SZÜLŐSÉG

A mesehősök életre kelnek

2007. május 15., kedd 08:31

Meseíró, játékkészítő és „kedvenc mesehősöm” című rajzpályázatot hirdet a Pataky Művelődési Központ. A beküldött pályaműveket a Mesefesztiválon ősszel mutatják be, ahol a nyertesek értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Minden pályázó ingyen belépőt kap a Mesefesztivál mindkét napjára.Kedvenc mesehősöm rajzpályázat

Korhatár: alsó tagozatos diákok
A rajz mérete: A/4
A rajzon fel kell tüntetni a nevet, címet és telefonszámot.

Játékkészítő pályázat

A játékokat újrahasznosítható háztartási hulladékból kell elkészíteni (például papír, műanyagflakon, dugó, kupak), méretbeli megkötés nincsen. A játékon fel kell tüntetni a nevet, címet és telefonszámot.

Meseíró pályázat

Korhatár: gyerekeknek 7-18 év, felnőtteknek 18 év felett
A mesék terjedelme: maximum 5 A/4 oldal, csak elektronikus úton (nkriszta@patakymk.hu) beküldött pályaműveket fogadunk el!
A mese mellett fel kell tüntetni a nevet, címet, telefonszámot és emailcímet. A beérkezett mesék egy internetes oldalon lesznek olvashatók.

Beküldési határidők: június 30.
Cím: Pataky Művelődési Központ 1105. Budapest, Szent László tér 7-14.
Információ: 260-9959

A 2007. szeptember 8-9-ére hirdetett első Mesefesztiválon filmvetítéssel, színi előadásokkal, mackó-, baba- és bábkiállítással, mesekönyv vásárral, és a mesékhez kapcsolódó játékokkal és játszóházzal várják majd az érdeklődőket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta