SZÜLŐSÉG

Víz, víz, víz

2007. május 29., kedd 08:32

Ma voltam a Fecskében. Ez egy új bulihely itt a közelben, amit a Mama feltétlen meg akart mutatni nekem. Elég jó volt, csak sajnos azt a részt, ahol leültünk, valami furcsa, puha morzsával borították, amire nem hogy a kezem, de még a lábam se nagyon mertem letenni.

A Mama megpróbált egy kis énekléssel meg cicivel lelket önteni belém, a Papa is viccelődött, de nem hagytam magam. Úgyhogy hamarosan szerencsére sikerült rávennem őket, hogy induljunk. Végül a Mama is örült, mert így hazaértünk a vihar előtt, és ő nagyon fél a dörgéstől meg a villámoktól. Persze ezt nem vallja be magának, inkább rám keni, hogy Leácskának megárt az eső. Biztos túl sokan mondták rám, hogy cuki vagyok, és most azt hiszi, elolvadnék a víztől.


Pedig tudhatná, hogy nem, például fürdéskor sem. A Papa iszonyú jó játékot talált ki a kádban (a halacskákat is tőle kaptam, meg a menő sapkámat és zoknimat is, nem tudom, mi lenne velem nélküle, az anyám nem nagyon tud a kiegészítőkre gondolni, szerencsére a Papa tudja, mi teszi a nőket). Szóval a hőség miatt, meg mert annyira jól sikantgattam közben, már nem csak fürdünk, hanem zuhanyozunk is, finom, csiklandós langyos vízsugarakkal. Király.

Jut eszembe, a Mama tényleg elvitt a strandra. Az nem semmi. Először is a mama felvett egy csúnya fekete ujjatlan bodyt, csak nem alulgombolós, aztán kimentünk egy baromi nagy kádhoz, amiben egy csomóan voltak már. A mama bemászott a vízbe, közben sziszegett és arcokat csinált, szerencsére nem kezdett el bömbölni. Biztos keresett benne valamit, mert elment a másik végéig, de nem találhatta meg, mert visszajött az elejére. Nagyon csalódott lehetett, mert megint nekiindult, és ezt ismételgette kétségbeesetten, annyiszor, hogy nézni sem bírtam. Inkább elmentem játszani a grószmuttival a fűbe. Ezért mondjuk szerintem kár volt oda menni, otthon is játszhattunk volna, és van kádunk is. Persze legalább nem kellett pelenkában feszítenem.

A szórakozóhelyek közül eddig mindenesetre a KÉK jött be legjobban, van gyereksarok, csomó filc, pokróc, dobogók, kedves emberek, mesemondás, lehet a földön mászkálni, és például egy frankó mézespuszedlit is találtam, csak a mama, amilyen irigy, elvette. De helyette adott vizet meg valami ragacsos kekszet, amitől persze el kellett menni a mosdóba. Na ezt az egyet nem találták ki eléggé, mert gyereksarok ide vagy oda, a toi-toiba nem voltam hajlandó bemenni kezet mosni. Szerencsére sikerült bemosolyognom magam egy közeli múzeumba.

Egyébként nem volt valami jó hetem, kettő plusz egy félről három plusz két félre bővítettem, és a jobb alsó egyes rendesen megkínzott, ráadásul a mama folyton etetni akart, végül megállapodtunk a kalács, alma, banán témában. A melegben különben sem kíván semmit az ember, csak egy kis tejet, a mama meg mindig azt mantrázza, hogy nincselégtejem, de hát ha nem vagyok éhes, akkor vajon mire kell még neki a tej? Biztos ő is akarna inni, és így csak víz jut szegénynek. Persze az is jó, én például rengeteg vizet iszom, mert egészséges, meg mert szeretek poharazgatni, van vagy 5-6 saját poharam is már. Ti is igyatok, ki ne tikkadjatok!

Sziasztok,
Lea baba

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta