SZÜLŐSÉG

Az ablakon menekült az álterhes asszony

2007. április 2., hétfő 08:14

Ötösikrekkel ámította férjét - és a sajtót - jó ideig egy álterhes asszony Kínában, ám kiderült, hogy csak "nullás ikreket" vár, vagy legfeljebb "rongybabákat", írja az MTI.


A 23 éves nő valóban terhes volt, de csak két gyermekkel, mígnem hónapokkal ezelőtt elesett, és elvesztette ikermagzatait. Mivel nem akarta autóbalesetből éppen lábadozó férjét elkedvetleníteni, nem mondta meg az igazat, és megtoldotta az eredeti gyermekáldást még hárommal. Eléggé túllőtt a célon, mert a férje ugyan nagyon örült, ám az ötösiker ritka, és a helyi sajtó hamarosan valóságos sztárt csinált a ruháját hastájon egyre több ronggyal kitömő nőből.

A lelepleződés azután egy orvosnak volt köszönhető, aki ellátogatott az asszony otthonába, hogy megvizsgálja a kismamát, ám legnagyobb döbbenetére a hatalmas hasú terhes asszony fürgén kiugrott előle az ablakon és elrohant.

A férj már megbocsátott nejének. Mint mondta, az ötösikreket részben azért hitte el, mert az utcán egy öreg hölgy megtapintva a "rongyos" kismama pulzusát, egyértelműen megerősítette, hogy öt gyermek van a méhben. A férj egyébként nem terhelte várandósnak hitt nejét testi közeledésével, és még csak nem is látta pucéron áldott állapotban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.02 08:22:59Szilvesszter

  Szegény asszony, pedig csak jót akart.

 • 2007.04.02 08:53:27p.eszter

  Hát lehet, h jót akart, de mit akart csinálni szüléskor/helyett?

 • 2007.04.02 09:36:59potyeszka

  Hiába,az őszinteség ritka tulajdonság.

  Házasság egyik épitőköve.!

 • 2007.04.02 11:40:18emma

  Nem semmi, nem is tudok mit mondani!

 • 2007.04.02 11:43:19Tori

  Szegény csaj elveszített két egészséges gyereket míg a férje kórházban volt, ezek után nem csoda, hogy megzakkant picit. :(

 • 2007.04.02 11:58:01potyeszka

  Nem kétlem hogy borzasztó volt neki a babák elvesztése,de akkor sem kellene hazugságba menekülnie,amiből amúgy sem jön ki jól.Ilyen komoly dologban legyen már észnél.

 • 2007.04.02 12:50:28macrowave

  azér óvatosan szóljunk hozzá, nem Kínában élünk... ott egy icinke picinkét más a nők helyzete mint itt, úgy értem elég borzasztó. az ázsiai nőket az anyjuk arra neveli hogy mindenben megfeleljen a férj elvásárasának. ja és elgondolkodtató, hogy hónapokig nem látta meztelenül a feleségét a férj, meg nem ért a pockahoz, ti el tudjátok ezt képzelni?????

 • 2007.04.02 16:06:44p.eszter

  Én megértem az okot, meg az asszony lelkét is úgy nagyjából, étnyleg csak az foglalkoztat, h mit gondolt, vajon meddig tudja átvágni az egész bagázst?

 • 2007.04.02 16:32:51B-

  Szerintem is meg volt zakkanva kicsit, nem gondolt semmit. Az ilyen esetek szoktak úgy végződni, hogy a nő megpróbál szerezni a terminus végén egy kisbabát - akiről el is hiszi, hogy igazából neki járt volna :-( Szerintem ez egyértelműen betegség, nincs szó racionális megtévesztési vágyról stb.

 • 2007.04.02 16:36:07B-

  Egyébként láttátok a Vörös lámpások című kínai filmet? Asszem a negyvenes években játszódott, egy egyetemet végzett nőt elvesz egy pasi asszem negyedik feleségnek. Minden feleségnek külön lakrésze van, és akivel a férj hált az este, annak járnak a gyönyörű vörös papírlámpások a kapuja elé. Aki viszont várandós, annak minden nap jár a lámpás. A csaj először nem megy bele a kis intrikákba, hiszen egészen más világból jön, de aztán magával ragadja ez a zárt közösség. Szuper jó film, bocs, ha utólag valamit rosszul írtam, de több, mint 10 éve láttam, akkor sem az elejétől.

 • 2007.04.02 19:32:34p.eszter

  Hát igen B-. Én is erre gondoltam (csak nem egyet értünk? nehogy komolyan vedd, nem piszkálódni akartam :D), hogy szerez magának egyet. Na de ötöt???? Vagy kitalálja, h a többi meghalt? Tudom, h itt nem ez a lényeg, de érdekes végig gondolni, h eg yilyen kétségbeejtő helyzetben meddig megy el vki.

 • 2007.04.02 20:08:25Conodonta

  B-: láttam a filmet, és azok közzé tartozik amelyiket bármikor vissza tudom idézni. Na nem percről percre, csak a hangulatot, ahogy csoszogó léptekkel dzsal át a bácsi az udvaron és mindenki lesi a függöny mögül...

  Amennyire emlékszem tök jó pasi volt :-)

 • 2007.04.02 20:41:29olgi

  szerintem is kissé megzakkant a csajszi, és tutira nem gondolta át a következményeket... hirtelen kitalált valami hülyeséget, utána próbálta magát ehhez tartani. biztos tudta, hogy előbb-utóbb le fog bukni, talán próbálta húzni, amíg lehet... vagy nem tudom - de most ez jutott eszembe

 • 2007.04.02 20:53:22druantia

  Szegény, mennyit sírhatott meg stresszelhetett! Most végre talán kicsit megkönnyebbülhet.

 • 2007.04.03 02:14:22Veruska

  Nekem még nincs babám és egyelőre terhes sem vagyok, de tényleg elég érdekes sztori.

  Az a film jut róla az eszembe, amiben egy srác mindenkit átvert évekig, különféle állásokat töltött be képesítés nélkül. Jó, tudom, ez egész más, de átverés ez is. Meg a sráccal ellentétben a leányzó előbb-utóbb lebukott, mint a cikkből is kiderült.

  Mégha talál is egy gyereket a "szülés" után, gondolom azért megvizsgálják, hogy ő szülte-e meg. (bocs, ha hülyeséget írok, tapasztalatok híján csak az elképzeléseimre hagyatkozom)

  Vagy ennyire egyszerű lenne gyerekhez jutni? Beviszem a kórházba és közlöm, hogy ugyan terhesgondozáson nem voltam, de tegnap megszültem ezt a kiskölyköt és ennyi? (Remélem, azért ennél jobban odafigyelnek).

 • 2007.04.03 10:38:03B-

  Veruska: Amerikában volt egy-két borzasztó eset, de inkább nem borzolnám vele az idegeket. A Viasaton most volt róla egy film, tudjátok, abban a sorozatban, ahol a borzalmasabbnál borzalmasabb születési rendelenességeket mutogatják...

 • 2007.04.03 13:47:58Juliet

  Na az a rész volt a sorozatban az első amit nem bírtam végignézni... Elképesztő, inkább ne is említsük többet...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta