Mit rejt egy anya táskája?

Gondolkoztál már azon a 6-os villamoson, hogy vajon mi lehet az ablak mellett álló kosztümös hölgynek a táskájában? A vörös hajú miniszoknyáséba például simán bele tudsz képzelni egy vibrátort, a fekete szemüvegesében a Háború és béke, a barna táskájában pedig talán egy gázspray lapul. És vajon mivel van tele a kisgyereket cipelő anyáé? A feneketlen női táskák titka.

A pénztárcát, iratokat és a mobiltelefont (ha épp nem marad a konyhaszekrényen) minden nő bedobja a táskába, amikor útnak indul. A felkészült anyák pedig pakolhatják be ezen kívül a fél lakást a tarisznyába. Úgy mint: pelenka, cumi, innivaló, rágcsálnivaló, papír zsebkendő, popsitörlő kendő, játékok.



Ne lepődjünk meg, ha anya elővarázsol a táskájából: kiskanalat, tavaly gyűjtött terméseket, varrófeleszerelést, ragtapaszt, kavicsokat, félig megrágott és összenyomódott túró rudit, cserebugyit és –zoknit. (Utóbbiakat természetesen a gyereknek szánva.) A legelőrelátóbbaktól pedig akár villáskulcsot, csavarhúzót vagy bicskát is kérhetünk.

És a ti táskátok mivel van tele?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek