SZÜLŐSÉG

Bő lére eresztett beszámoló a maminak

2007. október 23., kedd 09:18

A korszerű szülő kihasználja az internet adta lehetőségeket. Anya például nem indul útnak laptopja és webkamerája nélkül, így egy munkaút során sem kell nélkülöznie gyermeke és férje látványát.A gond akkor kezdődik, mikor a vicces kedvű apuka megtréfálja a gép előtt ücsörgő anyát.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.25 11:25:30ikrekmama

  Én még mindig fenntartom azt izéről, hogy szerintem nem százas, mert az nem normális, hogy egy férfi azzal szórakozik, hogy többnyire női kommentezők által olvasott és látogatott blogot próbál, mert tényleg csak próbál idétlen stílusával megrökönyíteni. (Nekem izéről egy parki szatír jut eszembe.)Szóval itt valami tényleg nem stimmel, pszichoszexuálisan értve.

  Ha az én férjemről kiderülne, hogy ezzel szórakozik nyomban elküldeném szexuálpszichologushoz, vagy páros lábban rúgnám ki, mert ha egy férfit az felizgat, hogy "kismamákat" próbál virtuálisan megbotránkoztatni, az nagyon gáz.

  És még az jutott eszembe, hogy miért idegenkedik annyira izé a szemüveges apukáktól? 1. Lehet, hogy arra gondol, hogy a szemüveg valamiféle intellektuális fölényt jelez, merthogy szegénynek kissebbségi érzése van. 2. Szemüveges apuka vs. Izé, szemüveges apukának nem kell explicite "tökösen" viselkedni, hogy férfiszámba vegyék, merthogy szemüveges apuka tisztában van vele, hogy nem kell külön demonstrálnia, hogy férfi,mert rendben van magával. 3. Az én férjemnek nincs szemüvege, nem azért védem a szemüveges apukákat.

  Nálam ez volt a végszó, szervusz izé.

 • 2007.10.25 11:47:09Leona

  Halihóóóó, Potyeszka! De rég olvastalak! Hogy vagytok?

 • 2007.10.25 11:53:05Leona

  Anyatünde: most épp kitartok :)

  Az a taktikám, hogy egyes posztokhoz simán be sem nézek :)

  Egyébként nem tudom mitől votltam múltkor oly túlérzékeny, mégcsak terhes se vagyok. Viszont megvarrtam a fátylakat az oviba, és még komplett hercegnős ruhát is, mindkét csajnak. A hosszú hétvégén végig abban flangáltak. Én meg csöpögtem és virultam. Mosmán hivatalosan is Disney-hősnő vagyok a'la Hanna :o)

  Ugye múltkor olvastad annál a Geréb Ágis posztnál, amit nekd írtam (hogy EGGGGYÁLTALÁN nem neked szólt a kifakadásom)?

 • 2007.10.25 11:56:31Leona

  izé: ha ez megnyugtat, én már unom az izé-témát. Teljességgel. A te hsz-eidet végig sem bírom olvasni. Bocs, de te kérdezted. (Még jó, hogy az elején, a végére már nem jutottam el....)

 • 2007.10.25 12:00:20begyszli

  Kicsit még az utakról...Nem csak a fővárosban javítják (kellene javítaniuk) az utakat a vidék kontójára. Minden vidéki város is ezt teszi a saját védékje rovására, pl. Szeged. Imádom, gyönyörű, meg van csinálva! Na de az oda vezető utak??? De azért az is igaz, hogy Szegedre elmegy így is a turista, hogy nem százas az út, és viszi a pénzt, és ha a város kész, akkor evidens, hogy fejleszti a vidéket is.

 • 2007.10.25 12:15:07Alvomacko

  begyszli: ne is emlegesd az utakat. A vérnyomásom 220 még a gondolatára is. Pesten egy útfelújítás 2 max. 3 ávig tart. Utána jönnek a kátyúk, még nagyobbak, mint annaekelőtte voltak. Brrrr....

 • 2007.10.25 12:33:16Guruljka

  vasszűz, ne már, ki bántot téged? Mi ez a pszichológussal???? Én az elején csak szépen kértelek ne írj, olyat, hogy Budapest nem fürdőváros. Hogy tudd miért itt egy link és egy idézet az oldalról:  "Budapest egyik különlegessége, hogy a világ egyetlen olyan nagyvárosa, amely gyógyvízforrásokban IS gazdag. 118 természetes forrásból, illetve fúrt kútból előtörő 21–78 °C-os termálvíz hozama napi 70 millió liter."  www.budapestinfo.hu/hu/budapest_furdovaros/spa_es_wellness  Ez egyébként Budapest hivatalos turisztikai oldala. Az általad hiányolt arculat egyik szegmense pont a fürdőváros jelleg. A másik meg a kultúra. Merthogy van arculat, csak nem ismered.  Én egyébként azt hittem beszélgetünk. Pesten élő vidékikén pontosan tudom, hogy mennyi tévhit kering az adókról, utakról, turisztikáról és állapotokról. Komolyan mondom, hogy míg ez lesz a téma, hogy miért Budapest a központ, egy lépést se megyünk előre.

  Azért Budapest az ország közepe, bert baromi nagy, sokan laknak itt és itt a legtöbb lóvé. Ez egy adottság, ha rinyálunk akkor is vízfej marad. Pont azért mert nem kisváros ahogy írtad, hanem nagy. Ha az összes itt beszedett pénz itt maradna, nagy szívás lenne az országnak.

  Én már csak egy megjegyzést tennék. Nem vagyok oda a budapesti életért és az én szívem csücske Pécs és a dél-dunántúli régió. Én oda szeretném juttatni a legtöbb lóvét. Veled ellentétben azt gondolom, a nagy felfejlesztés nem megy önerőből! Összefogásra van szükség és UTAKRA mindenhol. Az én régiómnak tuti szüksége van az állami nagy kupacból is és nem csak a helyiből. Remélem kap is.

  begyszlinek meg abban nincs igaza, hogy a városok a faluk kontójára vagy a főváros a vidéki városok kontójára javítja az utat. Pontosan azért javítják tempósabban a városi utakat, mert mindenki a saját kontójára javítgat. Így minél kisebb egy adott település vagy térség bevétele, annál kevesebb jut neki erre. Mivel mások "jótékonyságára" van ítélve úthálózatostul. Így ebben a kérdésben a méret a lényeg... Ilyen a forráselosztás.

 • 2007.10.25 12:45:54"izé"

  Jó, akkor most még írják le páran, hogy unják az "izé"-témát, de azért az jelzem, hogy amíg erre egy percet is áldoznak, addig nem túl hiteles a mantra. Na de én télleg befejeztem mert már engem sem szórakoztat. Ha lesz más poszt, ami megmozgatja visszamaradott pszichoszexuális fejlődésem által determinált képzeletemet, majd jelentkezem.  Ui.: Egyébként megint mellé ment egy, én is szemüveges vagyok, csak leveszem, ha bemegyek a vízbe. Mint ahogy tettem a Kalovits-buliban is, ha éppen én úsztattam a kölket. És mint ahogy zoknit is hordok, de leveszem, ha a nejem mellé sündörgök. Vagyis nem a szemüveg és a zokni ellen van kifogásom, hanem azok viselésének a gyökérség ismérvei közé bátran illeszthető egyes módjait figurázom.

  Oh... Kezdek ismét jól szórakozni a dumámon :-)

  Tehát: A szemüveges zoknit hordó ember normális. (Kivéve engem, mert az én pszichoszexuális fejlődésem komolyn aggályokat vet fel, de mivel apám sem nem volt szemüveges, sem nem járkált gatyában és zokniban otthon, ez nyilván nem a zoknival és a szemüveggel van összefüggésben, úgyhogy irrelevanciája okán az akadémiai zokni-elemzésből kirekesztendő

  Naszóval:

  1. tétel: A szemüveges zoknit hordó férfiember normális.

  2. tétel: A szemüveget a medencében, a zoknit az ágyban - esetleg ágyon kívül, de alsó- vagy rövidgatyával - hordó férfi gyökér. Az ilyen példány magatartásával és megjelenésével a gyermek nemi identitásának rögzülését, ekként pszichoszexuális fejlődését komolyan gátolja, fiúgyermek esetében a kissebbségi komplexusokkal terhelt erőtlen férfikép okozta merevedési és magömlészavarok, leánygyermek esetében a másik nem elsődleges és másodlagos nemi jellegei alapján természetes módon feltörő nemi vágy hiánya és/vagy az orgazmuskészség zavarai jelentkezhetnek.  (Komoly, más módon nem korrigálható látászavarokal rendelkező egyedek kivételek, akadémiai elemzésemnek nem alanyai, a gatya-zokni kombósoknak nincs felmentés.)  Na megyek dolgozni, disszertációm második fejezetén dolgozom még cseppet, most átadom a terepet az adóknak, utaknak, turisztikának és állapotoknak.

 • 2007.10.25 12:53:59Alvomacko

  "izé": én nőnemű szemüveges egyed vagyok, de sem a strandon, sem a tengerben, sem az uszodában nem válok meg a szemüvegemtől. Engem zavar, ha nem látok tisztán, ha nem látom, hogy valaki netán nekem integet vagy szemkontaktust próbál velem létesíteni. Vagy netán a gyerekemet nem szúrom ki egyből a sok összemosódó alak közül.

  Ja, és egy időben olyan szemüvegem volt, amit reggel csukott szemmel kellett felvenni és este csukott szemmel kellett letenni. Napközben levenni? Na, azt nem lehetett.

  Akkor én most egy gyökér nő vagyok?

  Vagy az csak a férfiakra vonatkozott? :-)

 • 2007.10.25 13:04:03napos oldal

  Egyáltalán nem lep meg, hogy Alvomackoval már megint hasonló probléma gyötör, azok után, hogy hasonlóan intézzük a pénzügyeinket, és a lányunkat is ugyanúgy hívják. (nota bene: a férjem javaslata a második gyerek nevére is ugyanaz, mint náluk)  Egyrészt a szemüveg a vízben kérdéskört említeném, anélkül nagyon rosszul látok, lencsét pedig az én szemhibámra nem gyártanak.  Másrészt pedig a zokni az ágyban c. toposz bizonytalanít el. Vajon ez csak férfiaknak és csak gatyával ciki, vagy pizsamával hordható?  (Pszichológus?)

 • 2007.10.25 13:08:42Guruljka

  napos oldal:DDDD

 • 2007.10.25 13:11:20"izé"

  Csak. Direkt úgy írtam.

  Vegyél kontaktlencsét! Hugyé-szaré márik már, nekem is van, nem kell mindig hordani, de vannak helyzetek, ahol a szemüveg béna. Nőnemű egyedek esetében ugyan nem jár a fent kimutatott súlyos hatással, bár Erika Eleniak-ot nehezen tudom elképzelni, ahogy jön ki a tengerből piros fürdőruhában és szemüvegben...

  És azzal, hogy szakmunkám célja nem a nőtársadalom értékelés, mégis ekként kiáltok: vigyázat!!! Nőnemű egyedek esetében a gatya-zokni kombó a bugyi-bokafix együttessel helyettesíthető! A gyermek pszichoszexuális fejlődésére katasztrofális hatással van, súlyosabb lehet, mint a gatya-zokni-látvány. Megkérdem anyámat, hogy ő véletlenül nem vállalt-e így otthon, azért lettem ilyen defektes. :-)

 • 2007.10.25 13:15:57marcangoló

  Napos oldal, most megszólítottál? :-P

 • 2007.10.25 13:21:24napos oldal

  Vierre múltkori kigyilkolásával/"kigyilkolásával"/kigyilkolás?-miről beszélsz? kapcs.  A topikhoz már nem akartam írni, mert irtó gáz lett. Szerintem annyi történt, hogy ízléstelen volt a témafelütése, de a rá érkezett reakciókat roppant aránytalannak tartom, ha lehet, még ízléstelenebbnek.  Annyit mondott, hogy ő személyesen nem tudott teljesen leállni a bagóval, és ezzel a ténnyel és néhány másikkal próbálta alátámasztani azon véleményét, hogy igenis a görcstelenségen múlnak a dolgok, nem pedig máson.  Szerintem gondolhatja valaki ezt, miért ne gondolja? Én személy szerint annyit kifogásolok ezzel kapcsolatban, hogy ha lehet, se a bagót, se a görcs-témát ne említsük annak a lánynak a posztjában, mert ízléstelennek érzem. Magát a témát. Szerintem erre a körülményre finomabban is fel lehetett volna hívni Vierre figyelmét.  Másik. Az állítás tartalma. Azt már ott kifejtettem, de nem csak Vierre, hanem mások hsz-eivel kapcs., hogy igen tévesen értelmezik a statisztika és a valószínűség fogalmát, ezáltal rossz következtetésekre jutnak. De ez mindegy is, ez nem képezte az anyázás tárgyát.  (Most akkor én különbözök, és vegyek halálfejes pólót? :DDD)

 • 2007.10.25 13:25:31Leona

  izé: fentebb már írták (napos oldal), hogy van olyan szemhiba, amire nincs lencse. Mármint kontaktlencse.  Amúgy vicces, hogy először azt kifogásoltad, hogy itt csak szopi-pelu-babuci témakör van, most meg már az bosszant, hogy a kismamukák beszélnek adókról, utakról és társaikról is...

  Bizony, kedves izé, van élet a gyerkőcökön túl is, nemcsak a kedves papáknak.

 • 2007.10.25 13:30:55napos oldal

  marcangoló, csak ha jó szakember vagy, és segítesz feldolgozni/túllépni azt a fixációmat, hogy az élet összes problémájával pszichológushoz kell fordulni.

 • 2007.10.25 13:31:58Guruljka

  Őszintén szólva ezt a posztot megtarthatnánk ilyen agymenős posztnak:)))

  Ennél hektikusabbra úgy sem emlékszem:))

  Izé ne menj el, mert én most kezdek rajtad igazán jól szórakozni!!!!

  Marcangoló, ha már beugrottál mi a szigorúan szakmai véleményed a zokni-szemüveg-gatya-bokafix témakörben?

  Jó lenne ezt kibontani és elmélkedni rajta:DDDD

 • 2007.10.25 13:39:58Leona

  Guruljka: ha bontani kezdtek, zoknit inkább csak mosás után :)

 • 2007.10.25 13:42:55"izé"

  Én nem értek egyeseket, komolyan. Itt mindenki tud olvasni, biztos, vagy van akinek felolvasnak otthon egy kivonatot?

  1. "Komoly, más módon nem korrigálható látászavarokal rendelkező egyedek kivételek, akadémiai elemzésemnek nem alanyai" "izé" 2007. 10.25.12.45.54

  No (további) comment  2. Hol írtam olyat, hogy "bosszant, hogy a kismamukák beszélnek adókról, utakról és társaikról is..." Ha esetleg némi iróniát vél bárki is felfedezni ebből a félmondatból, hát az annak szólt, hogy volt korábban aki azért esett nekem, hogy ÉN miért offolok. Az én válaszom erre valami olyan volt, hogy azért, mert a posztról nincs mit írni, ezért mindenki azt ír, amit akar.  3. Én hol kifogásoltam a témakört? Én ilyet nem tettem, ráadásul ilyen általánosítással, ahogy te írod, Leona, aztán végképp nem, hülye is lennék, hiszen ez egy ilyen blog, én pusztán a téma prüntyi-prüntyi megközelítését és előadását nem teszem magamévá.

  _____________________  Ez színvonaltalan beírás volt, Leona-bébi, ráadásul mivel most nem is bántottam senkit, nem is vette fel senki, még tökfelesleges is. Várjuk a jobbat.

 • 2007.10.25 13:44:24Guruljka

  Leona:)

 • 2007.10.25 13:47:29napos oldal

  Úgy van, úgy van! Ne hagyjuk elsikkadni a témát! Esetemben nem bugyi-zokniról van szó (nem is bokafix, hanem a lábszár alsó harmadáig érő zokni), hanem zokni-pizsama/hálóing szerkóról, melyből - a házasélet alkalmával - az egyik elem lekerül, és az nem a zokni.  (Nem tudom, segít-e a szakembereknek az az adalék, hogy zokni nélkül fázom?)  Hemüveg témához: olyan szemhibám van, ami szemüveg nélkül némi idő elteltével fejfájást is okoz, a nem-látás mellé.  Naugye. Ismét egy példa arra, hogy az édesanya-vonalon találunk magyarázatot arra, hogy valaki mérilyenhülye.

 • 2007.10.25 13:55:08napos oldal

  izé, esetem említése csak illusztráció volt a dolgozatodhoz, hogy ha valakit érdekelne ez a szegmens mélyebben, tudja, kivel veheti fel a kapcsolatot.  a kontaktlencse említésével pedig igyekeztem elébe menni ezen javaslatodnak.  de, mint írtam is, ez marginális, az igazán nyugtalanító kérdéskör számomra a zokni-probléma. erről nagy lett hirtelen a hallgatás.

 • 2007.10.25 13:55:40"izé"

  "lábszár alsó harmadáig érő zokni"

  Bazmeg, bazmeg, arra gondoltam!!!!!!! :-))))))))))))))))) Abból a nejlonharisnya-anyagból!!! Kész...

 • 2007.10.25 14:01:00Guruljka

  Jézus Atyám! Meg vagyok rontva!! Az előbb azt mondtam, a gyereknek, hogy levesszük a "pelucit". Pedig eddig ezt a szót én eddig nem használtam!! Biztos a Porontyozás miatt van!

  Mondtam én, hogy itt van már az ideje, hogy én is visszamenjek melózni...  Leona, nekem tetszett az észrevételed:) Egyébként a beszűkülését Vierre_ emlegette tán, de olyan jó lelki társak lettek izével, hogy tán nem gond:)!  Izé, először az utalások a szexre,önkielégítésre, most meg ez a bébi, csak úgy forr körülötted a levegő!

  Tuti itt ülünk vagy 40-en csajok a monitor előtt és nedves bugyival próbálunk elképzelni, persze szigorúan zokni nélkül...

 • 2007.10.25 14:01:02napos oldal

  ez övön aluli.

  nejlonharisnya-anyag?????

  neked megment az agyad...

  a zokni, az zokni, zoknianyagból.

  a nejlonharisnya, az meg más.  ez nekem sok. hogy valaki ekkorát rúgjon a másik emberbe. nejlonharisnya-zokni hordását feltételezi rólam ez a szemét.

 • 2007.10.25 14:01:27ikrekmama

  Én a frottira esküszöm

 • 2007.10.25 14:02:57napos oldal

  Guruljka, szíveskedj csak a magad nevében beszélni! Rajtam van zokni!  Peluci... ez tényleg már a vég.

 • 2007.10.25 14:03:33ikrekmama

  frottírra, na

 • 2007.10.25 14:04:42napos oldal

  megyek, megnézem, mit főzött ma a gastroyal

 • 2007.10.25 14:05:40Guruljka

  napos oldal, még egy ilyen és mentőt kell hozzám hívni!! Annyira röhögök:DDDD

  Gondolj a gyerekeimre, ki vigyázna a Kicsire és ki hozná el a Nagyot az oviból?? Nem elég, hogy váratlanul azt mondja az anyjuk, hogy peluci????

 • 2007.10.25 14:08:21Leona

  Guruljka: fogd rá izére. A gyerkőcök biztos megértik majd :)

 • 2007.10.25 14:09:20ikrekmama

  Guruljka :))))

 • 2007.10.25 14:16:42Leona

  Amúgy izének is válaszolok ám, csak tudjátok, a fontossági sorrend....

  Szóval izé: bocs, előre szóltam, hogy képtelen vagyok átrágni magam a hsz-eiden, csak az elejüket nézem. Az kifogásolt rész pedig a végén volt. Merthogy utólag átolvastam. Hát, nem volt semmi teljesítmény a részemről. Vállba is veregettem magam érte.

  A reagálásom annak volt köszönhető, hogy miután napos oldal beírta, hogy az ő szemhibájára nincs lencse, te a következőt írtad neki:  " "izé" 2007.10.25 13:11:20

  Csak. Direkt úgy írtam.

  Vegyél kontaktlencsét! Hugyé-szaré márik már, nekem is van, nem kell mindig hordani, de vannak helyzetek, ahol a szemüveg béna."  Na ekkor arra gondoltam, hogy talán félreértetted amit írt, talán a levesbe való lencséig jutottál csak, vagy mi, ezért írtam az általad kifogásolt hsz-t.  Egyébként pedig szigorúan zokniban vagyok, és maradok is. Na jó, a "bébi" megszólítástól kissé könnybe lábadt a szemem.  A "bosszant" szót pedig cseréljük ki "kifogásol"-ra, szerintem abban kiegyezhetünk.

 • 2007.10.25 14:21:18Guruljka

  Leona, már bosszút ált a kis csibész, egyből beletojt a tiszta pelenkába és közölte:  Kakiii! Kapod, kapod!  Hja itt tartunk beszédben: kéjem-kapod...  Én ezt kapom...

  Húzok vissza takarítani,mert félbehagytam úgy 1-2 órája... De nagyon örülök, hogy itt vagy Leona!!!

 • 2007.10.25 14:21:48Guruljka

  Leona, már bosszút állt a kis csibész, egyből beletojt a tiszta pelenkába és közölte:  Kakiii! Kapod, kapod!  Hja itt tartunk beszédben: kéjem-kapod...  Én ezt kapom...

  Húzok vissza takarítani,mert félbehagytam úgy 1-2 órája... De nagyon örülök, hogy itt vagy Leona!!!

 • 2007.10.25 14:28:34Alvomacko

  napos oldal: basszus, én azt hittem, hogy nekem nincs testvérem. :-)  Nekem sem lehet kontaktlencsével korrigálni a látás hibámat. :-)  És néha csini kis bokazokniban alszom. És kapucnis pulcsiban. :-)

  De ez szigorúan az ágytorna után következik, hogy hirtelen ki ne hűljenek a már jól bemelegedett izmaim. :-)

 • 2007.10.25 14:32:16Nilüfer

  Kell ide ez az " izé" :)) mik ki nem jönnek belőletek:))))))))

 • 2007.10.25 14:35:21Leona

  Kell hát, nekem is sokkal jobb kedvem lett tőle.

  Utoljára a szexshopos posztnál röhögtem ekkorákat :)  TÉLLEG! Menjünk oda mindannyian halálfejes pólóban! Már ha még áll a dolog... Mármint a találka...

 • 2007.10.25 14:36:49napos oldal

  Alvomacko :DDD

 • 2007.10.25 14:37:40Leona

  Guruljka: jó neked, hogy te kapod! Az enyém ha megkérdezem, jött-e kaki, a fejét a nyaka közé húzva elrohan, úgy kell kiimádkozni egy sarokból, és sokszor kétemberes a meló (mármint a mentesítés), csak nem mindig van rá kettő.... :)

 • 2007.10.25 15:14:50Moira

  napos oldal, Alvómackó: csatlakoznék a zoknibanalvók táborához. Mivel az alsó végtagom olyan hideg, hogy fagyási sérüléseket okozhatnék vele a Páromnak, így a csini neon színű, kockás zoknimban hódítok :-) Nem beszélve a kimondhatatlanul szexis szoptatósmelltartóról :-DD

 • 2007.10.25 15:17:04Moira

  Leona: én múlkor (életemben először) elmentem szexshopba, de nem volt rajtam halálfejes póló, csak a gyerek volt rámkötve. Nem kelltettem közfelháborodást :-)

 • 2007.10.25 15:22:55Leona

  Moira: hát igen, anno is épp ez volt a koncepció, hogy menjünk egyszerre, mindenki gyerekestül. Gondoltuk, biztos lesz némi hatás... Ezek szerint lenne? :)

 • 2007.10.25 16:06:42Moira

  Leona: Ha többen mennénk gyerekestül, akkor lehet, de így egyedül nem sok vizet zavartam. Mondjuk az eladó srác kedves mosolya lehet, hogy a babának szólt.  A kölkök pedig csak ámulnának a sok színes müanyag kütyő láttán.Még én is csak meresztettem a szemem... :-)

 • 2007.10.25 20:02:57Eledh Laure

  Jajj, ugye senki nem hiszi, hogy életünk párja megundorodik tőlünk, ha a hideg lakásban meleg zoknit húzunk akár éjjelre is... Biztos bosszantóbb lenne neki pár év múlva a cipőnket kötni, mert bedurrantak az ízületeink.

  Izének meg ajánlom a szemölcs az uszodából című postot, sztem direkt a kedvéért indult. (Bazmeg a rohadt szájbab. szemölcs...) na ilyet se írtam még le sosem.

  Pedig nem vagyok kismamuka. Gyereknek se híre se hamva. De érdekelnek a témák, és a kisgyerekes fiatalok véleményei. Meg a kultúrált társalgás.

 • 2007.10.25 20:57:39"izé"

  Ki mondta, hogy ciki zoknit húzni éjjelre? Én nem. De más sem. Egész másról volt itt szó.

  Az információ egyesek esetében igen lassan csepereg és mire leér a fenékre már más nedű, mint amikor elindult. Ez a metódus mondjuk egy faszénen átszűrődő Jack Daniel's-csepp esetében így természetes, de az emberi agy adatfeldolgozása ideális esetben nem a whiskey-készítés elvén működik. Bár vannak embertársaim, kollégáim dögivel, akiknél néha azt érzem, hogy agyuk, mint egy ízletes egység JD Single Barrel, hét éve egy fahordóban üldögél... :-))))))))  Te hova valósi vagy Eledh Laure? A tolkien honlapról jöttél? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • 2007.10.25 23:52:22muci

  Halló, halló! Erika Eleniak helyett írok!:))) /Az melyik volt?/

  Opció: csábítóan lépegessek piros fürdôruhában(szemüveggel az orromon), vagy bukdácsoljak, aztán elterülhetek a fövenyen, miként egy béka? (Van olyan kontaktlencse, amelyet nem mos ki a víz? Mert úszószemüveg sem kutya a derékig érô vízben...)  Ha egyetlen gyerek (család) megkönnyebbül attól, amit írok, akkor hála "Izének"!:))  Korán kezdtek uszodába hordani. De minek? Kiválóan tempóztam, hihetetlen össszhang, kar - láb, jobban, mint ahohy a könyvekben megírták, csak úszni nem tudtam. És nem, nem ment, legfeljebb úszógumiba csimpaszkodva evickéltem. Újra beirattak, másik edzô sem boldogult velem. (Apró emlék: orromban az uszoda szaga=a kénköves pokol.)  Aztán megszólította nagymamámat valaki, hogy az a csetlô-botló gyerek hozzá tartozik-e. Mert ha igen, akkor hogyan lehet megtenni vele (a kölyökkel) azt, hogy elveszik a szemüvegét, és ezzel a biztonságérzetét.  Aztán legközelebb nem vették le szemüvegemet és úsztam. Ez ilyen egyszerû volt. (Fôleg leírva...) • 2007.10.25 23:58:09muci

  Mindjárt éjfél. A bejegyzésem helyesírását korrigálva olvassátok.:))

 • 2007.10.26 10:05:45"izé"

  on behalf of én senki nem írni, anyway ami itt van that's all junk, én csak szeret the named "izé"  Erika Eleniak  kepfeltoltes.hu/view/071026/eleniak8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 • 2007.10.27 10:47:43Eledh Laure

  Nem, izé, képzeld, én is egy ilyen szájbab. fővárosi vagyok. :-)))))))

  Aki mellesleg Budapest egyik legnagyobb fürdőépítkezésén dolgozott fél évig. És mellesleg fél évig néztem, hogy a 45 fokos termálvizet a szennyvízcsatornába öntik, mert ugye mire jó az?!

  És igen, ottan sem fog már senki fürödni, aki átlagos magyar fizuból él... Már lehet is kezdeni anyázni.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta