SZÜLŐSÉG

Barbie virtuális világba költözik

2007. május 2., szerda 11:29

A Barbie babának is lesz már saját virtuális világa: BarbieGirls.com címen honlapja indul, egyelőre azonban csak az Egyesült Államokban elérhető.


A Barbie-világban a rajongók saját maguk tervezhetnek babákat, szobákat rendezhetnek be, és ruhákat próbálhatnak fel a virtuális bevásárló központban, számol be az MTI.

Nyáron dobják majd piacra a tervek szerint a Barbie MP3-as lejátszót, amellyel rá lehet majd kapcsolódni a honlapra és az ott kínált zenére is - közölte a Mattel játékgyár, amelynek egyik márkája a Barbie.

A cég azt reméli, hogy a zenéből, divatból és internetből álló eleggyel eltalálja azoknak a tíz év körüli kislányoknak az ízlését, akiket a Barbie célcsoportjának tekintenek, de a honlap indítása egyben reagálás arra is, hogy a lányok manapság hamarabb kinőnek abból a korból, amelyben a kislányok még babáznak.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.02 11:52:47babó

  áááá, pakolok és költözünk egy tanyára...  hogy eltalálják az _ízlését_ a lányoknak?? hát nem ők csinálják??  fogyassz, fogyassz, fogyassz?

 • 2007.05.02 12:12:41thais

  Hogyan lehet átköltözni az USA-ba? Rohanok letelepedési vízumért, s megtanulok angolul. A lánykámnak sűrgősen fogadok egy "angol lányt" nevelőnőnek. A fiaimnak nem, azok nem barbiznak. Nehogy "lemaradjak" valamitől.

 • 2007.05.02 12:37:05andie

  Annyi azért nem ördögtől való dolog ez. Emlékszem én mennyit nyúztam anyát egy-egy újabb babáért, amiből végül 5 db lett, de mind más fantázianévre hallgatott, csak egy volt Barbie.

  Én majd azt mondom a lányomnak, ha új babáért nyúz: menj, tölts le egy újat magadnak, vagy tervezz egy újat magadnak. Ha meguntad, nem kell a drága babát elajándékozni, csak törlöd. :-D

 • 2007.05.02 14:04:34wadomama

  Csókollak Babóka :-)))))))

 • 2007.05.02 14:20:19wadomama

  http://www.startlapjatekok.hu/katega.php?katega=6&

  rögtön itt van három ebben a kategóriában. Mi ezen az újdonság?

 • 2007.05.02 16:51:31Tori

  wadomama ma még nem logolt be? :DDDD

 • 2007.05.02 16:53:36Tori

  ***sszuskulcs, most látom, hogy írtál, csak szokatlan szókinccsel. :DDD Bocsi, mea culpa, látszik, hogy ma hajnalban keltem. Csak most már rögtön Te jutsz az eszembe az ilyen cikkekről. :D

 • 2007.05.02 19:55:11kisfisch

  jelentem nemetorszagban is müködik. illetve nem müködik, annyira beta verzio.. pedig ki akartam probalni. regisztralni enged, de tovabb nem.  de ha valakit erdekel, szivesen bemasolom a "message for parents", es a "tips for girls" tartalmat, mert azokat itt is latni

 • 2007.05.02 20:01:48Illatos nyár

  a tips for girls tényleg hasznos, de a legaranyosabb ajánlás, hogy légy kedves :-)  Get your parent’s permission.

  Don't use your real name in your screen name.  Don’t share your password with anyone.  Make new friends!  ...  Always be nice to others!Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta