Kakiszex hányással a szoptatás mellett

Kíváncsiak voltunk, hogy a törzsolvasóinkon és linkeken kívül milyen keresőkifejezésekkel jutnak el a felhasználók a Porontyra. A terhesség, szülés, szoptatás, gyereknevelés négyszögén belüli szókombinációk mellett szex témakörben is találtunk keresőszavakat. Minden út a Porontyra vezet?


Az elmúlt hét leggyakrabban keresett szava, amellyel a Porontyra találtak, az nem meglepő módon a poronty, második helyezett a velvet+poronty kombináció, bronzérmes pedig a kínai fogamzásnaptár. A babavárással, gyermekneveléssel kapcsolatos szavak mellett egyes rendszeresen kommentező olvasónk nevére is kerestek.

A férfiak gatya nélkül, nagy mellek, anya+vagyok+bombanő, hogyan lesznek illatosak a ruháink, vakond, aranyér+vissza+nyom, 14 éves+fütyi+cm, pasit szexre, rókamanguszta viselkedése kifejezéseken még jót kuncogtunk, a listát továbbolvasva csak a szemünket meresztgettük hápogva, pedig a prűdség messze áll tőlünk.

Milyen csalódás érhette azokat, akik ezekre a szavakra keresve egy baba-mama blogba jutottak el: kiskorú tinik baszni akarnak, tini+punci, swinger klubban először, video egy boncolásról, hazi+amator+szex+video+ingyen.hu, véres punci, kakiszex hányással, pisilő pinák, tökön+sarokkal, kutyával szopni, pucér nagyik, anyu és hugi puncija szájba pisilés, anyuka kinyalja lányát. A gyerek+szex és a kisfiúk dugása már nálunk is kiverte a biztosítékot.

Elgondolkodtatóak ezek a keresőszavak is: +sör,bor+terhesség+alatt, kiút+a+depresszióból, fenekelés fakanállal, abortusz utáni képek, anyukák+pornó, sex képek anyukákról, trükkök a táppénzre, együttalvás apa új barátnőjével, latex+feleség, +a+pasiktól+terhes+lettem+elválok, hogy kell megfogni egy bizonytalan pasit.

Megnyugtató azért, hogy zömében tényleg azok jutnak el a Porontyra, akik baba-mama témakörben keresgélnek: terhesség, kismamaruha, ovulációs teszt, gyermekágy, farfekvés, gyes igénylés, babahordozó, peteérés, magzat szavak fordultak elő leggyakrabban a keresett kifejezések között.
Oszd meg másokkal is!
Mustra