Teszteljünk együtt babakocsit!

Kedves Olvasóink! Itt a nagy alkalom. Objektív felmérést készítünk a babakocsik legfontosabb tulajdonságairól. Mit felmérést, nagy közös tesztelést, próbát, sőt, hétpróbát. Eddig furdalt mindünket a kíváncsiság, hogy a Graco fordul jobban egy profi szlalompályán, vagy a Peg perego? Kimutatható különbség van-e százezres Quinny-k és a kínai tilitolik között, ha vadabb terepről van szó? Melyik kocsiban fér el három zsák krumpli, amikor háborús időkre kell gyermekünkkel bevásárolni? Valóban a Pierre Cardin lenne a babakocsik Suzukija?

Gyertek, derítsük ki együtt! November 11-én, vasárnap délelőtt tízkor a Margitszigeten a Nagyréten ott lesz a Poronty szerkesztősége, inkluzíve gyerekek és babakocsik, meg az összes olvasó, aki szeretné letesztelni a kocsiját velünk. Készítünk vicces videót a versenyzőkről, no meg persze még viccesebb akadályokat. Aki nyer, azé a dicsőség.


View Larger Map

Amennyiben rossz az idő, kitalálunk valami alternatívát.

Megközelítés: 26-os autóbusszal a Nyugatiból vagy az Árpád-híd pesti hídfőjétől, a Hotelek megálló. Gyalog bármelyik híd felől, de vigyázat, a Margitszigeti bejárónál szörnyű lépcső állja utunkat, és elég messze is van. Persze legalább előre letudja a kedves versenyző a melyik kocsit lehet könnyebben le-föl cipelni a lépcsőn című akadályt. Kényelmeseknek kocsival a Hotelekig, ott leparkolhatunk és betolhatjuk magunkat és a gyerekeket a rétig.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek