Szopós babák piknikelnek

Elmentünk megnézni a Szoptatás Napját. Titkon reméltük, hogy nagy csoportos cicikilógatós szoptatásban lesz részünk, afféle critcal masses tömegélményben. Sajnos ilyesmi nem volt, de volt sok SZCS (szimpatikus család), és AK (aranyos kisgyerek) és ER (egészséges rágcsa).

Katt!

A hangulat ennek megfelelően jól alakult. A La Leche érthetetlen módon a sok tényleg nagyszerű kiadványuk és tevékenységük mellett hatalmas újdonságként az LLL-es tollat "mutatta be". Viszont voltak finom kaják és játszósarok azoknak a gyerekeknek, akiknek kevés volt a cici és a játszótér: kifestő, szivacspuzzle és rajzolás várta őket.



Az előadásra vágyók hordozós és frissen születettekről szóló előadást hallgathattak (mi az előbbibe kukkantottunk bele), a többiek meg pokrócon kinyúlva heverészhettek. Biztos, ami biztos, lenyomtunk egy szoptatást Leával, valamint bio-kétszersültet is előkaptunk a tarisznyából. Teljes beolvadásunkat a szoptatós-egészséges fílingbe pusztán az akadályozta, hogy folyton az emberek arcába toltam egy gigantikus és ijesztő fényképezőgépet. Az eredmény a képre kattintva látható.(Láttunk egy cumisüveges gyereket, de pssz!)
Oszd meg másokkal is!
Mustra