Kombidressz vagy kispóló?

Mi a fontosabb: a baba csinos legyen és a legújabb divat szerinti kispólót, ingecskét vagy blúzt adunk rá, vagy a kényelem dominál, ezért bodyt húzunk csöpp testére? Heti kérdés.


Mindig vágyakozva néztem a babás újságokban, hirdetésekben szereplő csecsemőket és totyogókat: szinte az összes képen helyre kis pólóba, kockás ingbe, fodros blúzba öltöztetett bébi vigyorgott rám és ilyenkor megfogalmazódott bennem, milyen jól néznének ki a lányaim egy-egy rózsaszín blúzban, vagy hosszú ujjú pólóban.



Ehhez képest a gyerekek hároméves koráig ha vásárlásra került sor, mindig a bodyt választottam. A bodyk nagy része ugyan semmiképp nem nevezhető csinosnak, viszont praktikus: kényelmes, nem sajnálja az ember, ha leöntik kakaóval és egyéb nehezen tisztítható folyadékkal, és nem gyűrődik fel a derekuknál. Ez egy folyton ficergő gyereknél pedig nem hátrány.

Van viszont olyan ismerősöm, akinek az a legfontosabb, hogy a legújabb divat szerint öltöztesse a csemetét és az sem baj, ha a póló a nyakáig felcsúszik. Cserébe bezsebeli az elismerő pillantásokat: Hű, de csinos ez a gyerek!

Heti kérdés: egyéves korig mit adtok a babára: kombidresszt vagy pólót?
Oszd meg másokkal is!
Mustra