SZÜLŐSÉG

Rágcsálható mp3-lejátszó kicsiknek

2007. március 6., kedd 11:39

Akad olyan szülő, aki már a pocakra helyezett fülhallgatóval kényezteti a bent lakó porontyot, mert a zene megnyugtatja a babát. Májustól már idekint sem kell zenehiányban szenvedni egy kisgyereknek sem, ugyanis egy kicsiknek való mp3-lejátszó kerül forgalomba, amely leginkább egy csörgőhöz hasonlít.


Egyes kutatások szerint azok a gyerekeknek, akik gyakran hallgatnak zenét, jobb lesz a memóriájuk, valamint magasabb lesz az IQ-juk zenét nem hallgató társaiknál. A Peapod zenelejátszót biztonságos, beépített hangszóróval látták el, így nincs szükség fejhallgatóra, és akár kétórányi muzsika vagy mese tárolható rajta.

Egyszerű menüjét a gyerekek is könnyen kezelhetik, a hangerőt pedig a szülők tudják beállítani. A lejátszó egyetlen ceruzaelemmel 40 órán keresztül zenél, de hálózatról is működtethető.

A kütyüre számítógépről lehet zenét, mesét másolni, amelyet az internetről is letölthetünk. Rágható füle miatt fogzó gyermekeknek különösen ajánlják. A terméket 2007. májusától lehet megvásárolni, ára egyelőre ismeretlen.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.03.06 13:02:53Tori

  Rammsteint a gyereknek! :DDDD

 • 2007.03.06 13:16:20Judit

  Tiszta szerencse, hogy egyáltalán lehet ilyet kapni...

 • 2007.03.06 13:21:02Tori

  Egyébként felmerül a kérdés, miért nem jó zenehallgatásra a polcon álló hi-fi, de inkább már nem kötexem, lassan átírhatom a nickemet Betonra... :D

 • 2007.03.06 13:35:49babó

  így sokkal biztosabban lesz a gyerekedből öregkorára olyan néni/bácsi, aki hurcibálja magával az üvöltve recsegő táskarádiót a parkba. :)))  különben is, fosszam meg magam attól az élménytől hogy végre van rajtam kívül egy darab olyan ember a világon, akinek tetszik, ha énekelgetek valamit???? :))

 • 2007.03.06 13:54:16lii

  hol van ebben a basszus?

 • 2007.03.06 14:00:23Conodonta

  Tori: rég röhögtem ilyen jót, elképzeltem a Lust, keine lust számra a gyerekeim reakcióját :-DDDDDD

 • 2007.03.06 15:50:53gala

  mi lesz így a világból... =(

 • 2007.03.06 15:55:59jidele

  Babóka:D

 • 2007.03.06 23:11:10kaposztalepke

  hát, nem tudom ki ismeri a TenaciousD-t..(Jack Black a rocksuliból)..a gépemen megvan a Tribute klipje (jó kis ördöggel, ami kell:)))) )...3éves fiam imádja, egymás után vagy 10szer végiglesi, előveszi apja gitárját, beáll a monitor elé, tépi a húrokat, és rázza magát..

  már csak annak örülök, hogy nem a Fuck her gently klipjét indította el anno:))))

  zenéből meg hajajj...fiam kapott karácsonyra egy kis játékszintit anyósoméktól. Azóta a 7hónapos lányom is ezerrel nyomja, van benne egy csomó beépített dallam is, odavan érte, és hason fekve rázza a fejét a ritmusra..szerintem vajmi rettenetes, de elvenni alig tudom tőlük  na, ennyit a nagy zenész múltammal, a gyerekeimet az istennek sem bírom rendes irányba terelgetni:))) (bár az opera is tetszik nekik:)) )

 • 2007.03.07 07:04:53druantia

  Káposztalepke, de jó hallani, hogy valaki még hallgat TenaciousD-t rajtam kívül :-)! Az én fiam simán elvan a Triviummal meg a Sepulturával is, bírja a jóga-zenéimet, elviseli még a nagymami hangját is (az pedig nem semmi), de a kedvence azért mégiscsak Gryllus Vilmos, főleg a jó kis animációs klipjei.

  Egy ilyen rágcsálható cucc szerintem nem kötné le sokáig, ő igényli, hogy rángathasson valami vezetéket :-).

 • 2007.03.07 09:07:23kaposztalepke

  Nálunk is pl a MAszkabál is nagy sláger, én nagyon szeretem a www.egyszervolt.hu-t is, tele van zenés animacikkal, versekkel, zenékkel, játékokkal is, kétésféléves kora óta a fiam egyedül lazán navigálja, szóképek vagy elhelyezkedés meg nemtommi alapján még a kedvenc dalait is megtalálja a listában, stb..

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta