Saját doktornénit kap a Poronty

Kedves olvasók és kommentezők, új taggal bővült a Poronty szerkesztősége. Mostantól dr. Kondorosi Ildikó várja ügyes-bajos kérdéseiteket, témafelvetéseiteket egészség-betegség témában. Szakterülete a bőrgyógyászat, ám más általános orvosi témákban is szívesen ad tanácsot, kisgyermekes anyukaként pedig a gyerekek egészségügyi problémái sem ismeretlenek számára. Ez a poszt a bemutatkozása.



1975-ben születtem Budapesten. Gyermekkorom óta a Dunakanyarban elhelyezkedő kis faluban, Kismaroson élek. A helyi általános iskolából indultam, de felső tagozatra már Vácra jártam, majd onnan kerültem gimnázumba Budapestre a Trefort Ágoston Gyakorlóiskolába. Innen már szinte egyenes út vezetett az orvosi egyetemre, ahol 2000-ben diplomáztam. Az egyetem után bőrgyógyászati szakképzésre jelentkeztem, gyakorlati éveimet a Szt. István Kórházban, illetve a budapesti Bőrgyógyászati Klinikán töltöttem. Éjszakánként a sürgősségi ellátásban dolgoztam.

 

A gyakornoki képzés befejezése óta a Heim Pál Gyermekkórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgozom. 2006. áprilisában szakvizsgáztam bőrgyógyászatból. Mindezek mellett 2005. óta PhD tanulmányokat folytatok a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában, neuroimmunológia témakörében. Pár héten belül, ha a hivatalok is úgy akarják, tervezem elindítani bőrgyógyászati magánrendelőmet, mellyel párhuzamosan rövidesen elkészül a honlapom is, a www.borgyogy-asz.hu .

Mivel vannak még szabad energiáim, gondoltam, jó ötlet lenne segíteni, tanácsot adni nektek. Várom kérdéseiteket, témafelvetéseiteket, jó ötleteiteket, miről írjak bővebben, főleg a bőrgyógyászat témakörében.

Oszd meg másokkal is!
Mustra