SZÜLŐSÉG

Apa Batmobilt épít magának

2007. március 7., szerda 11:44

Kamaszkoromban a Dirty Dancing mellett a Batman volt a kedvenc romantikus filmem. Teljesen bele voltam zúgva a fennakadt szemöldökű, csókos szájú Michael Keatonba, és persze olyan akartam lenni, mint Kim Basinger, alias Vicki Vale, a bátor újságírócsaj. Ezt úgy igyekeztem megvalósítani, hogy fekete bársonykalapban jártam, és mindenhova Batman-logókat rajzoltam, bár még az is lehet, hogy a pályaválasztásomat is befolyásolta a film.
A fentiek ismeretében érthető, hogy felvillanyozott a hír, hogy lehet batmanes legót kapni: négyféle készletben és árban kínálják például az Alkotás utcai Lego márkaboltban. Hétezer és tizenötezer forint között van hajós, Batmobile-os és repülős készlet is, mindegyiket 7-12 éveseknek szánták. Unatkozó és jó anyagi helyzetű apukáknak pedig a 45 centi hosszú Lego Batmobile-t tudjuk ajánlani, potom 22 ezer forintért. (Amerikában egyébként ugyanez a szett csak 70 dollárba kerül.)

Amennyiben nem kívánnak ennyi pénzt költeni néhány műanyagdarabra, viszont szívesen nevetnének egy jót, nézzék meg a hónap Hasbro játékának öltözött Pataki Attilát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta