SZÜLŐSÉG

Képregényhős lesz a gyerekből

2007. március 20., kedd 09:01

Ha nem elégszünk meg a hagyományos online fotótárak nyújtotta szolgáltatásokkal, vagy túlbuzog bennünk a kreativitás, örvendeztessük meg a családot saját készítésű képregénnyel, melynek főhőse természetesen a csemete. 


 

A www.comeeko.com oldalon rövid regisztráció után már neki is kezdhetünk a remekműveknek. Először válasszuk ki a képregényünk elrendezését, szabjuk testre ízlésünk szerint, majd töltsünk fel három jól sikerült képet. Ezután a szövegbuborékok segítségével szövegezhetjük a fotókat, majd emailt küldhetünk az ismerősöknek, vagy a megadott kódok felhasználásával akár saját weblapunkra is beszúrhatjuk a képregényeket.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.03.20 09:51:20druantia

  Sajnálom, nekem ez nem jön be. Nálam valahol egy kategóriában van a Disney-vel meg Anne Geddessel.

 • 2007.03.20 10:10:20Rantanplan

  Bármelyikünkből lehet akár képregényhős :)))))))))
  Szerintem meg nagyon ötletes, a kreatívitásnak semmi és senki nem szabhat határt :) Vidám móka lehet, és nem csak gyerekeinknek, hanem nekünk is.

 • 2007.03.20 10:55:57Fapuma

  Agyhalál

 • 2007.03.20 11:01:43druantia

  Fapuma, én is ezt próbáltam megfogalmazni, csak finoman, utalva :-).

 • 2007.03.20 14:10:02Dexter68

  Hát szvsz ez egy nagy sz****.

  Persze, regisztrálj, hadd jöjjenek a spamek. És olyat kapsz érte, amit megcsinálhatsz még wördben is. grat. Éljen a kreativitás.

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta