SZÜLŐSÉG

Otthon is vadászhatunk plüssállatra

2007. március 15., csütörtök 09:37

Egy időben nagy divat volt a karos játék, amely nem hiányozhatott a vidámparkból, a balatoni üdülőhelyekről, strandokról, játéktermek elől. Mára ugyan már nagyrészt eltűntek, bár két évvel ezelőtt az egyik londoni reptéren belebotlottunk egybe, amelyből egy bobby-macit sikerült kibányásznunk.


Gyermekkoromban is imádtam ilyenekkel játszani, arra azonban elég hamar rájöttem, hogy egyes gépek fogókarjai annyira gyengék, hogy az egy fél lepkeszárnynyi súlyt nem bírnának el, nemhogy egy plüsskrokodilt. Másik probléma volt, hogy a plüssállatokat annyira szorosan rakták egymás mellé, hogy hiába volt jó a célzás, esély nem volt megmozdítani a célpontot. Ha találtam olyan gépet, amelyik nem volt megbuherálva, elég erős volt a karja és nem voltak túl szorosan belepakolva a plüssjószágok, addig ügyeskedtem, míg leraboltam, amit tudtam. Ez mondjuk ritka volt.

Nemrég egy olyan weboldalt találtam, ahol a karos játék otthonra tervezett, lekicsinyített változatát árulják 30 dollárért, erősen gondolkozom, hogy meglepem magam egy ilyennel. Teszek bele mondjuk konyakmeggyet cukormentes rágót (fogyi!!!) és kezdődhet a vadászat! Ha pedig megunom, teletömöm apró játékokkal és odaadom a gyerekeknek. Csak nehogy nagyon rászokjanak…

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta