Babás cuccok ötezer négyzetméteren

Hazánkban először rendeznek olyan kiállítást, amelyen várhatóan a családalapítással, gyermekvárással kapcsolatos összes kérdésre választ kaphatnak a leendő vagy gyakorló szülők.

A Babamama Expó kiállítás és vásár október 26-28 között lesz a Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A kiállítást celebanyukák, Gregor Bernadett, Csisztu Zsuzsa, Rubint Réka, Szandi, Nóci, Benkő Nóra, Jaksity Kata és csemetéik nyitják meg tenyérlenyomatukkal.



Az ötezer négyzetméteres területen közel száz kiállító vonul fel ruházati termékekkel, babasporteszközökkel, egészség-megőrzési és kiegészítő eszközökkel, babaszakirodalommal, biotermékekkel, kültéri és készségfejlesztő játékokkal, családi autókkal. Szolgáltatások széles választéka is várja a látogatókat, lesz genetikai-, lakberendezési-, szülési- és divattanácsadás, kismama torna és masszázs, csecsemőkori szemvizsgálat, őssejtprogram, gyermekszórakoztató programok, szabadidős tevékenységek, valamint információkat nyújtanak a GYES-ről és a GYED-ről is. A Heim Pál Kórház szaktekintélyei egészségügyi kérdésekre adnak választ, az apukák pedig összemérhetik tudásukat a pelenkázó versenyen.

További információ és értékes nyereményekért való előzetes látogatói regisztráció a www.babamamaexpo.hu weboldalon.

Jegyárak: Felnőtt 1500 Ft , Diák/nyugdíjas 700 Ft, Családi (2 felnőtt+2 diák) 2500 Ft
12 év alatt ingyenes.
Oszd meg másokkal is!
Mustra