Megszületett egy család tizenhetedik gyermeke

Egy arkansasi család nagy örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy megszületett tizenhetedik gyermekük. Jim Bob és Michelle Duggar kislánya, Jennifer Danielle a hetedik a család lányai között, és a szülők elmondásuk szerint még további gyermekeket terveznek.


A kis Jennifer csütörtökön 10.01-kor látta meg a napvilágot a rogersi St. Mary's Kórházban. A család ezután visszatért hatalmas Tontitown-i otthonába, ahol a többi gyermek várta őket, írja a MediPress.

A család összes gyermekének keresztneve J-vel kezdődik, és szüleik mind otthon taníttatják őket. A legidősebb Duggar gyermek a 19 éves Joshua. A többiek John (17), Janna (17), Jill (16), Jessa (14), Jinger (13), Joseph (12), Josiah (11), Joy-Anna (9), Jedidiah (8), Jeremiah (8), Jason (7), James (6), Justin (4), Jackson (3) és Johannah (2).

A család rengeteg tévéműsorban szerepelt már. A Discovery Health weboldalán található adatok szerint Duggarék eddigi életük során összesen 90,000 pelenkát használtak el és az asszony, Michelle összesen tíz és fél évet volt terhes.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek