Ágyban, párnák közt, gyerek nélkül

A ded a nagyszülőknél, anya-apa pedig egy vidéki wellness szálloda jacuzzijában koktélozik péntek este. Miután elszopogatják a Mojitot és a Cosmopolitant, viháncolva vonulnak fel a szobájukba, hogy egész éjjel felszabadultan szeretkezzenek végre.


Reggel sokáig lustálkodnak, a reggeli végére épphogy leérnek az étterembe. Kézenfogva sétálnak egy hatalmasat, saját tempóban, nem kell megállniuk megsimogatni az összes kóbor macskát. Ebédre beülnek egy hangulatos csárdába, ahonnan nem nézik ki őket a ricsajozó gyerek miatt és még a hirtelen lehajtott kávé sem égeti végig a nyelőcsövüket, ezúttal az ízt is élvezhetik végre.

Ebéd után alszanak egyet, esetleg úsznak a medencében, vagy befizetnek egy kényeztető masszázsra. Újságot és könyvet olvasnak, jókat beszélgetnek egy pohár bor mellett, most kivételesen hallják is, amit a másik mond. Egymásra hangolódnak, kicsit újra visszatér a bizsergés, végre csak egymással foglalkozhatnak.

Nem kell attól rettegni, hogy szex közben benyit a gyerek és nem kell visszafogniuk magukat, a sikítozást maximum a szomszéd szoba lakója hallja, de az meg kit érdekel?

A wellness szálloda helyett megteszi a gyerekmentesített saját lakás is, némi gyertyával a kád körül, behűtött pezsgővel, esetleg egy thrillerrel a dévédélejátszóban. Aztán ha kellőképpen kipihente magát apa és anya, lehet menni a gyerekért a nagyihoz, és meglepő módon még az sem fog zavarni, ha be nem áll a szája egész vasárnap este.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek