SZÜLŐSÉG

Ingyen állatkert a Víz Világnapján

2007. március 21., szerda 20:16

Ingyen látogathatják a 14 éven aluli gyermekek március 22-én, csütörtökön a Fővárosi Állat- és Növénykertet a Víz Világnapja és a Meteorológiai Világnap alkalmából.


Több részes vízvédelmi játék, "Vizes busz" oktató és foglalkoztató állomás, Klímaváltozás stand, ahol az éghajlatváltozásról tudhatnak meg számos érdekességet az állatkert látogatói - csak néhány a gazdag programkínálatból.A vízi életközösségek természeti értékeit a Nagy-tó melletti sétányon ismerhetők meg, a Molnár János-barlang feltárásáról pedig vetítéses előadást tart Kalinovits Sándor, a barlang kutatója. A kert zoopedagógusai tengeri állatok kézbe vehető mészvázaival és egyéb érdekességekkel szemléltetik a tengeri élővilág különlegességeit. Az Akváriumban 11 és 14 órakor rájaetetésre invitálják a látogatókat, a gyermekeket pedig arcfestő program várja.

A programok reggel kilenctől délután négyig tartanak, a 14 év alatti gyermekek ingyen, a diákok és nyugdíjasok 1100, a felnőttek 1400 Ft-os belépőjeggyel léphetnek be az állatkertbe.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta