SZÜLŐSÉG

Hétvége: bélyegezés és ingyen lovaglás

2007. április 20., péntek 15:09

Szombaton bélyeggyűjtemények tekinthetők meg a Szépművészeti Múzeumban, ahol saját bélyeg készítésére is lesz lehetőség. Április közepétől pedig hétvégente ingyen ingyen szállhat nyeregbe az érdeklődő az ország több lovardájábanÁprilis 21. szombat, 10-13 óra, Szépművészeti Múzeum
1146 Budapest, Dózsa György út 41.

Bélyegkészítés, cserebere. Játék és alkotás a Parabélyeg című kiállításhoz kapcsolódóan.

A családi napon való részvétel ingyenes, de mivel a program az időszakos kiállításokhoz kapcsolódik, ezért azoknak a családoknak, akik a Parabélyeg című kiállítást is meg szeretnék nézni, jegyet kell venniük a Múzeum pénztáránál. A jegy ára 1000 Ft.

Április közepétől a nyári szünet kezdetéig, országszerte

Harmadik alkalommal indult el az a rendezvénysorozat, amelynek keretében a részt vevő lovardákban előre meghirdetett időpontokban, előzetes bejelentkezés alapján ingyenes lovagolhatnak a gyermekek, illetve a helyszíneken különböző lovas- és szabadidős programokat szerveznek a látogatók számára.

A létesítményekben nem csupán lóra, vagy kocsira ültetik a vendégeket, hanem bemutatják az istállókat, lovakat, ismertetik a biztonságos lovaglás szabályait is. A program célja, hogy a lehető legtöbben megismerjék a lovat, a lovaglás szépségeit.

A lovas oktatáson, lovas programokon és bemutatókon való részvétel a nyílt napok alkalmával ingyenes, e mellett a program kapcsán a legtöbb lovaslétesítmény kedvezményes étkezési és szálláslehetőségeket is kínál.

A program részletes leírása megtekinthető a www.nyitottlovardak.hu oldalon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta