SZÜLŐSÉG

Ingyen állatkert a Víz Világnapján

2007. március 21., szerda 20:16

Ingyen látogathatják a 14 éven aluli gyermekek március 22-én, csütörtökön a Fővárosi Állat- és Növénykertet a Víz Világnapja és a Meteorológiai Világnap alkalmából.


Több részes vízvédelmi játék, "Vizes busz" oktató és foglalkoztató állomás, Klímaváltozás stand, ahol az éghajlatváltozásról tudhatnak meg számos érdekességet az állatkert látogatói - csak néhány a gazdag programkínálatból.A vízi életközösségek természeti értékeit a Nagy-tó melletti sétányon ismerhetők meg, a Molnár János-barlang feltárásáról pedig vetítéses előadást tart Kalinovits Sándor, a barlang kutatója. A kert zoopedagógusai tengeri állatok kézbe vehető mészvázaival és egyéb érdekességekkel szemléltetik a tengeri élővilág különlegességeit. Az Akváriumban 11 és 14 órakor rájaetetésre invitálják a látogatókat, a gyermekeket pedig arcfestő program várja.

A programok reggel kilenctől délután négyig tartanak, a 14 év alatti gyermekek ingyen, a diákok és nyugdíjasok 1100, a felnőttek 1400 Ft-os belépőjeggyel léphetnek be az állatkertbe.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta