SZÜLŐSÉG

Hétvége: vasútverseny és családi koncert

2007. április 13., péntek 16:55

A csodás időre való tekintettel szabadtéri programot is ajánlunk szombatra, a Gyermekvasút napja programjai kellemes szórakozást ígérnek. Késő délután pedig gyermekkoncert lesz jazzgitár és fuvolakísérettel.A Gyermekvasút napja
Április 14, szombat. A kisvasúti nap alkalmából különvonat közlekedik Széchenyi-hegytől Hűvösvölgyig. Útközben a résztvevők kirándulást tehetnek a Budakeszi Vadasparkhoz. Az utazás végén Hűvösvölgyben ebéddel, vasútmodell kiállítással és járműbemutatóval várják a résztvevőket. kisvasúti napi különvonat menetrend szerint 11:00 órakor indul Széchenyi-hegy állomásról.A kisvasúti nap programjaira részvételi jegy a különvonat indulása előtt, 9:00-től 11:00 óráig Széchenyi-hegy állomáson lehet váltani.

A részvételi jegy felnőttek részére 800 Ft, 14 éven aluli gyermekek részére 400 Ft. A részvételi jegy magába foglalja a különvonaton való utazás, az ebéd és a programokon való részvétel költségeit.

Családi koncert
Szombat délután 5-kor a Szülők Háza Családi Központban Szalóki Ági ad koncertet. Ezúttal zenész barátai lesznek partnerei: Lamm Dávid jazzgitáros, és Pálhegyi Máté fuvolaművész.A műsorban hallhatóak majd dalok a művésznő nemrégiben megjelent „Cipity Lőrinc" című albumáról is, de elhangzanak majd olyan dalok és zenedarabok is, amelyeket ebben az összeállításban és hangszerelésben még sehol sem hallhatott a közönség. Az előadás során természetesen nem marad el a gyerekekkel való közös játék, és éneklés sem.

Jegyárak: gyermekjegy: 1200 Ft, kísérőjegy: 300 Ft.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta