SZÜLŐSÉG

Szopós babák piknikelnek

2007. augusztus 5., vasárnap 10:38

Elmentünk megnézni a Szoptatás Napját. Titkon reméltük, hogy nagy csoportos cicikilógatós szoptatásban lesz részünk, afféle critcal masses tömegélményben. Sajnos ilyesmi nem volt, de volt sok SZCS (szimpatikus család), és AK (aranyos kisgyerek) és ER (egészséges rágcsa).

Katt!

A hangulat ennek megfelelően jól alakult. A La Leche érthetetlen módon a sok tényleg nagyszerű kiadványuk és tevékenységük mellett hatalmas újdonságként az LLL-es tollat "mutatta be". Viszont voltak finom kaják és játszósarok azoknak a gyerekeknek, akiknek kevés volt a cici és a játszótér: kifestő, szivacspuzzle és rajzolás várta őket.Az előadásra vágyók hordozós és frissen születettekről szóló előadást hallgathattak (mi az előbbibe kukkantottunk bele), a többiek meg pokrócon kinyúlva heverészhettek. Biztos, ami biztos, lenyomtunk egy szoptatást Leával, valamint bio-kétszersültet is előkaptunk a tarisznyából. Teljes beolvadásunkat a szoptatós-egészséges fílingbe pusztán az akadályozta, hogy folyton az emberek arcába toltam egy gigantikus és ijesztő fényképezőgépet. Az eredmény a képre kattintva látható.(Láttunk egy cumisüveges gyereket, de pssz!)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta