SZÜLŐSÉG

Babanapló: Shoppingolunk, shoppingolunk

2007. szeptember 17., hétfő 10:51

Mióta egyedül fel tudok állni és járni, nem is rángatom el a mamát minden nap a játszótérre. Épp elég lemennünk a ház elé, mert itt is van kutya és galamb, azok meg úgyis jobban tudnak kergetőzni, mint azok a kis dugók, akiktől mindig érzelmi terrorral kell megszerezni a labdát meg a kismotort a téren (mert a szüleim nem hoznak nekem sajátot). Mivel minden boltba bemegyek, vett nekem a mama egy bevásárlókosarat, hogy ne neki kelljen cipelni a szajrét. Pedig csak igyekszem kapcsolatokat építeni a boltosokkal, ha már a mama túl szégyenlős a szomszédoláshoz.

Katt!

Kéjes mosollyal hallgatom, ahogy naponta ötvenszer lecukiznak, és ha valaki nagyon kész van, akkor dobok egy csókot is neki, hátha rohamot kap a boldogságtól. Valamiért az újságos nem szeret, pedig egy egész nagy marék újságot vettem volna tőle. De hát manapság nem tisztelik a jó vevőt, nem is megyünk többet felé, azt mondta a mama.


Amikor itthon vagyunk, a mama engem utánoz: mindent lepakol. Csak két dolgot rontott el közben: én már rég túl vagyok ezen a kezdetleges stádiumon, másrészt nem ragasztom be dobozokba az a sok fontos és jó cuccot. Néha egész kétségbeesem emiatt a mániás viselkedés miatt, remélem, ő is kinövi.

Ha jól emlékszem, mondtam már, hogy hét fogam van, ezért egyre gyakrabban mosok fogat. A papa, aki még. úgy tűnik, nem látott ilyet, le is fotózta az exkluzív eseményt. Aztán amíg a mamával diskurált, begépeltem a naplóm, de észrevettek, úgyhogy ezt is láthatjátok a képen, valamint azt az örvendetes pillanatot, amikor rájöttem, hogy miért fújkál a mama, valahányszor számba veszem a zenélő botját. Ez persze hangfelvételen lenne az igazi, de az nem készült.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.09.17 11:37:57Paramami

  A mama rajtakapott kép különösen édes!!! Blanka is szokott így huncutkodni! A Tessék (hosszabb változatban "Kérem szépen-köszönöm-tessék")meg Blankának is kedvenc játéka, sokszor ül, keze mereven felfelé nyújtva, mint a Szabadság szobornak, és győzedelmesen mutatja, mi van benne...

 • 2007.09.17 23:44:15jidele

  jaj de nagyon szépséges ez a kislány. imádom azt a huncut vigyorát:D

 • 2007.09.18 07:06:18hanna

  Köszi:)

  Már teljesen elkeseredtem, hogy Andris blogposztjára mindenki ráindult, Lea meg csak egy kommentet kap, mert biztos már mindenki halálosan unja. Meg mert mindenki az otthonszülős botrányt olvassa gondolom.

 • 2007.09.18 07:55:49Anyatünde

  Még kérünk Leanaplót! Nehogy abbahagyd, Hanna! :-))  Nagyon jófej ez a kiscsaj!

 • 2007.09.18 08:03:05eszter

  Hajrá Leanapló! Valóban odafigyeltem most a botrányra, de lélekgyógyító a kislány! Nagyon édes!

 • 2007.09.18 08:16:58marcangoló

  Nemánemá, minden hétfőn úgy várom!

 • 2007.09.18 09:30:28katampusz

  a fogmosás nagyon klassz dolog, levente is szereti :) (egyelőre 4 mosnivaló gyöngyfog virít a szájában, a felső kettő közt kis szünet van, ettől úgy néz ki mint süsü)  hirtelen sokat változott Lea arca, nem? olyan kisgyerekes lett, levetkőzte a babaarcát. nagyon aranyos!

 • 2007.09.18 22:30:00levendul

  hanna, jajjj  én meg már pont arra gondoltam, ciki, hogy mindig itt áradozok, de akkor nem tartom vissza :)  nagyon bírom azt a zsiványgazemberes kis pofáját  mondtam már, hogy a nagyjányomra emlékeztet? :)))Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta