Hétvége: vasútverseny és családi koncert

A csodás időre való tekintettel szabadtéri programot is ajánlunk szombatra, a Gyermekvasút napja programjai kellemes szórakozást ígérnek. Késő délután pedig gyermekkoncert lesz jazzgitár és fuvolakísérettel.



A Gyermekvasút napja
Április 14, szombat. A kisvasúti nap alkalmából különvonat közlekedik Széchenyi-hegytől Hűvösvölgyig. Útközben a résztvevők kirándulást tehetnek a Budakeszi Vadasparkhoz. Az utazás végén Hűvösvölgyben ebéddel, vasútmodell kiállítással és járműbemutatóval várják a résztvevőket. kisvasúti napi különvonat menetrend szerint 11:00 órakor indul Széchenyi-hegy állomásról.



A kisvasúti nap programjaira részvételi jegy a különvonat indulása előtt, 9:00-től 11:00 óráig Széchenyi-hegy állomáson lehet váltani.

A részvételi jegy felnőttek részére 800 Ft, 14 éven aluli gyermekek részére 400 Ft. A részvételi jegy magába foglalja a különvonaton való utazás, az ebéd és a programokon való részvétel költségeit.

Családi koncert
Szombat délután 5-kor a Szülők Háza Családi Központban Szalóki Ági ad koncertet. Ezúttal zenész barátai lesznek partnerei: Lamm Dávid jazzgitáros, és Pálhegyi Máté fuvolaművész.



A műsorban hallhatóak majd dalok a művésznő nemrégiben megjelent „Cipity Lőrinc" című albumáról is, de elhangzanak majd olyan dalok és zenedarabok is, amelyeket ebben az összeállításban és hangszerelésben még sehol sem hallhatott a közönség. Az előadás során természetesen nem marad el a gyerekekkel való közös játék, és éneklés sem.

Jegyárak: gyermekjegy: 1200 Ft, kísérőjegy: 300 Ft.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek