Babanapló: Lea bulizik

A hétvégén életem legnagyobb buliján vettem részt. Index szülinapra mentünk a szüleimmel. Ha el tudtok képzelni egy olyan osztálykirándulást, ahol összeeresztenek egy csomó kiöregedett gimnazistát rengeteg tudatmódosítóval, valamint körülbelül húsz higanysebességgel közlekedő kiskorúval, akkor helyben vagytok. Elég vicces volt nézni, ahogy rohangálnak utánunk a szülők.


Találkoztam egy csomó gyerekkel, akikkel tavaly együtt voltunk az anyánk hasában, megnéztem az Égő-ikreket, és elégedetten konstatáltam, hogy vannak gyerekek, akik még nálam is kevesebb alvást engedélyeztnek a szüleiknek, még ha ehhez ketten is kell lenniük. Ezenkívül medencében fürödtünk, ahol a nagyfiúk lebuktak a víz alá, ami nagyon vicces volt.

Próbáltam én is, de mindig prüszkölnöm kellett tőle, a mama szerint meg hülyeség. Érdekes, más szülők nem így gondolták. Azért remélem, hogy az új lakásunkban is lesz medence, mert nagyon hangulatos volt hármasban lemenni reggeli után úszni egyet. Októberben költözünk, már alig várom, a mama szerint élvezni fogom a sok ki-bepakolást, helyette is.

A legjobb mégis az volt, hogy tízig fenn lehettem, ehettem túrós rétest és ráülhettem Manna, az indexes kutya hátára. Mindenféle kedves nők cipelgettek fel és alá, valamint kedves kisfiúk simogatták a hajamat és még a lábamra is kaptam puszit.

Jut eszembe a pusziról: a papa megtanított csókot dobni. Belepuszilok a tenyerembe és kinyújtom a kezem. Elképesztő hatással van a felnőttekre ez a teljesen triviális mozdulatsor. Ha tudtam volna, hogy ilyen jól lehet őket ezzel manipulálni, akkor sokkal hamarabb bevetettem volna.

Blogger társam, Pötyi és Málni is tanított valamit: már tudom szopni a hüvelykujjam. Kicsit szégyellem magam, de eddig nem jutott eszembe, hogy a hüvelykujjamat kifeszíteni és a számba tömni milyen jó dolog.  Nem árt megfelelő társaságba is járni időnként.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek