SZÜLŐSÉG

Nincs is a cicinél szebb

2007. április 17., kedd 13:56

„Ha pici, ha nagy, nincsen a világon szebb, mint a cici!…” Így van! Kérdezzük csak meg azt a mini embert a kiságyban! Mégis, ez a testrészünk az, amivel a legtöbb problémánk volt, van és lesz. Mert ha pici, azért, ha nagy, akkor azért. És ha már szoptattunk, akkor meg mindegy, hogy milyen volt, utána soha nem lesz olyan, mint előtte, sírhatjuk vissza a régit. Ami ugye addig nem tetszett. Akkor nekünk végül is soha nem jó? Mert akinek pici van, az nagyobbat akar. Akinek meg nagy, az picit. A körte formájú almát szeretne, a lapos hegyeset, a lógós hetykét.


Én személy szerint a kicsi mellűek táborát erősítem. Egy ideig vártam, hogy majd megnő. Aztán már nem vártam, bevetettem a jól ismert tupír megoldásokat, ravasz fehérneműket. Pedig, tulajdonképpen nem is volt velük semmi gond, csak nekem nem tetszett. Azoknak a barátnőimnek, akiknek atom csöcsei voltak (bocs, ebben csak irigység és jóindulat van, de tényleg), általában fájt a hátuk, meg hamar lógtak nekik. Állítólag. Én meg sokáig úgy éreztem magam, mint egy öcsisajt, mintha megfosztott volna a természet attól, hogy normál (az általam vélt normál) mellméret híján, igazi nőnek érezzem magam.

Jó, ez persze nem csak egy serdülő lány elferdült önképe, hanem annak férfi világnak a hatása, akik playboyon, meg XXL csatornán kamaszodnak, akik folyamatosan szembesülnek a szilikon csodákkal. És az elvárásuk nagy. Nem is tudom, milyen lenne az ő önérzetük, ha nekik is folyamatosan előtérben lenne, tapi gatyában az a bizonyos dolog.

Jó, nem kell mindig szűk felsőkben járnunk, de a melleink akkor is itt vannak elől, ezen aztán sokat nem javíthatunk, csak trükközhetünk. Hiszen még fitnesz ladynk is korrigáltatta őket, mert azon még neki sem sikerül javítania.

Virágkoromat terhesen, vagyis inkább szülés után néhány hétig éltem, na, akkor aztán igazi kannáim voltak! Milyen kiszúrás ez a természettől, hogy pont akkor vannak bombasztik melleink, amikor lényegében eszünkbe sem jut vele csábítani! Mert szoptatunk és fejünk. És az egész mell egy kiszolgáló kantin csak. Ennél a pontnál elidőznék egy keveset! Önmagában a szoptatás nem tudom, hogy mennyire viseli meg a melleket, nyilván a szövetek tágulnak már attól is, hogy jóval nagyobb a térfogatuk.

Én elkövettem az első gyereknél azt a marhaságot, hogy kézzel fejtem. Nem volt jó sem a gépi mellszívó, sem az egyszerű pumpás. Sajnos az Aventre azt gondoltam, hogy annyi csak a hatékonysága, mint a sima kézinek, így nem adtam ki érte sok pénzt. Hogy mitől úsztam meg a melleim teljes szétnyújtását, nem tudom, de tulajdonképpen szebbek lettek, mint terhesség előtt. Legalább ennyi haszna volt a kis mellnek, gondolom az egész állaga megpuhult és már mérhető volt ruhában is a mennyiség.

Mellesleg (hehe, értitek?) sokat merengtem azon, hogy vajon a mell méret befolyásolja-e a tej mennyiségét. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy nem, de ha elméleti síkon végig gondoljuk, akkor nem olyan meggyőző. Nem vagyok egy biológia faktos, de a józan paraszti eszem azt mondja, hogy vagy minden mellben ugyan annyi tejmirigy van, ebben az esetben a nagyobb mellben nagyobbak, vagy pedig minél nagyobb a mell, annál több benne a mirigy. De amennyiben csak a zsír több a nagyobban, akkor tényleg nincs összefüggés, és a nagy mellűek mégsem szerencsésebbek.

Második gyereknél kipróbáltam a fent említett terméket, és végre nagyon jól tudtam fejni. Nem voltam ugyan tejcsárda és nem is tudtam szoptatni olyan nagyon sokáig, mégis azt látom, hogy azért már használt cicijeim vannak. Nem vészes, de a ruganyossága már nem a régi. Néha eljátszom a gondolattal, hogy ha annyira gáz lesz, akkor kés alá fekszem. De mindig eszembe jut barátnőm nő dokija, aki azt mondta: Adjon hálát azért, hogy kis melle van, mert a csomókat ezekben lehet a legjobban észre venni. A szilikon mellett pedig nagyon nehéz. Mindenesetre teljesen megértem, hogy vannak, akik úgy érzik magukat teljesnek, ha megcsináltatják a melleiket.

win

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.18 12:13:36Daily Shark

  Én pasiként sose értettem, miért műtteti meg annyi nő az egyébként szerintem szép és szexis mellét.
  Nem egy testrész konkrét formájától lesz egy nő szép és kívánatos.
  Engem sokkal jobban zavarna a partneremnél egy "mű" mell tudata, mintha az, ha már nem olyan feszes, mint egy tinilányé.

 • 2007.04.18 12:43:23Kökényszemű Katica

  Ja, mennyi nagycicis egy helyen! Meg nem csak nagycicis, hanem cicivallomásos. :-))
  Elalvás előtt eszembe is jutott, hogy kéne egy Poronty csoportkép, nickname és melltartóméret felirattal jelölve a nőket rajta. :-)))

 • 2007.04.18 12:43:29Kökényszemű Katica

  Ja, mennyi nagycicis egy helyen! Meg nem csak nagycicis, hanem cicivallomásos. :-))
  Elalvás előtt eszembe is jutott, hogy kéne egy Poronty csoportkép, nickname és melltartóméret felirattal jelölve a nőket rajta. :-)))

 • 2007.04.18 12:43:32Kökényszemű Katica

  Ja, mennyi nagycicis egy helyen! Meg nem csak nagycicis, hanem cicivallomásos. :-))
  Elalvás előtt eszembe is jutott, hogy kéne egy Poronty csoportkép, nickname és melltartóméret felirattal jelölve a nőket rajta. :-)))

 • 2007.04.18 12:46:06Miss Marple

  Szeretlek, Daily Shark!  Káposztalepke, nem tudom, illik-e itt neveket írni, de a Kp. Honvéd Kórház plasztikai sebészete nagyon jóhírű, onnan is a főorvossal beszéltem. Hogy nyártól hol, milyen néven és kik alkotják majd ezt a kórházi osztályt, azt csak a magasságos horváthágnes tudja. Nekem egyébként egy ún. horgonyvágást ígért a doki, vagyis szegycsonttól szeméremcsontig és csípőtől csípőig szétvág, rendbetesz (izmos hasfal etc.), majd visszavarr. A heg meg vékony lesz, és szinte láthatatlan. A próféta szóljon belőle. Ezt persze nem csinálják érzéstelenítésben, csak altatásban, mert cca háromórás a művelet. Utána pedig hat hétig tilos emelni, hasizomból felülni, és egy szoros fűzőt kell viselni éjjel-nappal, hogy a sok felpiszkált cucc visszatapadjon simára a helyére. Szerintem a császáraim együttvéve nem tesznek ki majd annyit, mint ez az egy műtét, de meg akarom csináltatni. Ja és persze ELŐTTE kell lefogyni a lehető legjobban, részben mert a szövetek zsíros környezetben sokkal könnyebben gyulladnak be és gyógyulnak rondán, részben mert ettől a bőröd nem lesz rugalmasabb, csak simább, tehát ha tovább fogysz utána, a kifeszített bőr megint meglóg. (Mondtam a dokinak, hogy nálam a spontán fogyás ki van zárva. :))) Ha mégis bekövetkezne, akkor meg a legkisebb gondom lesz, hogy lóg-e a hasam, vagy sem.) Pitypang: Pesten, a Király utca elején van egy Triumph Aranypók, én onnan szerzem be a kempingsátrakat.

 • 2007.04.18 12:48:32Miss Marple

  Katica, Subba Sándor hetekig csámcsogna egy ilyen képen, nem? :)))

 • 2007.04.18 13:32:57Hicudzsi

  Cicivallomás:

  én szeretem a cicijeimet :)  Szerintem szépek, édes párom imádja őket szerinte naaagyok. :) :) :)

  Méretre 80 B és még nem lógnak a drágáim - de hát még szoptatok bármi megtörténhet. :) Néha kipróbálom a ceruzatesztet. Kihúzom magam, a cicim alá teszek egy ceruzát és ha lepottyan akkor jó. :) :) :)

 • 2007.04.18 13:39:28Alvomacko

  Miss Marple: engem is Honvédban műtöttek, tényleg nagyon jó. Sorozatban csinálják a has, mell, orrplasztikákat. Onnan mindenki elégedetten távozik.

  De nem tudom, hogy most hogyan lehet oda bekerülni... :-(

  Nekem annak idején a körzeti orvos adott oda beutalót.

 • 2007.04.18 14:33:07ámbátor

  Szilkonozás elött mindenki nézze meg ezt és döntse el, akar-e ilyen lenni:
  http://img.index.hu/imgfrm/0/5/8/8/BIG_0002720588.jpg

 • 2007.04.18 14:43:59Kékfelhő

  A szilikont nem kell 8-9 évente kicseréltetni? Rémlik, hogy az egyik kolléga mesélt erről egyszer. Szóval szilikon nálunk kilőve.  De azért szeretném, ha az a bizonyos ceruza-teszt nálam is olyan frankón működne, mint Hicudzsinál :)

 • 2007.04.18 14:57:27marcangoló

  Szilikont sosem. Csak felvarrás. Legfeljebb.

 • 2007.04.18 15:11:47kaposztalepke

  no, ezért jobb, ha vkinek legalább van cicije..azt fel lehet varrni és kész..egy üres bőrzacsin nincs mit felvarrni, azt csak szilikonnal lehet, de az annyira riaszt engem is, hogy lehet hogy bármi marad természetesen..  hmm..a hasplasztika is elég riasztó ekkora vágásokkal...ehhez képest tényleg smafu a császár...de ilyen szétment hasizmot, mint az enyém:((  néha azért úgy irigylem azokat, akik úgy megússzák a terhességet/szoptatást, hogy némi tornával helyrejön a hasuk, agyonrepedve sincs, és a szopitőól sem megy szét a cicijük...persze többnyire nem 4300g-os 62cm-es gyerekeket szülnek, dehát pár év, a gyerekek kvázi egyformák lesznek, de az anya szempontjából nem mindegy, hogy 2800at vagy 4300at szült valaki.. • 2007.04.18 15:31:56marcangoló

  Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy csupán üres bőrzacsi marad a szoptatás után egy évvel is. :-)
  Az én hasam megúszta, a cicim már a terhesség alatt csíkosodott. Volt 3800 grammos gyerekem, meg 3200-as. De ez nyilván genetikai dolog, anyukám hasán sem látszik semmi.

 • 2007.04.18 15:52:06kaposztalepke

  marcangoló: ha eleve nulla a cici null zsírtartalommal, akkor ha a bőr kinyúlik, de a mirigyek visszavonulásával a zsír még kevesebb is lesz, akkor bizony gáz lehet..

 • 2007.04.18 16:12:32Hicudzsi

  Na az én írásom jó hülyére sikeredett, nem dicsekvés vagy ilyesmi akarat lenni.  Mindenesetre azt gondolom, hogy szeretni fogom a cicijeimet akkor is ha a szoptatás abbahagyásával megnyúlnak, lógósak lesznek, mert tök jók :)

  Mert táplálták a gyerekeimet, meg mert hozzám tartoznak.  Egyébként anyukám ciciformáját örököltem és sajnos kevés benne a tejmirígy. De a másodiknál - szinte folyamatos szoptatással - ezt is megoldottuk :)  Valahogy ez az egyetlen dolog amit mindig szerettem a testemben és így kéne szeretni az egész mindenemet.

 • 2007.04.18 16:20:00kaposztalepke

  Hicudzsi: én is szeretem a cicimet, márcsak azért is, mert az enyém...ezértis el sem tudom képzelni, hogy belepakoltassak vmi műanyagot..de sajnálom szegénykét:))) Mondjuk ráadásul jó aszimmetrikus, a bal oldali kisebb, kevesebb is volt benne a tej is mindig, de nem is ment annyira tönkre, a jobb igen..úgyhogy ceruzapróba balnál ok, jobbnál nem:))))  MissMarple: szóval ha a hasizom gázos, akkor totál széjjelvágják az embert..nagy öröm:(( a csíkok miatt nem tenném meg, az tuti..azért kérlek majd cseréljünk elérhetőséget, ha itt nem sikerülne, akkor is majd mindenképp érdekelnének majd a tapasztalataid, és privátban nevek (doki) is. Bár nekem sztem még jó egy évig tuti nem aktuális ha nem lehet emelni, stb..én a tangens@freemail.hu-n elérhető vagyok. Te mikorra tervezed a műtétet? Van már konkrét időpont, vagy még csak terv?

 • 2007.04.18 16:25:23szanna

  Káposztalepke! Ebben is hasonlítunk! :))

 • 2007.04.18 16:25:44szanna

  Mármint ami a ciciket illeti...

 • 2007.04.18 16:29:00kaposztalepke

  szanna: és még a lázat is hasonlóan kezeljük, hehe;)))

  azért asszem én jópár tíz kg-val több vagyok Nálad:)

 • 2007.04.18 16:38:18marcangoló

  Káposztalepke, de a zsír visszajön minden ciklusnál egy kicsivel jobban, nem?

 • 2007.04.18 16:39:35Miss Marple

  Káposztalepke: A műtétet idén márciusra terveztem, a dokival ősszel meg is állapodtam, megkaptam a házi feladatomat is (mínusz tíz kiló...), de időközben hirtelen újra terhes lettem, mindenféle terven és szándékon felül. Végül is igaz lesz, hogy tavasszal várható egy nagy hasműtét, ami után rögtön sokkal kisebb lesz a hasam, csak császármetszésnek fogják hívni, a kioperált rész pedig ordítani fog éjszakánként. Tehát nagy tapasztalatom nincsen, mert csak a küszöbig jutottam el, de nagyon sok dolgot elmondott a doki, és róla is csak jókat hallottam. Általa végzett szemhéj műtét eredményét is láttam - nekem van benne bizalmam.

  A magam részéről akkor keresem meg legközelebb, ha a BMI-m újra 24 lesz, meg a legkisebb gyerekem is legalább két éves, mert addig nem tudom elképzelni, hogy hogyan tudnám kiküszöbölni az emelést hat hétig... (Azután is nehezen. De legalább életemben egyszer hat hétig grófnő leszek! Majd tartok alkalmazottat, vagy mittudomén.)

 • 2007.04.18 16:42:44Miss Marple

  Ami pedig a ceruzapróbát illeti, szerintem nekem egy huszonnégyes filckészlet is aláfér úgy, hogy nem potyog ki. :) A jumbo típusból!

 • 2007.04.18 16:47:18marcangoló

  Miss Marple, én is azt mondtam mindenkinek, hogy Karácsonyig ledobok tíz kilót.

 • 2007.04.18 16:50:23szanna

  Káposztalepke! Viszont a BMI-m az nekem nagyobb!

 • 2007.04.18 16:56:47marcangoló

  Ó, csak az IQ-m lenne annyi, mint a BMI-m...

 • 2007.04.18 16:57:25kaposztalepke

  marcangoló: valakinek biztos..nekem nem..és ha fogyok, onnan fogyok először, de hiába hízok, arra hízok utoljára..ezvan:)

 • 2007.04.18 16:59:03marcangoló

  Na de mennyi idő is telt el a két gyerek között?

 • 2007.04.18 16:59:53Hicudzsi

  Káposztalepke!

  Én kamaszkorom óta a kezeimről kezdek el fogyni..

  Ez komoly.

  baromi vékony alapból is a csuklóm, de ha elkezdek fogyózni az alkarom meg a kezem lesz vékonyabb :)

 • 2007.04.18 17:03:08kaposztalepke

  MissMArple: ahamm, értem..hát, én is ezért mondtam a pár évet, mert a kisebbikem tegnap volt 9 hós..és nem tudom mikor tehetjük meg, hogy nem emelünk. Ez a hat hét is riaszt, nekünk itt se nagymamasegítség, se senki, el sem tudom képzelni mit csinálnék 6 hétig..no, mindegy, akkor úgyis pár év, addig átszerveznek mindent, doki sem lesz már MO-n...  a BMIt meg hagyjuk...szanna, sztem én állok rosszabbul, örülök, ha a bűvös 30 fölé nem kúszok:( de azért legalább tegnap a rheumatológus is megjegyezte, hogy pedig annyira nem is vagyok vészes elzsírosodás terén, nem nézett annyi kg-nak és ennek azért örültem..:)

 • 2007.04.18 17:04:44kaposztalepke

  marcangoló: két és fél év..és ebből 2-t végigmenstruáltam..és egyre csak lazább, lazább..amúgy legyen Neked igazad, én fogok a legjobban örülni, de az én cickómba soha nem épült zsír még tiniként sem, nem hiszem, hogy most majd jelentékenyen változna..és még terhesen sem nőtt meg:))

 • 2007.04.18 17:05:16kaposztalepke

  Hicudzsi: ez is tök fura:))) tud a természet:)

 • 2007.04.18 17:09:17Hicudzsi

  Káposztalepke!

  jaja...

  Most elkezdtem egy "90 napos"-at a férjemmel. Kell neki támogatás, mert egyedül nem tud fogyózni, na meg én is szereték leadni pár kilócskát. Kíváncsi leszek most hogy lesz! • 2007.04.18 17:09:19marcangoló

  Káposztalepke. :-) Akkor csak szorítani tudok, hogy most másként legyen... A szülés után minden megváltozik. Állítólag. :-)

 • 2007.04.18 17:15:29kaposztalepke

  marcangoló: a próféta szóljon Belőled:)))) (perme szkeptikus:) )  Hicudzsi: én is próbálom a férjemet is rávenni vmire (én most az Alexandra Súlykontrollját néztem ki), mert egyedül magamnak kotyvasztgatni, meg variálni...brrr...de Ő most még nem akar, aszongya túl zűrös most az élete (ami igaz) ahhoz, hogy este ne csokizzon, és kompenzáljon kajával..

 • 2007.04.18 17:28:44Hicudzsi

  Káposztalepke:

  sajna nekem most nem elérhető a súlykontroll, főleg, hogy itt eléggé eltérő a táplálkozás az otthonihoz képest.  A férjedet sportra nem tudod rávenni?

  Vagy nagy közös esti sétákra a csokievés helyett?

 • 2007.04.18 17:35:13kaposztalepke

  Hicudzsi: hajnaltól mikulásig dologozik, hazaér este/éjjel itthon is..édesapja is nagyon beteg, oda is kell segítenie, stb..amúgy sincs kire hagynunk a gyerekeket..majd idővel visszamenne karatézni, de ahhoz először le akar fogyni, meg kis kondit, hogy ne kapjon agyvérzést az első edzésen;)..dehát most aludni is alig jut el nemhogy bármi máshoz..talán majd lesz jobb..

 • 2007.04.18 17:35:51kaposztalepke

  amúgy az itthoni sportot az ágyban próbálom hajtani;))))

 • 2007.04.18 17:39:10Hicudzsi

  Huhh szegény tényleg eléggé túl van hajtva.. :(

  Mi gyerekekkel mentünk egyébként mindig esti sétára.

  A férjem most 20 kilóval több mint a teakwondós versenysúlya volt :(

  Visszazavartam edzeni és az itthoni edzésekre is buzdítom - nyújtás, rugások stb...  Az ágybeli edzések viszont jó sok kalóriát égetnek és sokkal élvezetesebbek bárminél :) :) :) :) :)

 • 2007.04.18 17:46:31kaposztalepke

  Hicudzsi: jó ötlet egyébként az esti séta, ha úgy hazaérne, hogy nem azonnal fürdetés/fektetés lenne..úgyhogy most ez van, de majd hosszútávon lépni kell mindenképp..

 • 2007.04.18 17:55:33szanna

  Az én párom is "diétázik". Egy másik blogban megdícsértek, hogy jól csináljuk. A sport annyi, hogy gyalog megy a munkahelyére autózás helyett.

  Enni, pedig mindent eszik, csak épp annyit amennyi az alapanyagcseréje. Így minden mozgás a zsírt égeti. 95 kilóról indult, most (3 hét alatt) 92. Már két hete nem változik a súly, viszont a derékbősége folyamatosan csökken.  Én nem tudom vele csinálni, mert velem senki sem szigorú! Senki sem veszi ki a kezemből a csokit, hogy ezt már nem szabad. Senki sem csomagolja össze a napi elemózsiát nekem, hogy ennyi, ezt oszd be. :(

  Már írtam valahol, hogy akaratgyenge vagyok.

 • 2007.04.19 00:26:45aisia

  Sziasztok!
  Én egy elég súlyos, klinikai értelemben is, testképzavarral küzdök. Ez, nem tudom, miért, a terhességgel szűnt meg vagy múlt el átmenetileg, még nem tudom. 50 kilósan rém kövérnek és nagymellűnek láttam magam (75b voltam pedig), rengeteg tornával kínoztam magam, viszont legalább ettem, mert volt időszak, amikor azt sem. Aztán 30 kilót híztam a terhesség alatt (mert zabáltam), de akkor ezt nem vettem észre (!). Négy és fél kilóval született a fiam (császár), szülés után is terhesnek néztek fél évig, de azt sem vettem észre. Tök jól éreztem magam (85C volt mellesleg a mellem a szoptatás alatt). Most hatvan kiló vagyok, kisebb a mellem, hol kövérnek látom magam, hol elégedett vagyok. Nem tornázom agyon magam és eszem. A striákat és megereszkedéseket mindenhol megúsztam. Szóval mókás ez is...

 • 2007.04.19 08:20:14manci

  Nekem is testképzavarom van, csak fordítva. Világéletemben vékony voltam és igazából most is annak látom/érzem magam, akkor is, ha tüköbe nézek. De amikor meglátok egy fényképet vagy videót magamról, akkor szembesülök vele, hogy jóval vaskosabb vagyok. Na mindegy, egy hete nem szopizik a lányom, én meg diétázni kezdtem és máris -2 kilónál tartok! :)

 • 2007.04.19 08:27:55manci

  Ciciről annyit, hogy most jövök rá, mennyire kurva jó melleim voltak a szoptatás előtt. Mostmár nem annyira klasszak:(, de lehet, hogy a második gyerek után meg ezeket fogom visszasírni? A 3. után meg azokat?

  Mindenesetre, ha gyerekenként ekkora lesz az amortizáció, kénytelen leszek a felvarratósok táborába besorakozni.

 • 2007.04.19 08:38:43zsuli

  hát a nagymell-csapatba nem tudok beszállni, számomra igazi élmény, hogy 75B helyett 85C lettem :)
  Viszont az öltözködésnél vigyázni kell, mert kellően szűk felsőben egy idő után világosan látszik, melyik mellem következik szoptatásnál!

 • 2007.04.19 22:34:11Kökényszemű Katica

  Kérdés: tudjuk milyen fontos a mell önvizsgálata. Megmutatta onkológus doktornő, olvastam róla szórólapot, sőt, van szilikonmellű bábu,azon is megmutatták mit KÉNE érezni, milyen is az a bizonyos csomó. (Soha ne tudjuk meg, csak onnan.)
  Na de nagy cici esetén? Amelyben nagy a mirígyállomány, mely gyakorta lehet csomós, de az egyébként nem probléma... Azt hogy? Havonta kéne vizsgálni... De hogy, amikor olyan sokminden van ott? Ti hogy csináljátok? Csináljátok?

 • 2007.04.19 22:53:56jidele

  én ugyan még fiatal vagyok állítólag hozzá, de csinálom, azaz csináltam, mielőtt tejcsárdává váltam. Muszáj, sajnos sokan haltak meg anyai ágon mellrákban. A mensturáció vége utáni 4-5. napon, fürdés közben, a mell szélétől indulva, körkörösen befelé haladva végignyomkodod, aztán ugyan ezt felemelt kézzel, majd fekve. (fekve persze nem fürdés közben). Amire figyelni kell: változott-e vmi az előző hónaphoz képest, formára, színre, tapintásra.

 • 2007.04.20 08:51:08marcangoló

  Katica, én puszta megijedéssel csinálom. Az első gyerek szoptatása előtt, a tejbelövellés előtt találtam egy csomót, de valószínűleg tejmirigy lehetett, mert azóta eltűnt. Azért elég szar érzés volt, mert a nagymamámat is műtötték mellrákkal (igaz, 20 éve volt, és azóta is boldog dédnagymama, tavaly felépült egy combnyaktörésből :-D).

 • 2007.04.20 09:27:34erősbors

  Hicudzsi: én is próbáltam a 90 napost, mert itt szó volt róla, hogy gyüminap nélkül mehet szopi mellett is. De nem vált be, mert csak kevesebb lett tőle a tej így is, ezért leálltam. Bár tuti jó módszer, mert az első hét alatt is faragódtam tőle.

  Elképzeltem viszont szanna hsz-e után, hogy a férjem hasonlóan "sportolna", szép táv lenne gyalog a XX. ker-ből Budaörsre.:-)))Viszont garantált hatás.:-)))

 • 2007.04.20 09:39:12szanna

  Hát igen az én páromnak csak 10-15 perc a munkahelye. :))

 • 2007.04.20 10:45:58Hicudzsi

  Erősbors:

  szerencsére Csongor már két éves, nem szopizik mennyiségeket. De nekem a sok ivástól nem csökkent a tej.

  Most vagyunk csak a harmadik napon. De már egy-egy kiló csökkenés van :)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta