SZÜLŐSÉG

Már megint anyámnak öltöztem

2007. november 6., kedd 08:00

Kevés olyan anyuka van, aki meg tudja őrizni divatdiktátor mivoltát. Főleg akkor vagyunk szarban, amikor alapvetően sem vagyunk azok a trendi darabok, hanem megvan a saját stílusunk. Aztán szülünk babákat, és jön néhány hónap, akár pár év és mi alig látszunk ki a pelenka, büfiruha és a játszószerkó alól. Ennek eleinte határozottan örülünk, mert legalább van, ami jótékonyan elfedi a tonnányi hurkát, meg fölös zsírt.

Aztán, ha szerencsésebb fajták vagyunk, vagy történetesen kitartó diétázók és sportolók, felismerjük, hogy néha normális göncöt is magunkra vehetnénk, nem csak azt az ejtőernyő-paplant, amit hónapokig viseltünk. És mi felöltözünk, kirittyentünk istenesen, akár egy félórás közértezés alkalmából is, s rájövünk, a divathoz annyi közünk van, mint az agysebészethez. Álljon itt néhány jó tanács anyukáknak, akik elvesztették a divat fonalát még a múlt században.


- A trapéz farmer igazából kiment a divatból. Először ugye a hetvenes években, de hála a magasságosnak az újabb hullámot is sikerült kihevernünk. A szerencsésebbek ezt az időt átsusimelegítőzték a gyes alatt.
- Ha telitalpas, holdjáró magas sarkúra vágysz, van már legalább három gyereked és inkább lapozz fel valami divatmagazint, ez itt kevés lesz.
- Jó hírem van azoknak , akiknek még megvan az első gyerek szülése előtt vásárolt kapucnis kabátjuk, amin muff is van, ugyanis szemmel láthatólag megint divatosak lehetnek, mázli, hogy nekik pénzt sem kell kiadni rá.
- Hurrá, már egyáltalán nem ciki mobilozni az utcán, buszon, metrón, vonaton, így nem kell úgy tennünk, mintha a zsebünkbe akarnánk belebeszélni.
- Fekete körmöket maximum EMO koncertekre fessünk csak, bár onnan meg amúgy is kilógnánk, hiszen nyilvánvalóan befejeztük az általános iskolát és ha hagynánk, már a hónaljunk is szőrös lenne.
- Ne felejtsük el soha, még akkor sem, h hihetetlen leárazások vannak a Calzedóniában, hogy a csillámos harisnyák nem szoptatós lábú, muraközi virgácsokkal megáldott anyáknak vannak legyártva! Úgy is akkor volt a legvonzóbb, amikor Jennifer Rush volt a top 10 élén. Vegyünk inkább valami vad, anyagában mintást.
- Ha netán mégis valahogyan visszaloptuk magunkat a business világába, tartsuk szem előtt, hogy a térd fölött érő szűk mini kosztüm csak nagyon tipp topp alakra jó és trendi anyagból, egyébként akár fehér zoknit is húzhattunk volna piros körömcipővel.

Összefoglalva, ha körültekintőek és elég figyelmesek vagytok, csak picit szaladtok bele valami orbitális tévedésbe és nem fogjátok magatokat úgy érezni, mint a minap én a metrón: Jé, emberek, jé csinosak, jé, én meg anyámnak öltöztem!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.11.06 20:19:15Nilüfer

  ruju:))) köööösz:))))))))

 • 2007.11.06 20:28:14ruju

  :-D

 • 2007.11.06 20:55:55ruju

  Na úgy látom, a mi kis flörtünk mindenkit elriasztott :-D. És kezdődik a Vészhelyzet.

 • 2007.11.06 21:03:41Hicudzsi

  Szerintem a répanaci meg a testresimulós utoljára Audrey Hepburnnek meg Grace Kellynek állt jól :):):)

  Továbbra is kitartok amellett, hogy mindenki bújjon abba amiben jólérzi magát.  És ha egyszer sok pénzem lesz varratok magamnak olasz-meg spanyolcsajos ruhákat amilyeneket Sophia Loren hordott az '50-es évekbeli filmjeiben, olyan pörgősszoknyásat, pirosat pöttyöset, cicikidobósat :)))

 • 2007.11.06 21:09:36Nilüfer

  hicudzsi, éán is..de csak ott veszem fel, ahol nem látnak:DDDDDD

 • 2007.11.06 21:17:32Hicudzsi

  :)))

  Ugye milyen gyönyörűű :)  Azért olasz csajokhoz lenne egy hozzáfűznivalóm (nővérem Olaszországban ment férjhez és ráadásul a divatszakmában dolgozott vagy 8 évig) nagyon csinosak ez igaz, de az arcukon van egy vala.nyi smink :)azért olyan baromi mutatósak.

  Egyébként én is csípem őket. :)

 • 2007.11.06 21:21:38druantia

  De jó, hogy más is van úgy, mint én :). Én évekig hordtam egy darázsruhát. Kábé hét centi széles citromsárga és fekete csíkos anyagból készült, bokáig ért, derékig vízszintesen voltak a csíkok, lent meg függőlegesen és volt rajta kettő jó nagy zseb :). A mostani kedvenc nyári ruhámat meg a barátnőm "hentes-ruhának" hívja. Egy fehér len egyberuha, nyakbakötős, jó szellős, nagy zsebbel az elején. Imádom. Nagyon szeretem az egyberuhákat, van gótikus fekete csipkeujjal, méregzöld csónaknyakú, pántos világoskék, stb.  Egyébként én terhesen voltam a leginkább megvadulva ruhaügyileg, hordtam (és még mindig hordom) egy piros-fehér csíkos GAP kislányruhát tunikaként (terhesen is sokáig jó volt), meg megvarrattam álmaim felsőrészét: kanárisárga világoskékkel, rózsaszínnel és zölddel batikolva, decens kis fehér gallérral és kézelővel :).  Emellett én is szeretem a cicikidobós felsőket, a magassarkúimat, a csinos nadrágokat, de néha kell egy kis vadulás is.

 • 2007.11.06 21:29:50vasszűz

  Jáááj, a velvet már megin' megmonnya, mit kell viselni...

  Szerencsére valahogy ezt nem veszik az emberek a szivükre, legalábbis az utcákat járva ezt látom.

  Jut eszembe, én szoktam volt anyámnak öltözni, mert ő nagyon vékony volt, és vesszőparipája volt, hogy minőséget vesz.

  Amikor divatba jött a trapéz, hordtam egy nadrágját, sokan megállítottak az iskolában, hogy milyen klassz nadrágom van. A kabátjait is hordom, az egyikben ott a címke, hogy Május1 Ruhagyár. Meg a szoknyáit is hordtam.

 • 2007.11.06 21:32:33landi

  húú, ez a csíkos... kissé csíkmániás vagyok. Terhesség alatt többen kérdezték, hogy miért hordok keresztbe csíkosat, mert attól nagyobbnak látszik a hasam. Dehát könyörgöm, ha egyszer 8 hónaposan akkora hasam van, mint egy bálna, akkor nem tök mindegy?! Biztos hosszanti csíkosban csak akkorának tűnne, mint egy paradicsom, nem?

 • 2007.11.06 21:37:53landi

  vasszűz, jut eszembe, én is hordtam anyám móher garbóit.  :-) egyszer anyu hazaállított, hogy nézzem már, milyen klassz zoknit szerzett magának: hupilila zokni kis csíkos szivekkel, a csíkok színe piros, kanárisárga, ciklámen és banánzöld. Benetton. Akkor járt 45 körül.  Na, tényleg úgy öltözöm, mint anyám :-)

 • 2007.11.06 21:43:27vasszűz

  landi!  Nem írtad le, hogy hordta-e a zoknit? Ha igen, látszott-e?

  Ha igen, éljen:) Nem tetszik az a tendencia, hogy 40 fölött mindenkinek kötelező "mértéktartóan" öltöznie, ami az esetek többségében szürkét, sötétkéket vagy a lila valami rettenetesen unalmas árnyalatát jelenti.

 • 2007.11.06 21:52:54landi

  hogyne hordta volna. Most 52 és van egy rózsaszín dorkója. Azt is hordja. És most vicc nélkül mondom, hogy tök jól néz ki, szóval nem úgy kell elképzelni, mint aki nem tud megbékélni a korával és ezt hülye cuccokkal ellensúlyozza, hanem tényleg ilyen fiatalos kívül-belül.

 • 2007.11.06 21:54:02landi

  na jó, mondjuk a zoknin azért én is jót röhögtem. Viszont ő is. :-)

 • 2007.11.06 23:03:52kovvacs

  milyen az már, hogy beszervezek fodrászt, shoppingolást (lásd fenti post, nálam a férjem összement pólói viszik a prímet),

  erre 39,3 fokos lázam lesz előző este hirtelen.

  Már levittem 37,8-ra hűtőfürdővel, de akkor is, a *****ba :(

 • 2007.11.06 23:27:28jidele

  kovvacs :(

 • 2007.11.06 23:28:47jidele

  én terhesen végre hordhattam a rég áhított testhezálló fölsőket. Legálisan volt nagy a hasam;)

 • 2007.11.07 08:08:28Nilüfer

  Jidele, a terhességben ez (is) a szép:))))))

 • 2007.11.07 08:21:28manci

  Hicudzsi, én is pont ilyennek láttam az olasz nőket, pontosabban a rómaiakra volt igazán jellemző: messziről baromi jól néztek ki, aztán ahogy közeledtek, egyre inkább szembetűnt a vakolat, a pólusokba beleült 6 kiló alapozó. De azt el kell ismeri, hogy jellemzően nagyon jól öltözködtek!  A pasik meg nekem kicsit nyálasak voltak, kevés nekem való fickót láttam, de hogy soha nem éreztem magam annyira jó nőnek, mint Rómában, az biztos. Ízlésesen tudnak bókolni vadidegenek is, úgy szólnak hozzád, úgy mosolyognak, hogy az ember lánya 10 centivel a föld fölött kezd járni. Szóval nem az itthoni "de kinyalnálak" dumával jönnek...

 • 2007.11.07 08:25:52koneko

  És mi az a dorkó???  Nem tudom a "szakkifejezéseket", pedig gyakran varrok is. Két hónapomba telt, mire megfejtettem a "zsabó" jelentését. (Az az idióta fodor.. Brrrr.)  Valaki említette, hogy tud egy jó méteráru boltot. Engem érdekelne. Köszi :)

 • 2007.11.07 08:39:00landi

  a dorkó szerintem inkább szleng. Tornacsuka.  A méterárubolt érdekelne engem is! • 2007.11.07 09:12:42Nilüfer

  a dorkó az a jó régi szockó tornacipő:)) fehér volt kötelező a lányoknak, a fiúknak meg a barna:))) a kék csak később gyűrűzött be:)) anyám, de jól belerohad abba a láb:))))))

 • 2007.11.07 09:17:17Leona

  Én egy éve azon molyolok, hogy 31 évesen vajh vehetnék-e fel terepszínű gatyót. Egyszerűen odáig voltam érte meg vissza. Aztán férjemuram azt mondta, nane, én meg szomorkodtam. Aztán csak tetszett, és rábeszéltem magam, de addigra meg már mindenki ilyenbe járt, és már nem is tetszik annyira...  Én ilyen gyáva vagyok. A férjem meg maradi ízlésű, de mindenben. A lakást is csak kis adagokban merem alakítgatni. Bár most beindult ő is, mert amit már megcsináltam, rájött, hogy az jó, és kezd bennem bízni.  Az viszont tutkó, hogy nem öltözöm anyámnak. Ő olyan habos-babos, fidres-fodros fajta. Akkora trauma volt ez nekem gyerekként, hogy a színeket is csak most kezdem magamévá tenni. Eddig a barna-fekete-fehér, max. bordó volt. Mostmár van rózsaszín, piros, sárga, sőtmitöbb zöld is. Utóbbiért mindig kapok a fejemre, mert anyám nem bírja. De nekem tetszik, lehet, hogy a konyhám is zöldmegvalami lesz majd egyszer :)

 • 2007.11.07 09:24:05Hicudzsi

  Leona!

  Nemááá :) Miért ne vehetnél fel terepszínűt?

  Jajj csajok mindenkinek kéne egy kis kiruccanás valami laza helyre mint ez férjestül mindenestül.

  Komolyan nekem van egy Pikacsus pólóm.. hát én azt hordom, gyakran, játszóra, kirándulni, edzésre mert kényelmes és nagyon színes. Hát eddig még senki nem mondta, hogy ilyen vén csaj miért vesz fel ilyet :)

 • 2007.11.07 09:25:41Hicudzsi

  Én is itt kaommentekből tudtam meg, hogy - ha nem lenne józan eszem - jövő nyáron dobhatom ki a spagettipántos türkizkék, zöld, narancssárga, piros pólógyűjteményemet :))) csak mert 60 kiló vagyok :)

 • 2007.11.07 09:25:41Leona

  Hicudzsi, ezentúl téged foglak zaklatni, ha elbizonytalanodom, nem Apát, az mán tuti :)

 • 2007.11.07 09:29:11Hicudzsi

  Hát itt van egy kedvenc anyukám, elég duci, DE a minap a játszón volt rajta egy lila térd szoknya, egy szép virágos fekete-fehér tunika éés a hajában egy bazinagy lila toll! :) Ledobta a kiscipőjét és meztélláb rongyolt ő is a gyereke után. És biztos sokan mondanák, hogy ilyen termetre ne vegyen térdszoknyát de ki a fenét érdekel, szerintem tök tuti volt így. :)

 • 2007.11.07 09:30:52Hicudzsi

  Az öltözködés, hogy mit kívánsz meg az is te vagy, el kell menni fel kell próbálni, ha nem szereted látni magadon, mert nem áll jól akkor nem kell megvenni, de ha tuti és jól érzed magad benne akkor kell neked. Ez az önkifejezésed része :)

 • 2007.11.07 09:32:18landi

  Pikacsus póló! Dejó!

 • 2007.11.07 09:32:23Leona

  Hicuzsdi: ennyivel jobb idő van arrafelé????

  Én nemhogy a cipőmet, de a kabátomat sem hajigálom mostanság...

 • 2007.11.07 09:38:08Hicudzsi

  Leona! Ha nem fúj és szél és ezerrel süt a nap a tengerparti játszótéren bizony lekívánkozik a kabát :)

  Mára 13 fokot mondanak, de a múlt héten volt 18 is.

 • 2007.11.07 09:43:07Nilüfer

  na tessék..itt meg szakad az eső:(((((

 • 2007.11.07 09:45:43Hicudzsi

  Na húzok dolgozni :) Szóval gondoljátok át amit tanácsoltam. :)))

 • 2007.11.07 11:27:15in_my_opinion

  Én is azt gondolom, mint Hicudzsi: az öltözködés önkifejezés (ez egyébként nem mond ellent annak, hogy vannak előnyösebb és kevésbé előnyös viseletek mindenkinek!). Akinek tetszik valami, azt próbálja fel, és ha felszabadultan csinosnak vagy akár gyönyörűnek látja/érzi magát benne, akkor vegye csak fel bátran (persze nyilván tudni kell, mit hova nem vehetünk fel, de mivel itt már mindenki felnőtt ember, feltételezem, hogy az illemszabályokkal mindenki tisztában van: )).

  Egy buktatója van a provokatív, feltűnő öltözködésnek: valahogy az ilyet látva a többi ember feljogosítottnak érzi magát arra, hogy hangot adjon minden pozitív vagy negatív véleményének. Ezzel az a baj, hogy ez nagyon szokatlan viselkedés. Gondoljatok csak bele, amikor "normálisan" (=teljesen átlagosan) öltözve kimentek az utcára, akkor van-e bárki is, aki kommentálja a ruhátokat? Max megjegyzi a kolléganő, hogy "de szép a nyakláncod" vagy ilyesmi. Viszont ha feltűnő/bohém ruhákat visel valaki, akkor az utcán vadidegenek hozzászólnak, megjegyzést fűznek hozzá, elkezdenek beszélgetni vele. Ezt nehéz ám kezelni. Az itt kommentező anyukák sokszor panaszkodnak arra, hogy amikor nagy a pocakjuk, vagy már babakocsit tologatnak, akkor az utcán idegen emberek is feljogosítva érzik magukat, hogy kéretlen tanácsokat osztogassanak gyereknevelésről, vagy hogy olyan intim kérdéseket tegyenek fel, hogy van-e hányingere reggelente. Na, úgy képzeljétek el, hogy aki feltűnő ruhákat hord, az is megkapja ugyanezt, és ez bizony nehéz lehet néha!

 • 2007.11.07 11:41:08mazsola84

  Én nagy Micimackó mániás vagyok, még az ágyneműm is olyan! Ölni tudnék egy micimacis pólóért, de a családban mindenki szerint ezt már nekem nem illik!!!  Ja és ha valakinek útba esik érdemes benézni a biatorbágyi outletben lévő Mango boltba. Az árak nagyon barátiak (kord gatya 3500,- felsők 799,-től), és mivel import cucc is van közte 42-44-es ruhák is vannak. Ezekből a méretekből ítélve szerintem Németországból hozzák be a kifutó modelleket.

 • 2007.11.07 11:43:42Nilüfer

  mazsola, nekem egy kistehenes pólóm van, sajnos kezd szétmenni.De csak baráti körben hordom:)))

 • 2007.11.07 11:48:36mazsola84

  Imádom a rajzfilmfigurás cuccokat!!! Persze még a békebeli figurákra gondolok, nem a gnóm Pokemonra meg egyéb agyrémekre (bocs Hicudzsi).

 • 2007.11.07 11:56:01in_my_opinion

  De mazsola84, a családodat miért érdekli, hogy való-e neked a Micimackós póló? Véletlenül nem azért, mert megkérdezted a véleményüket? Ha igen, itt egy utólagos jó tanács: nem kellett volna : )

  Egyébként ha a 84 a születési éved, akkor még egyébként is abban a korban vagy, amikor az ilyesmi még csak nem is kirívó. Te írtad valahol, hogy gimi végétől kezdve elegánsan öltözködsz? Na de pl. amikor elmész kirándulni, vagy valami hasonlót csinálni? Akkor felvehetnél egy Micimackót magadra nyugodtan. És ha nem érzed magad furán benne, akkor hajrá, máshová is lehet hordani.

 • 2007.11.07 12:57:16magyaranya

  Nem akarok felvágni, de amíg volt kocsi, egyszer kisegítettem egy férfiembert egy 11-es villáskulccsal. Asszem az aksi vmelyik csavarjához kellett.:)) Bicska pedig mindíg, néha csavarhúzó is.:))

 • 2007.11.07 13:01:48Nilüfer

  magyaranya, családanya "ridiküljében" kell legyen egy bicska:)))))Csavarhúhó, na az MÉG nincs:)

 • 2007.11.07 13:18:20magyaranya

  Kedvenc nyáriruhámat a 80-as években guberáltam, francia, fehér alapon kék,piros,sárga,zöld vékony, ritka csíkokkal, enyhén gyűrt anyagból, klasszikus ingruha szabás. Mostam 90 fokon is, hipóztam, meg se rezdül, ki se fakul, na ilyet szeretnék még párat.

 • 2007.11.07 13:54:26mazsola84

  in_my_opinion:

  de-de a születési évem. Igen én írtam, hogy elegánsan öltözködöm alapállapotban. Kirándulni nem igen járok, de macinacihoz meg itthoni fetrengéshez szívesen felveszek ilyesmit. A becenevem egyébként Bolondlány, szóval állítólag jól is állnak nekem ezek a marhaságok.

  Na most úgy feltüzeltél, hogy ma este meg is próbálok shoppingolni egyet :)

 • 2007.11.07 20:53:11in_my_opinion

  Mazsola, ha nem kapsz ilyen pólót, csinálhatsz is. Én abszolút nem tudok rajzolni, de régen sok pólót gyártottam úgy, hogy vettem pár textilfilcet, kinéztem valami nekem tetsző rajzot, és sablonként egy fehér póló alá tettem, majd átrajzoltam. Először lehet puha grafitceruzát is használni, és csak utána a filcet. Csináltam így pl. Barbie babás pólót : )

 • 2007.11.08 00:34:53cozumel

  Okoska!  Azert 60 kilosan tuti nem kover egy ember, meg ha alacsony, akkor sem. Legfeljebb gombolyu:-)  De miert gondolod, hogy a cernavekony lanyok sosem ehetnek egy jot? Eleg sok csajt ismerek, akik zabalnak, es megsem hiznak, szerencses alkatuk van, ennyi.  Es olyanok is vannak (bar ez szamomra megfoghatatlan:D) akik szamara az eves nem egy nagy elvezet. Kedvenc nagynenem pl. azt szokta mondani, hogy ha nem lenne a ferje, meg az unokak, akkor o nem agyalna a fozesen, mert az egesz nem erdekli. O eleldegelne szivesen 3 fele kajan, annyira nem lelkesitik az izek.  Amugy en sokszor eszem, naponta legalabb 5-6X, de keveset. Es belefer a muffin is, amit most sutottem, de alapvetoen igyekszem odafigyelni, hogy mit eszem. Es meg soha nem ereztem ugy, hogy sanyargatom magam...

 • 2007.11.08 14:42:01kovvacs

  Csajok, bocs mindenkitől, műsoron kívül mondom, de mondom, mert fontos!

  Ha a nagyobbik gyereked megrúgja a melledet játék közben, szoptatós vagy, és két nappal később 39 fokos lázad van, gyanakodj, hogy MELLGYULLADÁS. Akkor is, ha nem tűnik fel, hogy lenne valami a melleddel, mert különben is szokott sajogni, meg kemény, meg rágja és püfföli a kisebb, stb. Én nem jöttem rá, itt virnyákoltam két napja a lázzal, megállapítottam, hogy a hűtőfürdő használ csak igazán (naná, semmim se látszott ki a kb 20 fokos vízből, persze, hogy használt),

  és azóta vagyok jobban, amióta megtaláltam az érintett placcot és borogatom.

  Bocs az OFFért de közérdekűnek éreztem.

 • 2007.11.08 14:55:20Nilüfer

  kovvacs:((((( Jobbulást!

  Okoska:) az a disznóság, ismerek olyan lányt, aki egy lovat is megenne egy ültében, és egy gramm feleslege nincs, sőőt!! na ez annyira..milyen már?? Én mondjuk ugyancsak:)) de rajtam látszik:))))))

 • 2007.11.09 15:44:52Hicudzsi

  Kovvacs!

  Hogy vagy? Elmúlt a gyulladás?  Okoska!

  Én is hatvan kiló vagyok és döbbenten látom, hogy alig találok odahaza magamra normális ruhát...

  Idekint már láttam olyat, hogy a nadrágnak nemcsak a szokásos méretezése van: 12-14-16 (itteni számozás) hanem a nadrág hossza is változó, tehát ha mondjuk 12/14-es (38-es méretű vagy, de alacsony akkor sem kell szórakozni a felvarrással).

 • 2007.11.09 16:03:23cozumel

  A kedvenc sztorim, par evvel ezelotta West End-ben tortent.

  Baratnommel tavaszi ruhatar felujitas cimen koboroltunk az aruhazban. Betertunk egy butikba, ahol kiszemelt maganak valami capri nadragot.

  A baratnom kb 168 cm es mondjuk 45 kilo (az a szerencses mazlista tipus).  Kapasbol nekiesik az S meretnek, mert hat legtobbszor meg az is nagy ra. Nem jon fel. Ker egy M-t, az sem jon fel. Ekkor mar csodalkozik, de azert ker egy L-t, hiszen a nadrag jol nez ki, tuti csak elmereteztek.  Mire az elado unott pofaval vegigmeri a baratnom es kozli: mi csak S es M meretben tartjuk a kollekciot...:D:D:D (mondjuk azt egyszeruen fel nem fogom, hogy KIKNEK adtak el azokat a gatyokat)

 • 2007.11.09 16:13:51Hicudzsi

  Cozumel, 12 éveseknek... :))))

 • 2007.11.09 16:37:33Anura

  Én ezt nem értem, rengeteget agyaltam már rajta, hogy hogy lehet az, hogy én a 164centi magasságommal, 50 kilómmal nagyon vékonynak számítok, anyukám kedvenc mondása, hogy két féltéglát rakjak a zsebembe szél idején, és mindenkitől megkapom, hogy nagyon vékony vagyok, hízhatnék (jó vicc, ha egyszer nem tud az ember, mindegy mit eszik), és akkor jön egy modellről a hír, aki messze teltebbnek néz ki, hogy 170/175 centi magasságához csak 45 kg. Az hogy a jó életbe?

  Vagy az agyam magában 5 kiló? :D

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta