SZÜLŐSÉG

Vujity Tvrtkóék csokival jutalmaznak

2007. szeptember 19., szerda 10:40

A hétvégi Gift Expo játék- és ajándékkiállítás sajtótájékoztatóján az Állatkerti Játszóházban felvonult a Napló stábja családostul, és mivel a Poronty képviselői is magukkal cipelték porontyaikat, Lea, Málni és Pötyi megismerkedhetett a celebgyerekekkel. Nem lettek nagy spanok, amit nem bánok, mert például Barnabás és Benjámin, Vujity Tvrtko két fia nem épp a szelíd, figyelmes úriemberek fajtájából való. Oké, hogy tíz év körüli fiúktól ez nem is várható, de mondjuk mielőtt lerombol az egyik a lejtőn a pedálos dömperrel, odanézhetne, hogy nem áll-e valaki (jelen esetben Lea) a lejtő alján.

Nézze meg képeinket!

De nem csak azzal a tapasztalattal lettünk gazdagabbak, hogy a celebek egy része láthatóan a fegyelmezésmentes nevelést preferálja (vagy szarik bele), hanem azzal is, hogy például Tvrtkóéknál otthon a csoki a jutalmazás eszköze.


Hadas Krisztáék nem édesszájúak, Azurák Csaba pedig Leához és hozzám hasonlóan a fagyi-fagyitölcsér kombót részesíti előnyben. Dorogi Gabriella gyermekét alig lehet visszafogni a folyamatos édességevés és -kunyizástól, a végső érv, hogy cukormentes, azt kaphat nyugodtan.

Celebjeink játékvásárlási szokásai kevéssé kiforrottak: mint minden szülő, őket is megfosztják saját szüleik ennek a régi vágynak a teljesítésétől: annyi játékot kapnak a gyerekek a nagyszülőktől, hogy kár nekik venni. Ha mégis, akkor Azurákok fajátékokat vesznek, Papp Gergőéknél az nem jött be, de ők is a kreatív cuccokat veszik azért inkább. A többiek a vegyes, illetve bizonytalankodók táborába tartoztak. A szülők még előnyként említették, hogy a gyerekeik hasonló korúak, ezért tudnak együtt babázni/autót tologatni, már ha éppen együtt vannak.

Klikk!

A tájékoztató nagy részében fotózgatni lehetett a családokat, különböző természetes helyzetekben, úgy is mint Gergő és kislánya kikukucskál a kötéllétra mögül, hason kamerával szembe repülő gyerek, és családi csocsózás. A legapukásabb szerintünk Azurák Csaba volt, aki aprónak nem mondható termetével lezuttyant Zsófi lánya mellé a babaszékre babateáskészletből babateát főzőcskézni (képünkön látható).

A sajtótájékoztató végén a celebek és gyermekeik ajándékokat kaptak, utóbbiakéban baba, versenyautó, bébi- és egyéb játékok, szüleik ajándékcsomagjában pedig többek között csokoládé, kozmetikai termékek, teák voltak.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.19 10:58:48druantia

  Nekem eszembe sem jutott eddig, hogy csokival jutalmazzam a gyerekemet. Lehet, hogy rosszul teszem, de soha nem adtam még neki semmiféle tárgyat, ennivalót jutalomból. Inkább megsimogatom a buksiját, megdícsérgetem, megölelgetem. Nem vettem még észre, hogy másra vágyna...

 • 2007.09.19 11:13:17Illatos nyár

  Kinek a kisfia bújt a szekrénybe? Papp Gergőé? • 2007.09.19 11:20:41druantia

  Nem, Vujity Trvtko kisfia :).

 • 2007.09.19 12:11:09Illatos nyár

  Ügyes kiskölyöknek tűnik....

 • 2007.09.19 14:45:15peppermint

  igen, csak kicsit... khm...figyelmetlen.

 • 2007.09.19 17:20:28fecske

  Hanna, én szeretem az írásaidat, de ez a poszt még a bulvár szintjét sem súrólja alúlról. Ennek mi értelme volt? Nem informatív, nem érdekes, nem vicces, nem megható, nem tanulságos, nem meghökkentő, nem elgondolkodtató, nem kedves.......És kit érdekel??????

 • 2007.09.19 19:04:01nutika

  fecske: Lehet, hogy csak kedve volt elmesélni. Vagy ilyesmit egy blogon nem illik? Meg persze az is lehet, hogy azért volt ott sajtósként, hogy aztán beszámolhasson róla. ;-)

 • 2007.09.19 19:46:10Guruljka

  Hé, lyányok ne csináljunk már úgy, mintha nem lennénk pletykásak:)))

  A képek aranyosak:)

 • 2007.09.19 19:51:24hanna

  nutikánál az igazság. Ha már ott voltam, elmondom, bár végig nem jöttünk rá Tündével, mi az értelme az egésznek, viszont a gyerekeink jót játszottak.

 • 2007.09.19 19:57:34jidele

  Hanna: egyik tanárom még a Pázmányon aszonta, hogy a sajtótájékoztatóban a lényeg a süti meg az ajándék toll;)

  kisgyerekes sajtótájékoztatóban meg az ingyen játszóhéz ennek analógiájára (asszem minden betű a helyén van...)

 • 2007.09.19 20:14:23marywolf

  hanna, én szeretem az írásaidat és jó ha mesélsz, tedd minél többször.

  Nem minden posztnak az a lényege, hogy parázs vita legyen belőle vagy kegyetlenül sokat okuljunk, néha kell egy kis laza kikapcs is.

 • 2007.09.19 20:31:25Guruljka

  jidele én a sajtótájékozatatós pogácsákkal megnöveltem a sejhajomat:) Ezek szerint a lényegre koncentráltam! Tudtam én, hogy mindig résen vagyok!:)  Hanna nincs ezzel semmi gáz. Minden nap lemegy ebből egy rakás a TV-ben is. Nem kötelező ezzel foglalkozni.

  Én annak örülök, hogy manapság rengeteg a celeb-gyerek, mert szerintem hatnak a társadalomra, így talán előbb-utóbb többen vállalnak mások is gyereket.

  És még még mindig fenntartom, hogy aranyosak a képek!

 • 2007.09.20 09:56:28babzsák

  Én utálom trucskót! Egyszer majdnem elütött a böhönc benzinfalójával! Trucskó, neked mindent szabad?

 • 2007.09.20 12:49:22Tünde

  A Poronty is kint lesz, ahogy tavaly is: velvet.hu/poronty/2006/10/06/jatszohaz_helyett_irany_a_giftexpo/

 • 2007.09.20 15:37:38Alvomacko

  Én szeretm Tvrtko könyveit, csak rettenetesen idegesít a spka a fején. Ha kint, szabadban van, akkor OK a dolog, de bent stúdióban, lakásban is a fején van a sapka és valahogy úgy lekapnám a fejéről. Számomra illetlenségnek tűnik zárt térben baseball sapkát viselni.

  A suliban, ahol dolgoztam az igazgató sem tűrte. Saját kezőleg kapta le a gyerekek fejéről az épületben.

  Szóval nem értem a sapka mániáját...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta