SZÜLŐSÉG

Űrhajós a gyerekszobában

2007. június 15., péntek 13:40

Egy chicagói tanárnő a bébifigyelője képernyőjén követi figyelemmel az Atlantis űrsikló fedélzetén zajló történéseket. A kamerás figyelő vevőrésze ugyanis valahogyan ráhangolódott a NASA közvetítésére, úgyhogy Natalie Meilinger élőben figyelheti az űrhajósok ténykedését. A bébifigyelő másik csatornája továbbra is a gyerekszobát közvetíti.


A három hónapos Jack és a kétéves Rachel édesanyja férjével együtt teljesen rákattant az űrhajóstévére, és amikor csak teheti, a fekete-fehér közvetítést bámulja. Hitetlenkedő kollégáinak videóra vette a figyelő képernyőjét és a rajta látható adást, melyet az utolsó tanítási napon bemutatott diákjainak is.

A NASA szóvivője szerint a figyelő által elfogott videójel nem közvetlenül az űrsiklóról származik, ám mindenképpen rendkívül érdekes jelenség. A küldetés élő videoközvetítése egyébként a NASA weboldalán is látható, tehát nem titkos adásról van szó. A bébifigyelő gyártója, a Summer Infant vizsgálja, hogy mi okozhatja a jelenséget. Még ők sem hallottak ilyesmiről.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta