10 jel, amiből rájössz: régóta van a gyerek a nagyinál

1. Amikor felállsz a net mellől és rájössz, hogy tegnapelőtt ültél le és nem mozognak a végtagjaid és tudatosul benned, hogy az utolsó 20 órát a google earth, a wiw, az msn valamint subba karjaiban töltötted.


2. Amikor felébredsz a bagzó macska hangjára, s már nem a gyerekszoba felé rohansz, hanem azt hiszed, még mindig a pornó megy a tv-ben.

3. Amikor a fridzsiderben mindössze egy üveg sör és két bor van, meg némi kolbász, de az is az oldalára ragadva, s amikor a tűzhely felé rongyolva az arcoddal hasítod el a pókhálót.

4. Amikor behívod a férjed, hogy megmutasd, mekkora buborékot tudsz fújni az új tusfürdőből, és milyen szép vitorlást rajzoltál a csempére a lemosható kádas festékkel.

5. Amikor nem találod a papucsod a party ruhák, melltartók, újságok és chipses zacskók alatt, a fürdőszoba ajtaját nem tudod kinyitni a szennyes miatt és a férjedet is mókuskámnak hívod apácska helyett.

6. Amikor Halász Juditot hallgatsz reggel, mert idegesít, hogy nem ugrik be a 10 cica harmadik sora, és délután kedved szottyan egy kis Minimaxot nézni.

7. Amikor direkt úgy kanyarodsz, hogy játszótér felé menj, mert hiányzik a gyerekzsivaj, és az éjszakát is a gyerek plüssizéjével töltötted, a szomszéd hülyegyerekpistikét pedig megbámulod, hogy milyen aranyos és jól nevelt.

8. Amikor már egyik haverod sem veszi fel a telefonját, mert pihentetni kell a máját az elmúlt négy nap tivornyája után.

9. Amikor már anyád sem veszi fel a telefonját, mert naponta ötvenszer elmondta, hogy nem ette ki a gyerek szemét a Balatonban a rája.

10. Amikor az óvoda és az óvónő mellett elhaladva elgondolkozol, hogy valahol már láttad ezt az arcot, de nem ugrik be hol, talán a Trafóban.

win
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek