SZÜLŐSÉG

Amikor kiderül: mégsincs baba a pocakban

2007. március 28., szerda 10:18

Ahogy közeleg az aktuális menstruációd időpontja, úgy leszel egyre izgatottabb. Félóránként rohangálsz a vécére, hogy megnézd, megjött-e már. A melleid feszülnek, és mintha émelyegnél egy kicsit. Amikor a jellegzetes fájdalmat érzed az alhasadban, reménykedsz, hisz ez is egy koraterhességi tünet.


Elérkezik a kiszámolt dátum. Még mindig semmi. A hasad ígéretesen fáj, a melleid egyre jobban feszítenek, és hirtelen megkívánod a fokhagymás kajákat. Innentől kezdve naponta háromszor fogyasztod ezt az egészséges növényt, hol pirítósra kenve, hol tésztával, hol meg csak úgy magában.

Amikor félóránként feszít a hólyagod és mész a mellékhelyiségbe, már biztos vagy benne, hogy baba van a pocakodban, és üdvözült mosollyal várod a saját magad által kitűzött napot, amikor tesztelni fogsz. Nem iszol alkoholt, még a kedvenc vörösborodba sem nyalsz bele. Elkezded tervezgetni, hogy mikor fog születni a bébi, és legalább egy fú és egy lánynév már a fejedben van.

Abban a biztos tudatban veszed meg a terhességi tesztet, hogy kétcsíkos lesz. Bezárkózol a fürdőszobába és tesztelsz. Aztán kővé dermedten állsz, kezedben a bizonyítékkal. Legszívesebben sírva fakadnál. Nem akarod elhinni az eredményt. Pedig minden jel arra mutatott, hogy terhes vagy.

Bánatodban megiszol egy fél üveg vörösbort és próbálod meggyőzni magad, hogy ennek így kellett lennie. Azzal vigasztalod magad, hogy talán a következő hónapban teljesül az álmod és végre kismama leszel.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.05 14:12:44indiánnyár

  Ez nálam is probléma volt, hogy jöjjek el munkahelyről (ultrahang, nődoki, vérvételek). Azt mondtam, hogy nőgyógyászati probléma gyanúja merült fel (így is volt), és kivizsgálnak, ezért egyszer-egyszer el kell mennem, de előtte szólok mindig. Főnök nem is engedte, hogy folytassam, nem kérdezett tovább, mondta, tegyem azt, amit tennem kell, persze, az egészség fontos, és ne járkáljak lógó orral:)

 • 2007.04.05 15:01:13calcium

  Szia Pumuklesz, ha közlöd a munkáltatóddal, hogy kezelés alá veted magad, akkor nem mondhat fel, ha nem kívánod a tudomására hozni az eljárást, akkor csatlakozom az előttem szólókhoz.

  "Munka tv: 90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:

  d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, ….  A törvény elvi célja társadalmi szempontból a gyermekszületések számának emelése, egyéni szempontból azoknak a gyermeket vállaló személyeknek a támogatása, akik a fejlett orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás elősegítése érdekében. Indokolt, hogy ne csupán a terhesség bekövetkeztétől, hanem az annak érdekében végrehajtott kezelések megkezdésétől illesse meg munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény az érintett munkavállalókat.

  Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eütv.) 166. §-a tartalmazza az emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások szakmai szabályait. A törvény e fogalom felhasználásával egészíti ki az Mt. felmondási védelemre vonatkozó szabályait, kimondva, hogy az ezzel összefüggős kezelés időtartama alatt a munkavállalónak felmondani nem lehet. Természetesen abban az esetben, amikor e kezelés orvosilag megállapított keresőképtelenséget eredményez (pl. kórházi bentfekvéssel jár), az erre vonatkozó védelmi szabályok érvényesülnek."

 • 2007.04.06 10:53:46Pumuklesz

  Köszönöm a tanácsokat. Most hétvégén megpróbáljuk kipihenni magunkat és elfelejteni minden rosszat.

  Remélem jó idő lesz a dunakanyarban.(Esztergom - Dömös-Visegrád)

  Mindenkinek jó pihizés az ünnepekre.

 • 2007.04.06 11:14:16Kékfelhő

  Tegnap felhívtam a nődokim, a következőket mondta:

  lehet, hogy ciszta (de akkor hogy a fenébe nem vette észre februárban?!), de egyelőre ne aggódjak (szó szerint úgy mondta: "béke van").  5 nap múlva újra tesztelek, ha negatív, akkor tuti nincs gyerek, de akkor utána nézünk, hogy mi van, ezért rá egy hétre menjek majd el hozzá, ha addig sem jön meg a havim. Szóval most béke van. :)

 • 2007.04.06 11:20:32katampusz

  ok. azért ne állj neki átrendezni a lakást meg ilyenek. :)

 • 2007.04.06 11:28:57Kékfelhő

  Ma bejelentette a kolléganőm, hogy 9 hetes terhes. Hozta az UH-képet is. Majdnem elbőgtem magam. Nem magam miatt, miatta. Annyira örültem neki :)

 • 2007.04.06 13:00:46Tori

  Tegnap láttam először egy lakáshitel-reklámot, ahol egy nő panaszkodik, milyen régóta nem sikerül teherbe esnie, mire a doki közli, hogy hármasikreket vár. Csak én vagyok túlérzékeny, vagy ez tényleg gusztustalan?

 • 2007.04.07 20:10:49mmmona

  Atyavilag,  nem is gondoltam volna, h ennyi sorstarsam van.

  Tavaly ota barmi tortenhetett volna, de sajnos nem.

  Bar azt kell irjam, h nem vittuk tulzasba:) de csak ennyire van ido es energia.

  Van sajna egy cisztam is, 4 cm a bal petefeszekemben, amit kepzeljetek, nem vett eszre a doki a hasnyomogatasos vizsgalatnal, csak az ultrahangnal.

  Azota arra is raebredtem, h nagyon sok nonek van cisztaja, mindenki csak legyint, h ugyan mar.... egy ciszta...

  Szerintem eszre kellett volna vennie a dokimnak, kicsit azota elbizonytalanodtam vele kapcsolatban.

  Volt nemreg egy hormonvizsgalatos vervetelem, a doki - ez egy masik doki - szerint tokeletes.

  Viszont en arra lennek kivancsi, h a kedves leendo kispapakat h vettek - vettetek ra, h elmenjenek urulogushoz es andrologiara????????

  Az en parom 1x volt, elkisertem persze, es amikor kijott, fel volt haaborodva, h szerinte tul diszkretre sikerult a vizsgalat es o soha tobbet, oda a ferfiui buszkesege es stb.

  Mostanaban ugye rajta lenne a sor, h megcsinaltassa a vizsgalatot, de vhogy nem tudom ravenni. sajna.....

 • 2007.04.07 21:03:40napos oldal

  Tori, gusztustalan. Akkor is, ha nem tűnik fel mindenkinek.

 • 2007.04.07 21:23:11napos oldal

  Én nem lettem rögtön terhes, 4 hónapig kerültük a termékeny napokat, aztán innentől 4 hónap múlva lettem az. Szóval nem tudom, hogy most akkor 4 vagy 8. Szóval 3-szor csalódtam. Az elsőnél meglepődtem. Gondoltam, az nem úgy van, hogy izé hogyhívják, és akkor terhes leszel és kész?  Na, mindegy, gondoltam, tévedés, majd a jövő hónapban. Addig is igyekeztem kontrollálni, amit lehet, pózok, időpontok, mikroszkóp, férjet forró vízben meg ne lássam, satöbbi. Erre megint nem. Akkor jobban figyeltem mindenfélére. Erre megint nem. Na, akkor besokalltam.  Lássuk be, elég hamar. :) De akkor is, én ezt nem bírtam, hogy havonta figyelgessem, számolgassam, nézegessem, aztán csalódás. Elkönyveltem, hogy jó, akkor én nem leszek terhes, ez van, teendő most nincs, csak egy év lejártával orvoshoz kell menni, aztán az majd megmondja a tutit. Nem bírom az ilyen levegőbe lógást, legyen igen vagy nem.  Végülis ide tartozik, hogy fontos kiindulópont volt még nekem az is, hogy hitem szerint az egész ügy Isten kezében van. Aki tudja, hogy a legjobb.  Naszóval akkor abban maradtam, hogy én nem vagyok az a terhes típus, akkor éljük az életet anélkül. Vettem őszi cuccokat, kerestem jogsi tanfolyamot, ilyenek. Ja! És élveztem a szexet a maga töknormális módján, tabletta nélkül.  Így utólag kalkulálva, kábé azon a napon lettem terhes, amikor jól bevásároltam új ruhákból. Most esik csak le, hogy talán nem véletlen.  De ha engem ennyire nyomasztana valami, nem tudom, tudnék-e parancsszóra lazítani. Én csak azért lazítottam, mert idétlenül fogom fel a dolgokat :)  Sok erőt nektek!  A barátnőm nagy küzdelme volt ez.

 • 2007.04.07 23:38:38Katalma

  Hehh, csajok, már sok helyen írtam, írom most is, a "3 napos" terhességi teszt nálam akkor lett pozitív, mikor bő 5 hetes terhes voltam. Most Zsófi ott szuszog a kiságyában, én pedig az esti szopizást pótolom épp egy kicsi szendviccsel. Mondjuk, én szerencsés is voltam, mert hamar összejött, de amúgy se nagyon paráztam rajta, hogy mikor sikerül...

 • 2007.04.08 17:16:21eszter

  Katalma, már a másik poszton is Téged keresnek! Mikor született a baba? Minden rendben ment? Jól vagytok?

 • 2007.04.09 18:26:41Katalma

  Szia, Eszter!  Zsófi március 23-án született, az édesapám és a középső húgom szülinapján. Előtte már 4 napja jóslófájásaim voltak, amik igaziból nem fájtak, de közben szépen lassan észrevétlen kitágultam. Már az első nap után azt vártam, másnap baba lesz, úgyhogy megviselt a várakozás, meg Zsófi kicsit lassan bújt ki (végig jól bírta!!! tökéletes szívhangok). De mikor anyukám, a friss nagymama, kitolta az újdonsült apukának megmutatni a kisasszonyt, éppen azzal volt elfoglalva, hogy lekotorja magáról a takarót, több-kevesebb sikerrel :D 9/10-es apgar, azonnal felsírt (de nem panaszosan, csak a hangját hallatta).  Remekül vagyunk, próbálgatjuk az édeshármast :)

 • 2007.04.10 09:32:01Kékfelhő

  Sziasztok!

  Hétfőn délután megjött. Bőgtem egyet, túl vagyok rajta azt hiszem. :)

 • 2007.04.10 09:45:33indiánnyár

  Szegény lányka!

  Ne búsulj, van új (élet) még a nap alatt!

  Olyan furcsák ilyenkor nők, amikor gyereket akarnak. Elterveztem decemberben, hogy nem újítom a ruhatáram, minek, hiszen nőni fog a pocak, majd akkor! No, azóta se semmi... Ezért úgy döntöttem, nem várhatok tovább, és megveszem az új készletet normál méretre. Még jó, hogy most divat a tunika: terhesen - nem terhesen lehet hordani:)

 • 2007.04.10 09:51:06napos oldal

  Kékfelhő, ma nagyon szépen süt a nap :)

 • 2007.04.10 10:02:24Kékfelhő

  Igen, gyönyörűen :)  Vettem reggel 5 szál szépséges sárga tulipánt, odaajándékoztam a kolléganőmnek, aki babát vár, és örülünk az életnek :)

 • 2007.04.10 11:06:15Pumuklesz

  Szombat óta nálam is biztos, hogy nincs semmi. Tudtok olyanban segíteni, hogy hol lehet olcsóbban esetleg nagyobb tételben ovulációs tesztet venni? Mert hát az 5 darabért típustól függően 2500-3800 Ft elég sok. Ha spórolósan tudom csinálni akkor is 3-4 db kell egy ciklusban. Hétvégén beszélgettünk a párommal és a Kaáli intézettől nagyon húzza a szájját(csúnyán montva a lombikot és az inszemet az instatnt leveshez hasonlította vagy lehet, hogy csak a közjegyzőtől vagy a házasságtól féll :-(

 • 2007.04.10 11:41:52Tünde

  Pumuklesz: egy kis trükk: hosszában ketté kell vágni az ovulációs tesztet, így még fel lehet használni és kétszer annyi lesz.

 • 2007.04.10 11:41:55Pumuklesz

  Ezektől eltekitve tényleg mindent megtesz. Már Ő is tulvan jópár megalázó vizsgálaton. És Ő is egy spontán teherbeesésre számított csak. Nem gondolta, hogy ennyi munkával és utánajárással jár egy még meg sem született gyerek. Viccesen nézve a dolgot lehet, hogy ezekután szívesen választja majd a kakis pelenkát egy urológiai vizsgálat helyett.

 • 2007.04.10 11:46:41Pumuklesz

  Tünde: melyik típus az amelyiknek nincs műanyag borítása, mert csak azokat tudnám kettévágni.

  A használati um szerint kibontás után pár órával utána fel kell használni ha jól emlékszem.

 • 2007.04.10 13:13:31indiánnyár

  Babymark, az mártogatós, lehet vágni.:)

 • 2007.04.10 13:20:31p.eszter

  Kékfelhő! Semmi baj! Nézd a jó oldalát! Babagyártáshoz jóóó sokat kell gyakorolni! :D

 • 2007.04.10 13:37:49Kékfelhő

  Drágám is ezzel jött :)

  Azt mondta, ez most úgyis véletlen lett volna, ha majd tényleg nekiállunk, akkor ő majd úgy, de úgy gyereket csinál nekem, mint a sicc :)))

 • 2007.04.10 13:48:57p.eszter

  Hihihihi! Na látod. Ezek szerint én látens faszi vagyok. :D:D:D  Énférjem is azt mondja, ha elkap a para, (h mi lesz, ha nem jön össze, amikor megint akarunk) hogy én csak ne féljek, ha ő is ott lesz, rögtön megköt a gipsz. :D Még jó, h ekkor az önbizalmuk, nem ?:D

 • 2007.04.10 13:54:52Kékfelhő

  igen, nekem is voltak önértékelési problémáim a dologtól, elvégre Dani után már volt egy vetélésem, most meg ez, de ő totál bízik magában, én meg nem tudok nem hinni a szavainak :)

 • 2007.04.10 14:35:28Leona

  18 éves voltam, mikor a dokim közölte, valszeg nehezen fogok teherbe esni. Érdekes, eléggé önbizalomhiányos vagyok, de ez valahogy átment rajtam minden negatív kihatás nélkül. Úgy éreztem, nem baj, majd várok. Felkészültem rá lelkileg, sőt a páromnak is előre megmondtam, mi a helyzet (nehogy utólag, ha mégsem jön össze, úgy érezze, hogy hibás árut kapott és csak otthon vette észre). Neki így is kellettem, és ő is felkészült lelkileg a sok próbálkozásra. Nem mondom mit kaptam, mikor harmadjára összejött.

  Hozzátartozik, hogy előtte is volt egy pozitív tesztem, aztán fél óra múlva megjött. Kicsit összetörtem, de nem nagyon. Éppen mert erre is fel voltam készülve, elfogadtam, hogy ez is benne van a pakliban.

  Aztán a második gyerek asszem negyedik próbálkozásra jött össze.

  Amiért mindezt leírtam: amit a dokik mondanak, az nem tuti (kérdezzétek Druantiát, az ő történetén még mindig tátom a számat). És nem tudom hogyan, mert azt sem tudom, én hogy csináltam, de próbáljatok ráhangolódni a hosszú várakozásra, hátha attól kicsit nyugisabb lesz, hátha a nyugi miatt sikerül!

  Hátha az én példámon felbuzdul vki... Én nagyon drukkolok mindenkinek!

 • 2007.04.10 14:51:19bohar

  nekem is ezt mondtak az orvosok, hogy evekkel mielott gyereket szeretnek, majd hormonkezelesre lesz szuksegem, es nehezen fog sszejonni, mert fejletlen a mehem, annyira kicsi, hogy a gyermeknogyogyaszhoz tartoznak belsoleg, ezt tobb orvos is elmondta,

  amikor eljott az ido, nem kezdtem hormonkezelesbe, es, kb. a 2. probalkozasra lett az elso baba, a masodik pedig abszolut az elsore osszejott:-)!

 • 2007.04.10 15:05:23Kékfelhő

  ha nem vetéltem volna el négy éve, valószínűleg nem izgatnám magam  és ha 20 éves lennék, valószínűleg akkor sem, de így, harminc közepe táján...

 • 2007.04.10 17:34:37indiánnyár

  Én nem bízok a dokikban.  A múltkor egy barátnőm mondta, hogy ez meg ez a baj, erre a doki ezt meg ezt csinálja vele, és ő bízik bene, tehát fenntartás nélkül elfogadja.

  Hozzáteszem: barátnője gyermekét ugyanaz a doki szülesztette, majdnem a szülőágyon maradtak, gyereket fertőzőbe kellett vinni 16 óra vajúdás után. De ő bízik, ez a lényeg...  A másik ismerősöm dokija még ott tart, hogy a hátrahajló méh meddőséget okoz, ezzel riogatta... Ő is állandóan a doki meg a közte lévő bizalomról beszélt.  Mire fel bízzak?  Két orvosnál voltam, mindkettő mást mondott: az egyik gyógyszerrel stimulált volna azonnal, a másik szerint szó sem lehett róla, kórelőzménnyel együtt korainak tartja. Hm.  De nem hiszek semmilyen kuruzslós, jóslós fogantatási módszerekben sem, az ember nem csodára születik, hanem van annak meghatározott biológiai folyamata, ha meg nem működik, meg kell keresni az okát, miért nem?  Meg várni, hogy végre teherbe essünk - mert ezt a legnehezebb. • 2007.04.10 18:55:40Memme

  "Meg várni, hogy végre teherbe essünk - mert ezt a legnehezebb" - Számomra még ott a várakozás arra, hogy a Zuram azt mondja, legyen gyerekünk. Nekem duplavárakozás van, sajnos. :-( Sőt, tripla, mert még feleség sem vagyok. Komolyan, kezdem magam nevetségesnek érezni :)

 • 2007.04.10 23:40:43indiánnyár

  Hát igen...

  Sajnos mindenkinek a saját problémája a legfontosabbnak tűnik, aztán kiderül, hogy másnak még a probléma "lehetősége" sem áll fenn.

  Egyelőre. Mert minden gyorsan változik:)

 • 2007.04.11 08:13:53katampusz

  indiánnyár:

  minden orvos mást mond, ezt én is kénytelen voltam tudomásul venni.

  két éve méhszájseb-problémáim voltak, a doktornőm úgy ítélte meg, megérett a helyzet a beavatkozásra, leégeti. megijedtem, elrohantam egy magánrendelőbe leperkáltam 7 ezret egy magándokinak, aki semmit de semmit nem látott. szerinte az égvilágon semmi bajom nem volt. ott álltam meglőve, hogy kinek a szavára hallgassak.

  hát elmentem egy harmadik dokihoz, aki a családban több nőt is kezelt már, aki viszont olyan súlyos méhszájsebet látott, amit leégetni sem lehet már.  hosszas önmarcangolás után visszamentem az egyes számú doktornőhöz, aki elvégezte a beavatkozást.

  majd egy évvel ezelőtt, mikor a terhességemet állapította meg, figyelmeztetett hogy ismét kiújult a seb. a választott doki akinél szültem, méhszájsebet soha egy szóval sem említett.  a három orvosból kettő megjegyzéseket tett rám, amiért több orvostól is véleményt kértem.

  én már nem bízom bennük, mivel azonban muszáj bíznom, ezért becsukom a szemem és remélem a legjobbakat. illúzióim azonban nincsenek.

 • 2007.04.11 08:39:27napos oldal

  Katampusz, ez elég elkeserítő... Tényleg, jóhogy már ne szavazásra bocsássa az ember, hogy most akkor ki szerint van seb, és mit tegyünk... :(

 • 2007.04.11 09:03:28p.eszter

  Egy orvost kell kiválasztani és abban bízni. Máshogy nem megy. Nekünk Peti fülével volt hasonló gondunk. Egyik doki fel akarta szúrni, miközben előkészült, megszöktünk. :D Elvittük egy másikhoz, megnézte mikroszkóppal, kiderült, semmi baja. Körzeti orvos meg csak nézte a két egy órás különbséggel készült leletet. végül beírta, h "fülész látta"... No komment...

 • 2007.04.11 10:21:12Alvomacko

  Ja, ja. Nekem meg így volt vesekövem terhesség alatt. Annyira súlyos, hogy vesekatért is kaptam. Szülés után elmentem egy másik dokihoz, aki azt kérte, hogy ugyan már mutassam meg azt a nagy vesekövet a régi röntgenfelvételemen... Akkor kezdtem el bőgni, mert úgy sajnáltam magam, hogy az utolsó két hónapban az a hülye urológus agyonkínzott. 5 hetet feküdtem kórházban, ahelyett, hogy otthon készülődhettem volna...

  Az új doki felvilágosított, hogy nincs ott semmi, csak a gyerek feje nyomta a vesevezetéket, ezért görcsölt a vesém állandóan... A második terhességnél is megismétlődött. De akkor már nem hagytam magam. :-)

 • 2007.04.11 16:21:30indiánnyár

  Nálam véletlenül volt, hogy két doki is látott, de végül nem bántam: több szem többet lát:) Mondhatom, jól "meggyomroztak" két nap alatt kétszer:)  Aztán az lett, hogy sikerült a második dokinál elérnem, hogy hosszasan konzultáljon velem, és végigbeszéltük az útirányokat, majd közösen döntöttünk a hogyanról. Nehéz volt elérni, de mellette döntöttem, őt választottam, nem volt menekvése:)  De bízni minek bízzak? Bízok a férjemben, családomban, magamban. De dokikban? Szerintem ez is csak egy szolgáltatás, csak annak egy rendkívül speciális formája. Attól, hogy a nő igényli a bizalmat, korántsem hiszem, hogy valójában megkapja. Legfeljebb nem jár rosszul és akkor elmondhatja, érdemes bízni...  Azt hiszem, a mai nődokik furcsálják, ha egy nő képben van: progeszteron, tesztoszteron szintek és nem ájulnak el ennek emlegetése kapcsán.  Minél közelebb vagyunk hozzájuk információkban, annál kevésbe lehetnek a nagy sámánok, de én nem is felnézni és bízni óhajtok bennük.  Én gyereket szeretnék:)))))

 • 2007.04.19 17:54:36Reniszuszi

  Sziasztok!Na szóval én írtam már másik topikba is!most itt is szeretnék segítséget kérni!

  Februárban menstruáltam utoljára!Márciusban mikor megkelett volna jönnie volt két csepp barna folás!na gondoltam terhes vagyok!Vettem tesztet persze negatív!Elmentem dokihoz!azt mondta ha terhes is vagyok olyan kicsi hogy nem tudja megmondani

  azért megvizsgált és azt mondta nem érez semmit,különben is hátul van a méhem!Mondom ok!azóta se jött meg!Vettem másik tesztet!Mit ad isten halványan lehet látni a 2. csíkot!de nagyon nagyon halvány!nagy volt az öröm!Vettem két másik tesztet!Mind 2 -!na mondom ilyen nincs!Semmi küli tünetem nincs néha fáj a derekam de nagyon!Mind1 nem bírtam magammal vettem medi-lab tesztet ezen látszott a múlkori csík!És megint ott volt!:)mondom megcsinálom a reggeliből is az meg negatív!Ma megint vettem az is negatív!Akkor ilyenkor mi van????Segítsen valaki!!Jövőhéten elmegyek dokihoz!:S

 • 2007.04.19 18:00:14katampusz

  Reniszuszi, szerintem ne csinálj több tesztet, mert megbolondulsz :D

  nyugi, nyugi, nyugi

  és jövő héten kiderül majd mi történik odabent :)

 • 2007.04.19 18:46:16Reniszuszi

  Katampusz!de annyira idegesítő!!!:D

 • 2007.04.23 18:41:29Birboo

  tudom nagyon roosz érzés ha ateszt negatívot mutat annyira csalódott az ember azt az érzést el sem lehet mondani

 • 2007.04.23 22:10:41lencsilany

  Reniszuszi, nem vagyok nagy szakértője a témának - két tesztet csináltam életemben - de nekem is nagyon halvány volt a második csík, a barátnőmnek meg még halványabb és mindketten boldog anyukák vagyunk azóta:) Egyébként meg az orvosom azt mondta, hogy tévesen lehet negatív a teszt, csak pozitív nem. Szóval, szerintem tényleg terhes lehetsz, de hamarosan úgyis kiderül. Addig is tarts ki!

 • 2007.04.24 13:35:07Reniszuszi

  Lencsilany köszönömj,hogy írtál!Remélem úgy lesz!:)Holnap megyek dokihoz!Mert még mindig nem jött meg(ami bíztató,már két hónapja elmúlt hogy megvgolt utoljára)!szóval majd holnap kiderül!Szorítsatok!Holnap írok!

 • 2007.04.24 13:42:52katampusz

  na hajrá!

 • 2007.04.26 12:54:11vacska

  Na mi az újság Reniszuszi? Sikerült megtudni valamit? Örülünk?

 • 2007.04.27 15:13:12lencsilany

  Reniszuszi, mi újság? Nagyon szorítunk ám Neked!

 • 2007.05.07 20:23:25bobekka

  k i r a !!!  A Medve-tóról tudnál részletesebb információval szolgálni?

  Több éves próbálkozás és harmadik lombik után még mindig babátlanul... Már csak ebben bízunk. Előre is köszi!

 • 2008.05.27 16:38:10anna38

  sziasztok!

  már rég nem írtak ide, van itt valaki?

 • 2008.07.23 13:39:28v.andika

  Sziasztok!Én ugyan már anyuka vagyok azóta, de tavaly betűre ugyanez játszódott le velem is.Azzal a különbséggel, hogy nekem a doki is azt mondta semmi extra csak némi hormonális változás, majd magától elmúlik, 2héttel később még mindig produkáltam a tüneteket ezért teszteltem még egyet, az pozitív lett.Azóta 4hónapos a kisfiam!Sok sikert mindenkinek!

 • 2013.01.09 11:47:03bambolina77

  sziasztok,

  marpedig van olyan, hogy 2 halvany teszt nem jelent terhesseget,,,nalam is minden tunet megvolt es pontosak a menzeszeim, orvosnal is voltam aki nem volt hajlando megvizsgalni, mert szerinte 6 hetesen (ezt azert kiszamolta) meg nem latszodik semmi...idiota! es tovabbra sem jott meg....vegul 66 napon megjott, ennyit a halvany pozitiv tesztekrol, en legkozelebb biztos a rendelobe megyek es nem kiserletezem :(

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta