SZÜLŐSÉG

Űrhajós a gyerekszobában

2007. június 15., péntek 13:40

Egy chicagói tanárnő a bébifigyelője képernyőjén követi figyelemmel az Atlantis űrsikló fedélzetén zajló történéseket. A kamerás figyelő vevőrésze ugyanis valahogyan ráhangolódott a NASA közvetítésére, úgyhogy Natalie Meilinger élőben figyelheti az űrhajósok ténykedését. A bébifigyelő másik csatornája továbbra is a gyerekszobát közvetíti.


A három hónapos Jack és a kétéves Rachel édesanyja férjével együtt teljesen rákattant az űrhajóstévére, és amikor csak teheti, a fekete-fehér közvetítést bámulja. Hitetlenkedő kollégáinak videóra vette a figyelő képernyőjét és a rajta látható adást, melyet az utolsó tanítási napon bemutatott diákjainak is.

A NASA szóvivője szerint a figyelő által elfogott videójel nem közvetlenül az űrsiklóról származik, ám mindenképpen rendkívül érdekes jelenség. A küldetés élő videoközvetítése egyébként a NASA weboldalán is látható, tehát nem titkos adásról van szó. A bébifigyelő gyártója, a Summer Infant vizsgálja, hogy mi okozhatja a jelenséget. Még ők sem hallottak ilyesmiről.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta