SZÜLŐSÉG

Az IndaPass rejtelmei

2007. május 26., szombat 10:06

Azoknak, akik valamiért nem tudnak kommentelni.

Ha nem tudsz kommentelni, három eset lehetséges:

 1. Se IndaPassod, se régi blog.hu-s email címed és jelszavad (amivel az IndaPass előtti időkben be tudtál lépni) nincsen.
 2. Régebben is használtad a blog.hu-t, tehát régi blog.hu-s email címed és jelszavad van, de IndaPassod nincsen.
 3. IndaPassod van, de régebben nem használtad a blog.hu-t, ezért blog.hu-s email címed, jelszavad és nickneved nincsen.

Az alábbiaknak megfelelően kell eljárnod, attól függően, melyik csoportba tartozol:

 1. Kattints a Regisztrációra! A megjelenő űrlapba megadsz egy email címet, egy jelszót, és egy nicknevet. Az email cím és a jelszó lesz a te IndaPassod, azzal fogsz tudni belépni a blog.hu-ba, és az egyéb indás szolgáltatásokba. A nicknév fog megjelenni a blog.hu-s hozzászólásaid tetején.
 2. Regisztrálj egy Indapasst (emailcímet és jelszót). Kapsz egy aktivációs linket a megadott emailre, erre kattints! Az itt megjelenő oldalon kattints a "tovább" feliratra, és lépj be! Az oldal tetején levő menüben kattints a blog.hu-ra és a jobb oldali űrlapban add meg a régi blog.hu-s emailcímedet és jelszavadat. Huhh, kész is vagy.
 3. Lépj be az IndaPassoddal! Ezután itt adj meg egy nicknevet (felhasználónevet). Ez fog megjelenni a blog.hu-s hozzászólásaid tetején.

Kérdéseket a velvetporonty@gmail.com címre várok!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.26 10:40:33Tori

  Ez mind szuper, de nálam anno pl az volt a probléma, hogy hiába regisztráltam az indán, sehol sem volt az az opció, hogy összekössem a blog.hu-s regisztrációval. Napokon át többször keresgéltem, mígnem az n+1-edik belépés után volt egy menüpont ott, ahol korábban soha. Na, az óta van Nektek egy Tori nevű hozzászólótok. Sose fogom megtudni, miért nem volt ott az a link korábban és miért került elő. :)

 • 2007.05.26 11:40:23katampusz

  nálam ugyanaz volt, mint Torinál.



  mostanság meg hiába írtam be a belépéshez az emilcímem jelszavam, mert böktem egy entert, és kis homokórázás után a szövegablak helyett ugyanaz a kép fogadott:

  írjam be az emilcímet és a jelszót.

  eljáccottam vele úgy 10szer, aztán hagytam a csudába és másnap gond nélkül beengedett.

 • 2007.05.26 13:08:28rnagy8

  Én meg tök újként szépen haladtam végig a megadott lépéseken, de fölül a címben mindig megjelent, hogy "error=badlogin", és semmi nem történt. Ez ment kb 4-5 hónapig, így addig csak olvasgattam.



  Aztán megkérdeztem Alvómackó netszakértőnket privát az iwiw-en, csináltam új mailcímet is, azzal is végigjártam az utat, de újra semmi.



  Végül guruférjem, aki régi fórumos, a sajátjával be tudott lépni (de csak Mozillából, Explorerből nem). Ez volt a szülinapi ajándékom, és azóta is az Ő nevével kontárkodom itt. Fura is, mikor néha megszólítotok, de hát ez van, én már sosem leszek itt Rikus. :o) Viszont azóta az indexfórum genyázik velünk elég gyakran.



  Egyébként az nálam is megvan, mint Katampusznál, hogy néha beenged, néha meg nem. Ilyenkor egy ki/belépés csodákat tesz.

 • 2007.05.26 14:36:19Katalma

  Csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, neha beenged, neha meg nem. Bar a statisztika javul...

 • 2007.05.26 15:20:41klr

  Hasonló. Pár napja írtam, hogy csináltam egy új nicket (Karika) és miegyebet, hogy be tudjak lépni. Mit ad az ég (és az Inda): az újjal már megint nem tudok belépni, de megjelent a régi. Ki érti ezt?

 • 2007.05.26 16:10:02buborék

  Sziasztok! Még a végén sikerül nekem is firkálgatni, pedig már feladtam. Lássuk!

 • 2007.05.26 18:11:35Tekla

  Sziasztok!

  Off:Mar egy jo ideje probalok Iwiw meghivot szerezni de nem sikerul sajnos.

  Van par ismerosom fent ,de sajnos nem tudnak mar nekem meghivot kuldeni.

  Ha esetleg valakinek lenne es eltudna kuldeni akkor azt nagyon megkoszonnem.

  Jo lenne felvenni a kapcsolatot igy baboca mellett par jofej Debreceni kismamaval. :)

  Elore is koszi csajok.

  Ha nincs az sem gond csak gondoltam megprobalom itt is hatha :)

  On.

 • 2007.05.26 18:14:43Csöre

  Tekla, adj egy címet, és küldök (ha még nem kaptál)

 • 2007.05.26 20:31:26Tekla

  Csöre!



  Meg nem sikerult szereznem legyszives erre a cimre kuldj egyet.

  csinibaba@frwc.hu

  Elore is nagyon koszi.

 • 2007.05.26 20:50:55Mille38

  Na akkor azt a trükköt árulja el nekem valaki, hogyan lehetséges, hogy a Porontyon gond nélkül írok kommenteket, mert amikor megnyitom, már a lap alján ott a négyszög - gondolom, a gépemet felismeri. De az összes többi index-es blogon ez nem így van, és belépni sem tudok. nem tudok a saját blogomba se írni hetek óta. Ja és közli velem bármilyen próbálkozásra, hogy nincs rá jogosultságom:(( Már írtam többször valami infó kukac inda pont valami címre, de választ nem kaptam :((

  Úgyhogy ha terhetekre is vagyok, viseljetek el, mert grafomániámat más blogon az indapass áldásos tevékenysége folytán nem tudom kiélni :((

 • 2007.05.26 21:16:49wadomama

  Az én nickem valójában wado, de mindig elfelejtem, hogy hová és milyen jelszóval jelentkezek be, így maradnak a variációk, amik tovább bonyolítják a helyzetet. :-))))

 • 2007.05.26 22:47:32Tori

  Erősen offtopic, de ez a legfrissebb cikk, úgyhogy ide faggatózom: ki ismeri ezt az Okos Baba programot? Egy haverom most csodálkozott rá elborzadva, hogy itt négyhónapos kortól van olvasás- meg matektanítás. Ti hallottatok róla? Én most látom először: www.okosbaba.hu

 • 2007.05.26 23:11:43Rebi

  Végre sikerült, azt viszont nem tudom eddig mi volta a hiba. Na, mindegy, ezután már nem csak olvasok. Attól tartok így még több időmet veszi el a porontyozás.

 • 2007.05.27 00:07:47hupli4

  Sziasztok, hasonlóan jártam, mint itt többen, de most végre hozzá tudok szólni.

  Tori, igen, pár hónapja jutottam el erre az oldalra. Bevallom, pár hétig erősen foglalkoztatott a dolog, hogy milyen jó volna Manónak, ha pl a nyelvtanulással nem kéne kínlódnia majd 10 év múlva. (most 10 hónapos) Meg tetszett az is, hogy azt mondják, tanulni is megtanít a módszer. De aztán győzött a jobbik(?) énem, és abban maradt magammal (és a kislányom apjával), hogy tanulhat még eleget, most jobb, ha csak játszik, tenyerét csattogtatva mászkál és rágcsál mindent, ami a kezébe kerül.

  Sok cikket olvastam, ahol az anyukák áradoznak, hogy napi 10 perc és valóban rengeteget szívnak a babák magukba, az agyuk ilyenkor tényleg mint a szivacs, tehát ezt nem is vitatom. Még azt is elhiszem, hogy élvezik, mert játékos a módszer. De talán ebben a korban még nem az a fontos, hogy olvasson, meg felismerje képről Kossuth Lajost.

  Máshol olvastam, hogy Nyugat-Európában a 70-es években terjedt el a módszer, és pár év múlva a pszichológiai rendelők megteltek neurotikus gyerkőcökkel. Összefüggés? Ki tudja.

  Mindenesetre én azt hiszem, nem fogom csinálni. De ha vki csinálja, kiváncsian olvasnám, mit szól hozzá.

 • 2007.05.27 00:08:47hupli4

  Hohó, meg is jelent, amit írtam. De jó! Akkor most már írni is tudok talán, mert olvasni már régóta olvasok.

 • 2007.05.27 00:23:58Paramami

  Szuper! Én is read only-ra voltam eddig kárhoztatva, mert leragadtam az 1. és 2. lépés között! Szuper, hogy leírtátok!

 • 2007.05.27 08:52:55Tekla

  Kedves Csöre!



  Nagyon szepen koszonom a meghivot, mar regeltem is.

 • 2007.05.28 10:02:18klr

  Hihetetlen! Megint sikerült belépnem. Hozzászólnivalóm most nincs, csak próbálkoztam.Szép hétfőt mindenkinek!

 • 2007.05.30 08:43:22pannabon

  reszkessetek! végre nekem is sikerült hosszú hónapok után belépni, most már én is oszthatom az észt :))

 • 2007.05.30 19:04:54mizseiszilvi

  köszi! akkor mostantól én is csatlakozom hozzátok a hosszú RO státusz után... :))

 • 2007.06.07 12:37:00Katalma

  Az indapass rejtelmeiről:

  HA belépek a vipmail-ra, AKKOR hiába próbálok utána a Poronty oldalon bejelentkezni, hozzászólni, stb., browser újraindítás sem megy, meg semmi. Külön dühítő, hogy az index és a velvet többi blog oldalán úgy tesz ilyenkor, mintha be lennék jelentkezve, csak a Porontyon szívok, és marhára nem értem. (Gondolom, a fejlesztők szerint ez lehetetlen, mint szakmabeli, én se értem, de hát ez van :))

  HA ekkor becsukom az összes kapcsolódó oldalt (index, vipmail, velvet, stb.), ÉS kitörlöm az összes kapcsolódó cookie-t, ÉS újraindítom a browsert, akkor utána minden a legnagyobb rendben van. Firefox, 2.0, windows-on és linuxon is.

 • 2007.06.07 12:37:53Katalma

  browser újraindítás = browser újraindítással

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta