Nem flancolás a napszemüveg

Elsőre igazi trendi anyukás hülyeségnek hangzik, hogy napszemüveget adjunk 0-24 hónapos porontyunkra. Ilyenkor szólal meg egy belső hang, hogy mi is túléltük napszemüveg nélkül, meg nem dobok ki még erre is egy halom pénzt, meg hogy fog kinézni a szerencsétlen, mint egy trendi-cuki babamagazin gyerek.


De ha egyszer vannak gyerekek, akik nem bírják a napot, és vannak babáknak készült napszemüvegek, akkor miért ne párosítsuk össze a kettőt? Hiszen egy babakocsiban fekve tényleg nehéz félrehajolni a szembesütő sugarak elől, amelyek így a nyár közledtével egyre bántóbban szurkálják a kicsi szemét.

Két gyártótól vehetünk baba napszemüveget: a Chiccotól és a Baby Banztól. Az előbbinek többféle modellje van, külön lányos, fiús, modernebb és hagyományosabb keretekkel. 3 méretben kapható, melyből a legkisebb (1 éves korig) hajlékony műanyagból van, nem törik. Az összes modell szárral tehető a gyerek fejére, akár egy normális szemüveg. Természetesen UV-védelemmel ellátott, és egyébként is mindent tud. 4990 forintba kerül.

A Baby Banz szemüvegeinek nincs szára, egy állítható, tépőzáras neoprén pánttal rögzíthetjük a gyerek fejére, így az nem tudja a szárral megsérteni magát. Két éves korig jók, utána a Kidz Banz következik. Sajnos maga a keret kemény műanyagból van, ami bizony megnyomhatja a kis orrnyergeket. De persze van rajta UV-védelem, meg ami csak kell. Többféle színben kapható, például a Velvet Plázában is.
Oszd meg másokkal is!
Mustra