint Réka mindkét gyermekét, a kis Larát és Norbikát is császárral szülte, 2003-ban és 2005-ben, akár csak Szandi három gyerekét. A Megaházból is származik egy császáros csemete, mégpedig Szabó Eszter és Kontor Tamás kisfia tavaly december 22-én született. Idén pedig négy celebünk adott életet orvosi segítséggel babájának, valamint egy celebfeleség. Januárban teljes hírzárlat mellett jött világra Görög Zita és Seres Attila Milánja, áprilisban Várkonyi Andreának, Bocskor Gábor kedvesének született meg Nóra, és Szulák Andreának Rozina lánya. A május pedig Csisztu Zsuzsának hozta meg a babáját, Krisztián is császáros bébi lett. Júniusban Dopeman kislányát, Fannit emelték ki császármetszéssel. Augusztus 16-án Ganxta Zolee foghatta karjában kislányát, Zoét, aki programozott császárral született. Tamás Noel, az egykori modell, Rába Tímea harmadik gyermeke, október 29-én jött világra, szintén császárral.

Sok sztármamának sikerült természetes módon megszülni gyermekét. Talán a 2006-os júliusi hónap szerencsés volt ez ügyben, mert három anyuka is ekkor ért célba, Liptai Claudia Anna Sárát, Gregor Bernadett Álmost és Marsi Anikó a kis Vilikét is abban a hónapban hozta a világra. Augusztusban tízórás vajúdás után tízórás vajúdás után érkezett meg Bálint Antónia kislánya, Lilien Antónia. Nemrég szülte meg második gyermeküket, Annát hagyományos módon Bárdos András felesége, Máté Kriszta, valamint Nimródot Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda. Németh Kristóf kisfia, Lőrinc, november 7-én született, szintén a hagyományos küzdelmes úton.

Celeb vagy, vagy nem, a baba tehát valahogy ki fog jönni, császárral vagy simán, de mindenképpen. A császármetszés pedig nem kívánságra, hanem elméletileg alapos indokkal történik.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek