SZÜLŐSÉG

Búgócsigák, vödrök és füzetek a feketelistán

2007. augusztus 23., csütörtök 15:17

Alig egy hete rendelt vissza a Mattel többmillió veszélyes ólmot tartalmazó játékot. Ezúttal Thomas és barátai és Curious George kisvödröket és búgócsigákat hívtak vissza, amelyeknek festése ólmot tartalmaz. Veszélyesek egyes Spongyabob spirálfüzetek is.A Kínában gyártott fém játékok fa fogantyúja okozhat problémát. A visszahívás 2001 és 2002 júliusában piacra került 66 ezer kézzel festett búgócsigát és 4700 kisvödröt érint.


Negyedmillió Spongyabob spirálfüzet is hasonló sorsra jutott, hatféle jegyzetfüzetet hívtak vissza a spirál ólmot tartalmazó festése miatt.Ezeket a termékeket 2006 júniusa és 2007 júliusa között forgalmazták, a veszélyes darabok hátoldalain található szám 80773007505 és 8077300226.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.08.25 21:38:32Kismókus

    Jól értem, 2002-ben forgalomba került? És ezután valaki még visszaviszi?? (Blokk sincs meg, de talán a kisvödör sem...)

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta