Igazán menő csecsemők figyelmébe

Figyelj, ha tényleg te akarsz lenni a legmenőbb srác a környéken, szólj anyádnak, hogy újítson be néhány holmit, mert kezdesz cikis lenni.



 
Először is, a szobád. Tuti rózsaszín vagy világoskék tapétás, egy béna kisággyal, meg egy brendonos pelenkázóval. Ha nagyon kreatívak, festettek a falra neked valami hervadt mackót is. De nem gáz, feldobhatod egy repülő szőnyeggel az egészet, ezen tök jó lesz a barátaiddal hülyéskedni. A kiságynak sajnos mennie kell, helyette jöhet a retrobútor, azért ez mégiscsak kinéz valahogy. Új szobába új játék is dukál, természetesen csak designerjátékok. Innen tudsz szemezgetni.

 

Enni meg ezentúl csak elit szintezős székben vagy hajlandó, de ezen megeszed a spenótot is, ígéred. Persze csak ha csak összerakós tálcán kapod, így a képességeidet is fejlesztheted emésztés közben.

És akkor még nem esett a szó a ruhákról, pedig az se mindegy, miben járatnak. Innen rendelj bármit, szupermenő leszel. (javaslatunk a Sid Vicious-os póló, majd apukád elmeséli, ki az a bácsi), és cipőt meg csakis Gwen Stefani bébikollekciójából válassz hozzá. És végül egypár mókás póló, de tényleg csak a vicc kedvéért. Jó menőzést!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek