SZÜLŐSÉG

Poronty-piknik a Margitszigeten

2007. április 27., péntek 12:00

Közkívánatra meghirdetjük az Első Porontytalálkozót. Az összejövetel május 12-én, szombaton 15 órától kezdődik a margitszigeti játszótér mellett a térképen jelzett helyen. Rossz idő esetén egy héttel később, május 19-én 15 órától lesz a találkozó.
Tervezett programok: ismerkedés, csacsogás, játék, móka, kacagás, valamint evés-ivás, dínomdánom. Utóbbi programpontokhoz erősen javallt egy kis hazaival megpakolt piknikkosár (a szerkesztőség tagjai nagyon szeretik a csokis muffint…), pokróc és piros kockás terítő.

Ne felejtsétek otthon csemetéiteket sem, és a legjobb, ha Apát is magatokkal cipelitek egy kis focizásra. Egyéb programok spontán szerveződnek majd a kreatív és lelkes olvasóknak köszönhetően.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.09 18:45:07Tori

  Nem voltam még a játszótéren. Ugyanis játszótér itt is van, és ha már kibumlizunk a Margitszigetre, a fű, fák, madarak, mókusok foglalnak le minket, mert az itt nem van. Igazából a topic megnyitásáig nem is tudtam, hogy van a szigeten játszó. :) Minek? Mintha az óceán közepén kerítenének le egy úszómedencét.

 • 2007.05.09 18:47:35Alvomacko

  De sétálhatunk is és és megnézhetjük a kis állatkertet. Azt biztos mindegyik csemete élvezné.

 • 2007.05.09 18:48:45Tori

  Mindegy, viszek két kiló száraz zoknit, majd csak lesz valahogy. :)

 • 2007.05.09 20:09:14lencsilany

  Tori, én sem tudtam, hogy van ott játszótér, főleg, hogy kettő is!

 • 2007.05.09 21:12:41eszter

  Húúú papirbirka, merész ez a "nálatok" buli, dehát Te tudod. Meg hátha szikrázó napsütés lesz!

  A férjem elvisz, de sztem meglátja a csapatot, és a lányaimmal sarkonfordul, mi meg kiszállunk az autóból Bendével, meg egy -1 hónapos Álmossal. Sajna ENNYIRE antiszoc. De ez asszem az egyetlen hibája:)

 • 2007.05.09 22:19:30Anyatünde

  Csajszik,  Ideírom, mert talán ide illik a legjobban. Fel kell függesztenem a porontyozást. A hét elején számbavettem, hogy mi minden vár ránk májusban, és naggyon sűrű. Ha még Poronty is lesz, az tuti kipurcanás nekem.  Még gondolkozom, hogy menjek-e a Margitszigetre, bár mindkét nap akartam, és ezt írtam is Hannának, csak vasárnap este, amikor ő már közzétette a listáját.

  Azért gondolkozom, mert ha személyesen is találkozunk, sokkal nehezebb lesz szüneteltetnem rövidebb? vagy hosszabb ? időre? Netán végleg?

  Utóbbit sajnálnám nagyon, de lehet, hogy muszáj lesz. Kovvacs írt win anyáknapi posztjához nagyon szépeket a Porontyról, amivel én is egyetértek. Szerintem ez nem szimplán netfüggés. Vagy legalábbis remélem...  no megyek is, szalad, szalad... minden szalad...

 • 2007.05.09 22:20:50kovvacs

  Anyatünde, inkább csak egy kis szünetet tarts. Plíz :)

 • 2007.05.09 23:04:31lencsilany

  Anyatünde, röviden sem tudsz majd bekukkantani egyszer-egyszer?

 • 2007.05.10 08:32:12erősbors

  Papírbirka: elraktároztam a telszámod és ha időben végzünk a szülinappal és jó idő lesz és a szigeten lesztek, hazafelé bekukkolunk! Mondom én és így lesz akkor is, ha bárki morogni fog. Legalábbis megpróbálom.

 • 2007.05.10 08:43:45marcangoló

  Anyatünde, nagyon sajnálnám. :-( Ne határozz el semmit véglegesen. Talán lesz néha 5-10 perced egy gyors bejelentkezésre. Tudom, hogy az nem olyan. :-(

 • 2007.05.10 08:50:12Alvomacko

  Anyatünde: én meg hozzászólási elvonóra küldtem magam, amolyan büntetésképpen. Napi egy hozzászólást engedélyeztem magamnak.

  Igaz, most ez kicsit felborult, hogy megjelent az általam kezdeményezett poszt, de a többire továbbra is vonatkozik. Most csak olvasom a hozzászólásokat.

  Meg közben úgy érzem magam, mint akit hátulról elkapnak és befogják a száját, ő meg közben beszélni akar. :-))))  Szóval szerintem ne vond ki magad véglegesen, csak állíts fel valami szabályt és akkor mindenre jut majd időd.  Na, megvolt mára az egy hozzászólás, megyek dolgozom, de legfőképpen megcsinálom az adóbevallásomat.  Az iwiw-en én is elküldöm a telefonszámomat a vasárnapi érintetteknek.  Legyetek jók! :-)

 • 2007.05.10 08:52:45marcangoló

  Alvomacko, ha a múltkori rossz napod miatt bünteted magad, akkor ne tedd! Szerintem senki sem bántódott meg, és nagyon hiányoznak a hozzászólásaid!

  Inkább meséld el, mi lett végül a Kicsivel, mikor hazaért!

 • 2007.05.10 09:08:59Alvomacko

  marcangoló: Na, most suttogok, hogy a szigorú énem meg ne hallja, hogy megszegtam a szabályt. :-)

  Átléptem a saját önfegyelmem határát, átléptem egy vonalat, amelyet sohasem lett volna szabad átlépnem. Ráadásul jó alaposan kiborítottam magamat, most ezért a bünti.  A Kicsivel? Agyonsértegettük egymást, ami azzal kezdődött, hogy én meg akartam ölelni, amikor megláttam, erre ő hárított. Innen már folytatni sem érdemes, hogy ki hogyan folytatta a sértődést ill. sértegetést. Rémes lett az a nap.

  De reggel tettem egy bocsánatkérő lapot az asztalára, meg küldtem neki egy macis képet és mind a kétszer megírtam, hogy nagyon szeretem.

  A képet elmenetette a laptopján háttérképnek. És aztán kétszer is felhívott, meg küldött e-mailt. Azóta megy a szeretgetés ezerrel és nem beszélünk a témáról. Én csak meghallgatom és nem szólok semmit.

  Igyekszünk mind a ketten. :-)

 • 2007.05.10 09:25:58Anyatünde

  Lencsi, marcangoló, Alvómackó: leírom a tegnapi napunkat gyorsan, ítéljétek meg magatok.

  Úgy indult, hogy keddről szerdára sikerült aludnom kb. 3.5-4 órát, három részletben. Fektetéskor elbóbiskoltam a Nagy mellett. 1/2 11 körül ébredtem, akkor kezdtem főzni olyat, amit a Nagy (aki már 4. hete volt itthon csípőízületi gyulladással) tuti megeszik a nagypapájával is. (Bableves+palacsinta, nyítt már nagyon a palacsintáért). Meg elrakodtam, teregettem, konyhát rendbetettem, előkészítettem a gyerekek másnapi ruháit, vasaltam is, amit nagyon muszáj volt. 3 előtt már ágyban is voltam.

  (A kedd is nagyon húzós volt: ortopédia a Naggyal, aztán szemüveg-csináltatás, igazolványkép-csináltatás diákigazolványba, hazaestünk, kaja, Kicsi -sikertelen - altatása, oviba menés a Középsőért, haza, kis játszózás, vacsora, fekvés. Semmit nem tudtam előre dolgozni... Apa kidőlt, ha jól emlékszem, de erről később.)

  1/2 5 körül ébredt a Kicsi, megszoptattam, visszaaludt. Háváj, mondom, akkor 1/2 6 helyett csak 6-kor kelek. (ha magától nem ébred, ovis napokon 1/2 6 körül felveszem egy félálom-szopira, ami után kb. 1/2 9-9-ig alszik. Így nyugodtabban össze lehet készíteni a nagyokat.)

  Így is lett, reggeli készülődés, kislányom oviba el, a Nagyot megkakaóztattam, a Kicsit készítettem, mert 10-re a Budai Gyermekkórházba kellett menni, immunológia kivizsgálásra (nagyon sokat beteg). A leleteket keresgéltem, mikor rájöttem, hogy az immun-elektroforézis lelete (a LÉNYEG, ami alapján a gyerekorvos beutalt) nincs meg. Megjött édesapám, aki a Nagyra vigyázott, eltűztünk.

  Tömegközlekedéssel persze. Útközben beugrottunk a gyerek-szakrendelőbe, ahol hála Istennek tudtak nyomtatni egy másodpéldányt az említett leletből. Fellihegtem a kórházba, 1/2 12-re végeztünk (ebben benn volt egy vérvétel, meg az azt követő vígasz-szopi is). Akkor lecsattogtunk a hegyről a kellemesen zuhogó esőben, hazafelé bevásároltam, meg apának vettem cipőfűzőt, mert már 1-2 hete kéri szegény. (Mire hazaér, minden ilyen jellegű bolt becsuk.)  Otthon lepakolás, ebéd (Kicsi+én), a Nagy is csatlakozik egy plusz adag palacsintára. Közben időpontegyeztetés a gyerekorvossal. Ahogy lenyeltük az ebédet, öltözés és tűzés a gyerekdokihoz. A Kicsinek körömágygyulladása van folyamatban, rá kellett nézzen a gyerekorvos, hogy vigyük-e sebészetre, vagy nem, a Nagy meg ugyan ortopédorvos szerint már rendbejött a csípőízületi gyulladásból, de igazolást nem kaptunkk, csak a gyerekdokitól.  Utána mentünk az oviba a Középsőért. A 30-as buszt elterelték, mert valami nemtudommilyen meccs volt az Újpesti stadionban, de olyan rendőri biztosítás mellett, hogy én ilyet még nem láttam, pedig már 3 éve lakunk itt. Gyalogoltunk egy darabig mire az oviba értünk. Innentől már egyszerű, hazamentünk, játszózás, fel, vacsora. Közben megjött a párom, én elrohantam még gyógyszertárba (04.10.-én kaptunk a 2 nagynak kullancsenkefalitisz-védőoltás receptet, szóval muszáj volt kiváltani. Du. nem akartam, mert nem akartam a vakcinát megsétáltatni oviba+onnan haza...)  Mondjam tovább? Szerintem elég...

  Alapvetően az a gond, hogy a Nagy már csaknem 4 hete itthon volt, pihentetni kellett sokat, ami azt jelentette, hogy házimunkából csak tényleg a legszükségesebb ment és az is tűzoltás-jelleggel, meg elég körülményes lett a bevásárlás és hasonlók intézése. (Mivel napközben én nem tudtam kimozdulni. A Nagyot nem merem még egy bevásárlásnyi időre magára hagyni a lakásban.)  Ugyanezen időszak alatt a párom beszerzett egy

  bicót, és most hetente többször azzal teker munkába. (Újpest-Lágymányos). Ez tök jó, úgyis eleget punnyad a gép előtt (elméleti kémia, molekulamodellezés, meg ilyenek), de estére úgy elfáradt, hogy egyszerűen kidőlt. Illetve be. Az ágyba. tehát segíteni az estére maradt házimunkákban általában nem tudott.  Ma ment először a Nagy oviba. De a május hátralévő része is elég programdús lesz. Megyek is, megnézem a Kicsit, ki van zárva, hogy még alszik...

 • 2007.05.10 09:32:39Alvomacko

  anyatünde: minden elismerésem a tiéd! De pont ezért kell, hogy maradjon valami kis szórakozás, valami kis fogódzó neked is. Ahogyan most is tudtál írni, biztosan máskor is lesz ennyi időd. :-)

  Segítséged nem akad a férjeden kívül? Pl. apukád nem tud átjönni máskor is napközben: Akkor ő szórakoztathatná a gyerekeket, te meg csinálhatnál valami mást addig.

 • 2007.05.10 09:33:13Tori

  Anyatünde, én TÉNYLEG szívesen átugrok vasalni vagy mittudomén. Becsszó. Ne rokkanj már bele a melóba, hosszú távon van Rád szükség!

 • 2007.05.10 09:45:53marcangoló

  Anyatünde, ez nagyon húzós. Így tényleg nincs egy perc sem porontyozni. De talán jobb napokon. Ha a két nagyobb oviban van, akkor azért egy kicsit egyszerűbb az élet, nem? Bár három gyerek mellett kizárt, hogy egyszerű legyen! :-(

  Alvomacko, akkor azért rendeződött a helyzet. És csak ismételni tudom magma, ne légy ilyen szigorú magaddal!

  Lányok, azt tudtátok, hogy a vasánapi piknik idején lesz a Kendermag egyesület kenderlegalizációs tüntetése a Margitszigeten? Apának meglesz a program.

 • 2007.05.10 09:53:02lencsilany

  Hát, Anyatünde, tényleg nagyon besűrűsödött az életed és le a kalappal, hogy ennyi energiád van! Persze, nincs is más választásod... Azért szerintem is nézz be időnként, vagy ha öröm, esetleg bánat ér, oszd meg velünk! Én meg tudlak tanítani gyorsan, vakon gépelni:)

 • 2007.05.11 08:29:48atha

  Anyatünde, tarts ki, és nézz be néha. Én is takarékon vagyok, alig láttam Porontyot a héten, már meg sem próbálom behozni a lemaradást.  Apának éppen "szezonja van", így látástól vakulásig, a lakásfelújításunk nagyját, aminek április végére le kellett volna futni meg én vezényelem, persze így a vége a legnagyobb kínlódás, a legtöbb meglepi-költség, stb.. és őszintén így a 34. héten még a 16 hónapos is elég kihívás lenne, nemhogy még mellette egész nap mesteremberekkel hadakozni, rohangálni anyagokért, mint a bizonyos töketlen kutya, hogy ne az albérletbe pottyanjon be a hugi, és esetleg vele kelljen költözködni. Szóval nagyon elegem van, hisztis-nyűgös vagyok, a gyerekemmel is, amit igyekszem utolsó erőimet összeszedve kordában tartani. Közben épp most értem el a terhesség azon fázisát amikor egy nagy kanyarral magamba fordultam és kissé antiszocializálódtam. És a lábam is most kezdett vizesedni, energiaszint a béka hátsója alatt, szánalmasan vonszolom csak magam. Ezért is nem akarok nagyon hozzászólni, lehet hogy csak nyavalyognék. DE be-benézek és néha jelzem, hogy élek és nem hagytalak el benneteket!  Egyúttal előre szeretném exkuzálni magam, ha véletlenül mégsem lenne erőm, energiám, kedvem a vasárnaphoz. Pontosítok, kedvem nagyon is lenne, csak ha hisztisen ébredek, attól inkább megkíméllek benneteket. De ha más nem, mindenképp igyekszünk arra sétálni és kicsit legalább gyorsan megismerkedni.

 • 2007.05.11 08:33:37Alvomacko

  atha: tudtál venni ellenzős kendőt? Valahányszor a Tescoba megyek, mindig ott megyek el előtte.

  Vegyek nektek valamilyet?

  És akkor máris lenne ok, hogy vasárnap legalább arra sétálj, mert akkor oda tudnám adni... :-))))

 • 2007.05.11 08:37:13Anyatünde

  Köszi mindenkinek. Tori, majd hívlak, ha kell, és megbeszéljük.  atha: Te nyertél... ;-) Bár szerintem szívesebben veszítettél volna. Kitartás! A 3. gyerkővel a pocakban az utolsó 2-3 héten már a 2 nagy oviból hazaszállítása is kezdett felérni egy Mission Impossible 4.-el...

  Én se tudom már követni a dolgokat, csomó posztot úgy en bloc el se olvastam.  Mai program is alakul: elrontott lakáshitel-törlesztés-igazolás miatt (adóbevalláshoz kell, a bank rontotta el) MKB-túra lesz délelőtt a 15 hónaposommal, meg utána be a munkahelyre.

 • 2007.05.11 08:49:35atha

  Alvomaci, egy tündér vagy. Így tényleg nem lesz mentség. De csak ha amúgy is arra járnál....  Anyatünde- jaj, ne, nem akartam hogy licit-ízű legyen, csak olyan jó apropót adtál, hogy én is kisírjam magam. A betegségnél különben is semmi sem rosszabb, szóval erről csak ennyit. A bankhoz meg kitartást, főleg gyerkőccel. Az enyém kb 5 perc várakozásra van kalibrálva, utána indul a balhé.

 • 2007.05.11 08:55:41Alvomacko

  atha: járok amúgy is arra, mert kiscsaládom már megint kiette a hűtőt... :-)

 • 2007.05.11 09:28:25atha

  A hűtő az nálunk már csak délutántól aznap estig tárol élelmiszert a sarki boltból. Kivéve a gyereknek, abban nincs pardon, neki friss gyümölcs és főzelék van minden nap. Azt mondjuk nem is vagyok hajlandó multitól vásárolni, bár eddig például egy alkalom kivételével vízízű epret kaptam csak, akárholis próbálkoztam. Így szentül megfogadom, hogy holnap elmegyek biopiacra végre, hátha majd ott! Mert hetek kérdése és lesz saját, normális méretű hűtőm a saját konyhámban és erre elkezdek gyúrni!

 • 2007.05.11 09:31:36Kékfelhő

  Istenem, amikor megvettük a normális, családi méretű hűtőt (mélyhűtőrekeszekkel!), úgy örültem, mint gimnazista a bombariadónak :)

 • 2007.05.11 09:47:56p.eszter

  Kékfelhő! Mi is tavaly vettünk egy marha nagy majd' plafonig érő hűtőt, s néha meglepve tapasztalom, hogy nincs az a fridzsider, ami nem bizonyul időnként kicsinek. :D:D:D

 • 2007.05.11 09:56:16Alvomacko

  Én ezért nem veszek nagyobbat. :-))))

 • 2007.05.11 10:29:23Leona

  atha: egyrészt mélységes együttérzésem, én is terhesen egy kétévessel a hónom alatt vittem végbe egy lakáson belüli alapos felújítást, ráadásul kész sem lett teljesen, csak a kisebb egyhónapos korára. Brrrr.
  Másrészt: ha van ahová virágládát rakjatok, ültessetek bele saját epret. Nem nagy cucc, palántát már mindenfele kapni, és annyira király, hogy a sajátodat csipegetheted! Mi jövőre bővítjük a jelenleg 2 m hosszú állományt duplájára! Ja és ez tuti bio, és pénzbe se nagyon kerül- csak a kezdő beruházás van.

 • 2007.05.11 10:43:39Kékfelhő

  Idén mi is ültettünk 6 palántát, kiváncsi vagyok, lesz-e belőle eper :)

 • 2007.05.11 11:01:25lencsilany

  Kékfelhő, mikor a mostani lakásunkba költöztünk, amihez a belső udvarból egy icipici kertrész is tartozik, nagy lelkesen vettem a piacon pár palántát és már az első nyáron termett 2-3 szemet! Aztán persze letaposták az udvarra kieresztett srácok, meg már én sem voltam olyan lelkes, de még így is van rajta 1-1 darab minden nyáron:)! Szóval, szerintem készülhettek a szüretre:)!

 • 2007.05.11 11:03:57Tori

  Nálunk rejtélyes okból minden megtetvesedik, bármit is csinálok. :( Így nálunk nincs gyümi. Majd az oviban. :)

 • 2007.05.11 11:12:33lencsilany

  Tori, az epret próbáltad már? Szerintem azt nem is bírják a tetvek. Bár nem vagyok egy Bálint gazda...

 • 2007.05.11 11:42:49Tori

  Nálam minden tetves. Nem tudom, ilyen a földsugárzás. Az egész házban sehol máshol nincs tetű, nálunk minden évben van. Soha, egyetlen korábbi lakhelyemen sem volt ilyen!

 • 2007.05.11 11:43:22Kékfelhő

  Lencsi: nálunk nincs átjárás, csak mi, mi pedig figyelünk rá :)  Amúgy te kérdezted Bükfürdőt? Igen, a golfozósban voltunk, nem mintha tudtunk volna ezzel bármit kezdeni, azon kívül, hogy tanulmányút jelleggel bebarangoltuk a pályákat, próbáltuk kilesni, mi a szép fű titka :)

 • 2007.05.11 16:19:02szanna

  Jóhír! Ha hinni lehet a meteorológusoknak!
  A zuhé ma éjszaka várható, szombaton és vasárnap nyári meleg és napsütés. Vasárnapra talán a fű is felszárad. (Mi azért viszünk gumilepedőt a pléd alá.)

 • 2007.05.13 00:08:43jidele

  már úgy izgulok. De jaj, minenkinek jön az uracskája, csak az enyém mondta,hogy inkább kihagyná...?!

 • 2007.05.13 00:49:25lencsilany

  Kékfelhő, igen, én kérdeztem Bükfürdőt, és gondoltam, hogy abban voltatok, mert írtad, hogy nagyon sokcsillagos, és emlékeim szerint az ott a legpuccosabb:) Mi egy egyszerű kis hotelben szálltunk meg 2 éve, béreltünk biciklit, körbekarikáztunk, így fedeztük fel azt a szállót.

 • 2007.05.13 08:17:45marcangoló

  Jidele, én is szalma leszek, inkább elmegy dolgozni. De odafelé és visszafelé esetleg megtekinthető. :-)

 • 2007.05.13 08:35:19marcangoló

  Azt gondoltam, hogy Jidele és irántam való szolidartiásból senki ne hozzon felnőtt pasit. Aki mégis megteszi, annak a csávójához oda fogok menni, jelentőségteljesen ránézek, és azt mondom, á, te vagy XY pasija/férje, már NAGYON SOKAT hallottam rólad. :-DDDDDD

 • 2007.05.13 09:07:00jidele

  Marcangoló, velem inkább senki ne szolidarítson, abból már lett itt patália:s
  Amúgy reggel mintha megingott volna. De 1/2 4ig dógozik
  viszont ez a visszavagás tetszik:D

 • 2007.05.13 09:58:37Sibri75

  Az én uram sem nem lesz, ő is mindig dolgozik. Bezzeg mikor egy kis nyugalomra vágyok, akkor otthon eszi e fene!!! :)))))

 • 2007.05.13 10:10:57Alvomacko

  marcangoló: majd jól megnézlek! :-)

 • 2007.05.13 10:45:55jidele

  jányok-asszonyok! ugye találkozunk 3/4kor a szigetbejárónál? A Margit híd felőli oldalon. mert én nem tudom, hova megyünk. És a szigeten MINDIG eltévedek. (egyszer pl. lekéstem egy koncerttel egybekötött randevú felét, mert azt hittem, tudom, hol a szabadtéri színpad...nem tudtam, magassarkúban mentem árkon-bokron át.;))

 • 2007.05.13 11:00:51manci

  jidele: mi autóval megyünk (Gödöllőről így egyszerűbb) és úgy tudom, hogy csak az Árpád híd felőli oldalon van parkoló. Van valakinek tapasztalata, lehet hétvégén itt parkolóhelyet találni? Vagy valamilyen alternatív ötlet?

  Akárhogy lesz, van 3 telefonszámom, (amit ezúton köszönök Alvomackonak, jidelenek és papirbirkának), úgyhogy meg fogunk titeket találni! És ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek! :))

 • 2007.05.13 11:50:55Alvomacko

  jidele: igen! Mi is odamegyünk.  manci: a Margit-hídnál a rakparton meg lehet állni és onnan közelebb van, mint az Árpád-hídtól. Vagy meg lehet próbálkozni a Nyugatinál is megállni. Ilyenkor ingyenes. Onnan 2 megálló a szigeti bejáró a kombínóval.

 • 2007.05.13 11:51:15szanna

  Jidele!  Mi is próbálunk eljutni 3/4-re a szigetbejáróhoz, ha a kisded engedi. Térképpel is képesek vagyunk eltévedni.

  Mi már nem gondoljuk meg magunkat, most kell indulnunk. (Be kell iktatnunk egy nagymama látogatást még a tali előtt.) • 2007.05.13 12:48:13lencsilany

  manci, mi hétvégén mindig csak a fizetősben tudunk/merünk megállni, ált. a Hélia szállónál parkolunk le.

 • 2007.05.13 13:44:48Alvomacko

  Na, mi is készülődünk és indulunk lassan. :-)

 • 2007.05.13 13:45:34kovvacs

  Lanyok, nagyon sajnalom, nem tudunk menni. :(

  Ne varjatok :(

  :(

 • 2007.05.13 14:08:48marcangoló

  Kovvacs, de kár! :-(
  Mi is lassan megyünk, biztos, hogy késni fogunk,. de vannak számok. Nem tudjátok, az Árpád híd felőli parkoló mindig fizetős? Mert akkor tényleg egyszerűbb/olcsóbb a Margit hídnál megállni.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta