Soma a női élet teljességéről beszél

Május 7-én kezdődik a Születés Hete országos rendezvénysorozat, amely ötödik alkalommal várja az érdeklődőket az ország 57 településén, több mint 900 programmal. Idén a szakmai, kulturális és tájékoztató programsorozat mellé állt Soma, Rúzsa Magdi és Novodomszky Éva is. A rendezvénysorozat május első vasárnapján, 6-án, Anyák Napján országos nyitó nappal kezdődik a budapesti Aranytíz Művelődési Központban.


A TAVAM - Társaság a Várandósság és Anyaság Megszenteléséért - által szervezett Születés Hete programjai a rendezők szerint segítenek abban, hogy a várandósság ideje ne szorongással, bizonytalansággal teli időszak legyen, hanem olyan értékes életszakasz, amely a leendő édesanyákat megerősíti nőiségükben, kisbabájukkal és a párjukkal való kapcsolatukat elmélyíti, s megadja a lehetőséget, hogy a szülést méltó módon, megrendítően szép kiteljesedésként élhessék át.



A szervezők szerint a rendezvénysorozat célja, hogy a háborítatlan szülés hazai lehetőségei és az azokhoz kapcsolódó kutatási eredmények minél több, szülés előtt álló nőhöz, családhoz és egészségügyi dolgozóhoz eljuthassanak.

A május 6-i nyitórendezvényen ingyenes előadások, műhelyek és tájékoztatófilmek közül szemezgethet majd a közönség. Az Aranytízben jelen lesz Soma mamagésa, aki a női élet teljességére hívja majd fel a figyelmet, míg Novodomszky Éva, kedvelt televíziós személyiség arról beszél, hogy első gyermeke születése milyen változásokat indított el benne. Szakmai oldalról idén Hoppál Bori test-tudat oktató és Kriston Andrea intimtorna-tréner lesznek a rendezvény arcai.
Oszd meg másokkal is!
Mustra