SZÜLŐSÉG

Otthon is vadászhatunk plüssállatra

2007. március 15., csütörtök 09:37

Egy időben nagy divat volt a karos játék, amely nem hiányozhatott a vidámparkból, a balatoni üdülőhelyekről, strandokról, játéktermek elől. Mára ugyan már nagyrészt eltűntek, bár két évvel ezelőtt az egyik londoni reptéren belebotlottunk egybe, amelyből egy bobby-macit sikerült kibányásznunk.


Gyermekkoromban is imádtam ilyenekkel játszani, arra azonban elég hamar rájöttem, hogy egyes gépek fogókarjai annyira gyengék, hogy az egy fél lepkeszárnynyi súlyt nem bírnának el, nemhogy egy plüsskrokodilt. Másik probléma volt, hogy a plüssállatokat annyira szorosan rakták egymás mellé, hogy hiába volt jó a célzás, esély nem volt megmozdítani a célpontot. Ha találtam olyan gépet, amelyik nem volt megbuherálva, elég erős volt a karja és nem voltak túl szorosan belepakolva a plüssjószágok, addig ügyeskedtem, míg leraboltam, amit tudtam. Ez mondjuk ritka volt.

Nemrég egy olyan weboldalt találtam, ahol a karos játék otthonra tervezett, lekicsinyített változatát árulják 30 dollárért, erősen gondolkozom, hogy meglepem magam egy ilyennel. Teszek bele mondjuk konyakmeggyet cukormentes rágót (fogyi!!!) és kezdődhet a vadászat! Ha pedig megunom, teletömöm apró játékokkal és odaadom a gyerekeknek. Csak nehogy nagyon rászokjanak…

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta