Vujity Tvrtkóék csokival jutalmaznak

A hétvégi Gift Expo játék- és ajándékkiállítás sajtótájékoztatóján az Állatkerti Játszóházban felvonult a Napló stábja családostul, és mivel a Poronty képviselői is magukkal cipelték porontyaikat, Lea, Málni és Pötyi megismerkedhetett a celebgyerekekkel. Nem lettek nagy spanok, amit nem bánok, mert például Barnabás és Benjámin, Vujity Tvrtko két fia nem épp a szelíd, figyelmes úriemberek fajtájából való. Oké, hogy tíz év körüli fiúktól ez nem is várható, de mondjuk mielőtt lerombol az egyik a lejtőn a pedálos dömperrel, odanézhetne, hogy nem áll-e valaki (jelen esetben Lea) a lejtő alján.

Nézze meg képeinket!

De nem csak azzal a tapasztalattal lettünk gazdagabbak, hogy a celebek egy része láthatóan a fegyelmezésmentes nevelést preferálja (vagy szarik bele), hanem azzal is, hogy például Tvrtkóéknál otthon a csoki a jutalmazás eszköze.


Hadas Krisztáék nem édesszájúak, Azurák Csaba pedig Leához és hozzám hasonlóan a fagyi-fagyitölcsér kombót részesíti előnyben. Dorogi Gabriella gyermekét alig lehet visszafogni a folyamatos édességevés és -kunyizástól, a végső érv, hogy cukormentes, azt kaphat nyugodtan.

Celebjeink játékvásárlási szokásai kevéssé kiforrottak: mint minden szülő, őket is megfosztják saját szüleik ennek a régi vágynak a teljesítésétől: annyi játékot kapnak a gyerekek a nagyszülőktől, hogy kár nekik venni. Ha mégis, akkor Azurákok fajátékokat vesznek, Papp Gergőéknél az nem jött be, de ők is a kreatív cuccokat veszik azért inkább. A többiek a vegyes, illetve bizonytalankodók táborába tartoztak. A szülők még előnyként említették, hogy a gyerekeik hasonló korúak, ezért tudnak együtt babázni/autót tologatni, már ha éppen együtt vannak.

Klikk!

A tájékoztató nagy részében fotózgatni lehetett a családokat, különböző természetes helyzetekben, úgy is mint Gergő és kislánya kikukucskál a kötéllétra mögül, hason kamerával szembe repülő gyerek, és családi csocsózás. A legapukásabb szerintünk Azurák Csaba volt, aki aprónak nem mondható termetével lezuttyant Zsófi lánya mellé a babaszékre babateáskészletből babateát főzőcskézni (képünkön látható).

A sajtótájékoztató végén a celebek és gyermekeik ajándékokat kaptak, utóbbiakéban baba, versenyautó, bébi- és egyéb játékok, szüleik ajándékcsomagjában pedig többek között csokoládé, kozmetikai termékek, teák voltak.
Oszd meg másokkal is!
Mustra