Rágcsálható mp3-lejátszó kicsiknek

Akad olyan szülő, aki már a pocakra helyezett fülhallgatóval kényezteti a bent lakó porontyot, mert a zene megnyugtatja a babát. Májustól már idekint sem kell zenehiányban szenvedni egy kisgyereknek sem, ugyanis egy kicsiknek való mp3-lejátszó kerül forgalomba, amely leginkább egy csörgőhöz hasonlít.


Egyes kutatások szerint azok a gyerekeknek, akik gyakran hallgatnak zenét, jobb lesz a memóriájuk, valamint magasabb lesz az IQ-juk zenét nem hallgató társaiknál. A Peapod zenelejátszót biztonságos, beépített hangszóróval látták el, így nincs szükség fejhallgatóra, és akár kétórányi muzsika vagy mese tárolható rajta.

Egyszerű menüjét a gyerekek is könnyen kezelhetik, a hangerőt pedig a szülők tudják beállítani. A lejátszó egyetlen ceruzaelemmel 40 órán keresztül zenél, de hálózatról is működtethető.

A kütyüre számítógépről lehet zenét, mesét másolni, amelyet az internetről is letölthetünk. Rágható füle miatt fogzó gyermekeknek különösen ajánlják. A terméket 2007. májusától lehet megvásárolni, ára egyelőre ismeretlen.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek