SZÜLŐSÉG

Ott nem is fér ki a baba!

2007. március 6., kedd 18:19

Olvasóink újabb vicces és kedves sztorikkal örvendeztettek meg minket. A gyermeki logika fantasztikus beszélgetéseket eredményez, a talpraesett csemeték időnként meglepően felnőttesen fejezik ki véleményüket. Gyerekszáj.


Conodonta ötéves kisfia például a fogamzásgátlás témakörét feszegette:
„A mindenkori kedvencemet a fiam követte le 5 évesen. Akkor született meg a legkisebbik, és hátul a három gyerekülés elég szűken fért el. A fiam észlelve a problémát:
- Nektek már nem lehet több gyereketek, mert nem fér el a kocsiban.
Kis szünet...
- Ti hogy csináltok gyereket?
- Anya meg Apa összebújik, a sejtjeink talákoznak, és abból nő meg anya pocakjában a gyerek.
Kis szünet...
- És még mindig összebújtok?
- Igen.
- Akkor még lesz gyereketek?
- Nem mert vigyázunk, hogy a sejtjeink ne találkozzanak.
Kis szünet..
- Mi van ha elszúrjátok?”

A gyermekek ösztönös szeretetéről mesélt potyeszka nevű olvasónk:
„A nővérem 4 hónapos kismama, van egy 8 éves kislánya. Éppen kész lett a gulyásleves, leültek hogy megebédeljenek, amikor a kislány megszólatl: „Anya, óvatosan edd a levest, meg ne égesd a kistesómat.”

Manci unokaöccse a születésről érdeklődött.
„A 4 éves unokaöcsém kérdezte, amikor bejelentettem neki, hogy egy kisbaba van a hasamban:
- És mikor fog kikelni?”

Amikor Leona kétéves kislánya nekiment a falnak, szerette volna enyhíteni fájdalmát, amelyre a gyermek ijedten reagált:
„A következő falnakmenés oly jól sikerült, hogy elkezdett nőni egy hupli a fején. Mondtam neki, hogy mindjárt jövök, hozok egy kést, mire ő még nagyobb sírásba kezdett, hogy:
"LEVÁHÁGOD A FEJEHEMET???!!!!"”

A rosszul kiejtett szavak sok derűs pillanatot okoznak. Kékfelhő gyermeke, akinek az r betű kiejtésével akad némi problémája, egész nap azt szajkózza: „Jézusmája”.

Laili több kedves történetet is megosztott velünk:
"A kistesó szoptatása után Sára anyukája mellszívóval szokta lefejni a tejet, amit Sára is látott.Egyszer kezébe akadt mellszívó és megkérdezte: Ezzel szoktat a cicidet fölpumpálni?"

"Egy alkalommal Sára(a kislányuk)fürdetéséhez készültek , megnyitották a csapot és beletették a kádba a kacsákat.Az erős vízsugár időnként lenyomta őket a víz alá. Egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy Sára sírva mondogatja a kád melett:"Tegin kata, tegin kata" (Szegény kacsa, szegény kacsa)"

"- Apa!Te is szoktál sírni?
- Igen.
- Mikor?
- Amikor nagyon szomorú vagyok.
- ... vagy amikor leesel az ágyról?"

A bárányhimlős négyéves Emma hallja, ahogy anyukája a telefonban mondja a nagyinak:
- ... és hólyag nőtt a pocakjára is... Átveszi a kagylót, és lendületesen magyarázni kezd:
- Képzeld, mama! Hógolyó nőtt a pocakomra!

Végül druantia nevű olvasónk számol be a felvilágosítás nehézségeiről. "Van egy nagyon jó barátom, három nagyon eleven kölyköcske apja. A legnagyobbik (Marci) olyan három-négy éves lehetett, amikor az anyukája terhes lett a hugival. Marci azt már tudta, hogy hogy jön ki a gyerek, na de hogy ment be?
Próbálták neki a korához igazítva elmagyarázni, de Marci valami átverést gyanított. Végül az apuka bepöccent, odavágta, hogy tudod kisfiam, a tesó az apa kukijából került bele az anya hasába. Marci bevágtatott a fürdőbe, és öt perc múlva ordítva jött ki, hogy "Na ne, már megint át akarsz verni, én megnéztem, ott nem fér ki!"

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.03.06 21:41:25gale

  conodonta:
  ezen a számítógépesen annyira nevetek, hogy kénytelen voltam regisztrálni! szuper!!! /asztalraborulva-sírvaröhögő-szmájl/

 • 2007.03.06 21:42:47marcangoló

  Minap a séta után öltöztettem Lőrincet, hogy eltüntessük a nagy kaki nyomát, amiből bőven jutott a nadrágjába is. Miután ezen túl voltunk, én is levettem a farmert, hogy játszós ruhába bújjak. Erre néz rám nagy szemekkel:- Anya, te is kakis lettél?
  Nálunk profin mennek a jelzős szerkezetek: van a "színú autó", meg a "hú, de illatú" fürdővíz.

 • 2007.03.06 22:06:31manci

  Az unokaöcsémtől, Fercsitől kérdezte a férjem:

  - Mikor születtél?

  A gyerek csak néz rá tanácstalanul, úgyhogy kisegítettem:

  - Május 8-án.

  Mire Fercsi csodálakozva:

  - Pont a szülinapomon!!!

 • 2007.03.06 22:24:01andibandi

  Zsombor mindent megszemélyesít. A kedvencem:
  "Kis kaki apukája, nagy kaki. Kis büdi apukája nagy büdi."
  Ja és a kisbusznak a nagy busz volt a mamája.

 • 2007.03.06 22:26:37andibandi

  A másik most volt négy évesen. Apával játszanak. Apa a királylány, akit megment Zsombor a hős lovag.
  "Királylány: Megmentetted az életemet, teljesítem bármely kívánságod.
  Zsombor, hős lovag: Murdochot is veszel?"

 • 2007.03.06 22:34:53andibandi

  2,5 évesen biciklin vittem, hosszú csend után egyszercsak megszólalt:
  "lapos a kaka"

 • 2007.03.06 22:54:08Brumibaby

  andibandi:))

  Ki meri azt állítani, hogy ez a poszt ellaposodott...?

 • 2007.03.06 22:59:22kaposztalepke

  én azt bírom, amikor kicsim jön, hogy "van egy ötletem"...és megkérdezem, hogy mi az, akkor játékból a kezembe adja ugye a semmit, és megjegyzi, hogy "tessék, itt van"..:)

 • 2007.03.06 23:11:27ana

  Kislányom ma megkért hogy fújjak fel neki egy rémembert ami gumiból van. Jól felfújtam nézegette, majd közölte: Anya csúny a szeme, fújd le!!!

 • 2007.03.07 00:21:51pafff

  nekem is lefújódós volt, a lufikacsa lappadt össze pár naposan: "A kacsám a kacsám", "Miért sírsz, katka? "Lefújodott pipire"...

 • 2007.03.07 00:24:46pafff

  ja igen, homokozó. Új szép külföldről hozott szuperóriás elemes távirányítós markolós darut kapott a két gyerek, néni jön, "hű, katka, hű de szép sárga daru! A tied?" gyerek elbőgi magát "Nem, közös!"

 • 2007.03.07 00:28:38pafff

  És mégegy. kissé furcsa hangzású vezetnékneve miatt a gyereket már első héten kicsúfolják az iskolában, bőgve hazajövés. "kislányom, na de ki volt az?" A mellettem ülő fiú!!" "nade hogy hívják, mondd meg a nevét" gyerek könnyek között üvöltve: "Schweiter-Maximilián Titusz!"

 • 2007.03.07 08:31:41Leona

  Nagyon meghatódtam, hogy az én bejegyzésem is bekerült a bevezetőbe, szégyellem is magam rendesen, amiért annyi helyreigazítást tennék, hogy nekem csak lányaim vannnak...:)

  Cserébe következzen pár újabb-vagyis inkább régebbi, mert az első a bátyámhoz fűződik:

  Bátyám 2-3 éves lehetett, kisvárosban laktunk, arrafelé az volt a szokás, hogy esténként mindenki kitette a kapu elé a lócát, és az szomszédság kiköltözött az utcára, a gyerkőcöket is kicsapták. Egyik szomszéd néni megkérdezi bátyámat:

  -Marcika, kell-e kistesó?

  Bátyus erősen elgondolkodik, ránéz a cipőjére-amit kinőtt, ezért levágták az elejét, hogy ne nyomja a lábujjait- majd közli:

  - Nem, nekem pipő kell!  A következő pedig újra a lányom.

  Kb. két éves lehetett, amikor belebújt a kisördög, bármit mondtam vagy csináltam, nem használt. Amikor aztán a türelmem végére értem, megfenyegettem, hogy mostmár aztán kap egy fülest. Ő erre egyből asszociált a Micimackó Füles nevű szereplőjére, úgyhogy innestől fogva megállás nélkül követelte rajtam a "Fülest". Legközelebb "okosabb" voltam, és pofonnal fenyegetőztem, de ezzel sem jártam jobban, mert nem szoktam megütni, ezért nem tudta mi az, és ugyanúgy szeretett volna kapni...

 • 2007.03.07 08:40:55Tünde

  Leona, elnézést a tévedésért, javítottam.

 • 2007.03.07 08:53:44marcangoló

  Tegnap, mikor a kicsit fürdettem bejött a fiam egy üdítőskupakot szorítva a fejéhez.

  - Anya, anya nézd, uraim vagyok.

 • 2007.03.07 09:11:47Leona

  Tünde, köszi, bár tényleg nem zavart!
  Márcsak azért sem, mert ennyi kommentelő között magam sem tudok kiigazodni... Híresen rossz a névmemóriám. Annakidején az egyetemen annyi új barátom lett hirtelen csupa hasonló nevekkel, hogy még véletlenül sem tudtam eltalálni, mikor melyik nevet kell mondani. Aztán megoldottam, mert mindet leGézáztam, hallgattak is rá. Na ez kicsit off lett.

 • 2007.03.07 09:27:34gigia

  Saját gyerekkoromból őrzi a családi krónika:  "Meg akarom döglinteni a légyet, de nem hagyja magát"  Idős szomszéd néni: Mit szólnál, ha hozna neked a gólya egy kistestvért?

  Válaszom két és fél évesen: De hát már ott van Anyu hasában!  Aztán kibújt a hasából, hízott szépen, és a szüleim viccesen mondogatták egymásnak: ha eléri az x kilót levágjuk...

  Néhány hét múlva én: Ne vágjuk le, már úgy megszerettem! • 2007.03.07 11:01:25babó

  családi hagyomány rólam:  már ovis koromban is sok természetfilmet néztünk a szüleimmel, mert szerettem és ők is úgy gondolták, ez legalább hasznos. egyik jelenetben két orrszarvú igyekezett összehozni egy kis orrszarvút, ami náluk igényel némi akrobatikát. ártatlanul megjegyeztem: még szerencse, hogy nálunk ez nem ilyen bonyolult.

 • 2007.03.07 14:36:13sussudio

  Hétvégén elmentünk 2,5 éves lányommal a Tropikáriumba, ahol úgy tűnik, nagyon megfogták az állatok... Vacsorához készülődünk, kérdezi, mi lesz a vacsi. Mondom neki, hogy husi és brokkoli. Eszeget szépen, befut az apja, azt mondja neki:
  - Apa, azt hiszem, krokodilt ettem.

 • 2007.03.07 16:18:50Memme

  Sírva vinnyogva röhögök :-)))))))))

 • 2007.03.07 19:57:55jucilla

  Barátnőm kisfia kb. 3 és fél évesen nézegette karácsony előtt a betlehemet. Egyszer csak megszólalt: Anya, a szamár már itt van, de hol van a Shrek?

 • 2007.03.07 20:52:43anomália

  Apám magnókazettákon levelezett a külföldön élő nagyapámmal. Ezekre én is mindig beszéltem, énekektem, meséltem. Középsős voltam:
  Apám:- Köszönd meg a papának azt a szép blúzt, amit a múltkor küldött!
  Én: - Köszömöm a szép blúzt, nagyon tetszik, pont jó rám, ÉS AKKOR NEM IS ETTEM LE!!!!

 • 2007.03.07 21:19:58laili

  csatlakozom Leonához és megtisztelve érzem magam, hogy beválogattatok kedves szerkesztők:)

  Hozzáteszem késő éjjel bogarásztam elő az idegen tollakat amikkel ékeskedtem(unokatesó gyerekeinek szövege)Hát megére:))  Ha lesz még időm keresek.  Léleküdítő ez a poszt még, még még:)))

 • 2007.03.07 21:50:59Tori

  Rokongyerek rossz fát tett a tűzre, anyja megszidta, de a gyerek elkezdte apját is kerülgetni és sanda pillantásokkal méregette. Az nem is bírta soká, és megkérdezte:

  - Miért nézegetsz így, kisfiam?

  - Mert te olyan ordékony vagy!  Ugyanő kétévesen felkapta a telefont, miközben anyja a boholytalanító géppel kezelte a pulóvereket:

  - Hallo, igen, anya itt van, és a ruhákat borotválja!  Egy aranyköpés szülőtől is: Szegeden ebédeltünk baráti társasággal, szomszédos asztalnál kétgyerekes család, kb 5 és 8 éves fiúkkal. Anyuka folyamatosan isztrongálta a kicsiket, apuka sztoikus nyugalommal szemlélődött. A szék túl alacsony volt a kicsiknek, folyton maguk alá húzták a lábukat. Egyszercsak a nagyfiú kifakadt:

  - Én térdelni akarok!

  Mire apuka nyugodt hangon (többet szavát se hallottuk):

  - Majd otthon fogsz is!

 • 2007.03.07 21:52:15Tori

  Ja, egy ismerősöm mesélte egy másik fórumon, hogy kétéves kislánya múlt ősszel azzal vette fel a telefont: "halló, itt Gyurcsány". :D

 • 2007.03.07 22:01:21a:a

  Tori: kicsit hasonló, legalábbis politikához kapcsoldó történet:

  Alattunk lakó kamasz gyerek többnyire délidőben iszonyú hangosan hallagat zenét. Amúgy is egy tapló gyökér, de ez nagyon kiakaszt. Éppen ezredszer mentem le hozzá szólni, hogy a fiam aludna, vegyen vissza. A gyerek a kezemben, a csíra meg az első mondat után szó szerint rámvágta az ajtót, alig tudtam hátraugrani. Mivel a gyerek előtt nem akartam csúnyán beszélni, csak annyit mondtam - fuldokolva az idegtől - hogy anya nagyon dühös a buta bácsira.

  Nem telik el két hét, benne járunk a kopogtatócédula gyűjtésben, amikor csengetnek. Nyitom az ajtót, egy fiatal srác áll kint, aki nagyon-nagyon hasonlít az alattunk lakóra - alkat, hajszín, csak kicsit idősebb kiadásban -, és a jelenlegi legnagyobb ellenzéki pártnak gyűjt cédulát. Gyerek megáll mellettem, kikukucskál, majd közli:

  -Buta bácsi!

  Aszittem, elsűllyedek...

 • 2007.03.07 22:36:39Csöre

  Amit mi emlegetünk: 11 éve, épp megismerkedésünk hajnalán ücsörögtünk jelenlegi kedves Urammal a Dunakorzón. Dél körül, anyuka két kisfiúval (4 és 2 lehettek) tán éppen haza készülődött.

  Nagyobb: Anya menjünk már haza éhes vagyok!

  Anyuka: Mindjárt megyünk már, csak itt Szilveszter nyomul, mint víziló a mocsárban... (=kicsi rohangált össze-vissza; ezen a ponton mi leestünk a székről)

  Azóta ez nálunk szállóige (pl: mit nyomulsz itt, mint víziló a mocsárban?) és néha elmélázunk, hogy vajon mi lehet mostanában Szilveszterrel...

 • 2007.03.08 08:00:36druantia

  Életemben először láttam fürdőruhában görögdinnye méretű melleket (Gizi néni a szomszédból). Azt tudtam, hogy az az izé, ami rajta van, egy fürdőruha, de hogy az a két nagy csomag a fürdőruhában micsoda... De nagyon megtetszhetett (praktikusnak tűnt), mert azt mondtam neki, hogy "nekem is vesz ám majd az anyukám ilyen csomagtartós fürdőruhát".

 • 2007.03.09 11:06:25fruehling

  Sziasztok! Szenzációsan jó történetek, vinnyogva röhögök! :DDD

  A buta bácsisról jutott eszembe, régi régi sztori, anyukám kiskorából.

  Nagymamám ölében ülve nézegették a családi fotóalbumot, mindenkiről elmondták, hogy kicsoda, és egyszercsak odaértek Rákosi pajtás fotójához. Ott nagyanyám 1 szót se szólt, csak köpött egyet. Na pár nap múlva valami orvosi rendelőbe mentek, ahol is ki volt függesztve Rákosi fotója, anyám meglátta és köpött egyet... Nagyanyám mint a nyúl húzott ki a rendelőből... :)

  Másik, unokatesóm 4-5 éves lehetett. Áll a tükör előtt féloldalasan, kihúzva magát, és peckesen tartva a fejét, egyszercsak így szól a tükörhöz: Denim! A férfi, akinek minden sikerül! :DDD

 • 2007.03.09 13:05:51Niké

  Torokgyulladással röhögni:(((( Büntetés, de nagyon jók a sztorik:))!!!
  Jelzős szerkezetek nálunk is mennek, amit emlegetünk folyton, a nagyfiamé:
  Rendes gyerek, mindent megkóstol, ételre meg ugyebár nem mondjuk, hogy rossz, ez nála: "jó ízű, de ízű" :D

 • 2007.03.09 13:10:53Niké

  Tegnap a kicsivel orvoshoz mentünk, rettenetesen utálja, ha belekapirgálnak a torkába, de dokinéni megnyugtatta, ha óriásira tátja a száját, nem nyúkál, csak belenéz. Művelet sikerül, gyerek büszke magára..
  Elmentünk az én dokimhoz is, együtt vagyunk ugyanis betegek. Dokibácsi a gyerek által ismert műveleteket most anyán hajtja végre, de én nem úszom meg a torok-pálcát...Gyekőc aggódva figyel és szurkol: "anya nyisd nagyra, akkor nem dugja bele.."mivel mégis, utána azért együtt érez:" nagyon fájt anya? Ügyes vagy, hogy nem sírtál!!"

 • 2007.03.09 13:13:48jidele

  Nyári táborban kérdezi az ifi a kislányt: Finom a süti? Mire ő: Finomni finom, csak hideg

 • 2007.03.09 14:13:45Bogancs

  4 éves kicsifiam elkapta a hányós-hasmenőst, tegnap szomorúan újságolta: "pocsolyát kakiltam", ma pedig nagy büszkén:"vakondtúrást kakiltam"!

 • 2007.03.10 11:13:48marcangoló

  A fiam napokig mondogatta, hogy menjünk már a Minisztárba. Gondoltam, hogy megint felszedett a Minimaxról valami hülyeséget. Erre tegnap beugrottunk a Sparba. Mikor meglátta, már messziről mondogatta, hogy Minisztár. De akkor értettem meg, hogy miért mondja, mikor a boltban meghallottam az akciós ajánlatok után, hogy: "Mindig Spar". (Olyan ciki, mintha reklámfüggő lenne. :-D)

 • 2007.03.10 12:53:44melin

  Anyu bnője mindig is teltkarcsú volt, de néha komolyabb súlyt is felszedett magára. Anyám akkoriban még szilfidebb volt, én az ő alakját tartottam a tökéletesnek (10-12 éves voltam, kb. 20 éve történt ez). Egy beszélgetésük alkalmával hallom, h a bnő panaszkodik, h kövér lett. Erre én, vigaszként megszólaltam: Te nem is vagy kövér, csak.... szélesvásznú!:o)))

  Ezen percekig fuldokolva röhögtek... én meg nem annyira értettem, mert persze szerettem a nőt nagyon (még most is bnője anyunak!!) és nem akartam semmiféle bántó dolgot mondani... ezt azóta is emlegetik ám:o)))  Nagyfiammal történt csevegéseinkből (itt 3,5 éves volt):  Tesókáját reggel veszem ki a a hálózsákból, és mondom egy nagy tokapuszi után: hú, de jó kis savanyú szagod van (kicsit megizzadt a nagy alvásban)!

  Kornél megszagol engem, ésmondja: -Neked nincs savanyíú szagod!

  -Hanem, milyen?

  -Édes! Finom édes!! Te vagy a világ legjobb édesítőszere!:o))  Elég rumlis körülmények közt éltünk, ideiglenes helyen csak 1 évig, szegénykémnek elege volt kicsit. Így szólt: -Anya, ha te meghalsz, akkor én hova megyek lakni?

  -Hova szeretnél?

  -Hát a Mamáékhoz (anyukámékhoz)!! mert ott jó, jobb a lakásuk!  Esti búcsú:- Imádlak, Kisfiam!!

  -Én is imádlak, Kisanyám!

 • 2007.05.21 20:39:35Brumibaby

  Német ismerős hív, a telefont Zsuzsim (4 és fél) veszi fel. Bemutatkozik, egy kicsit tanásctalankodik, majd: "Valaki keres valakit..."

 • 2007.05.21 20:57:23kláris

  Az unokatesóm kislánya 2 éves korában közölte: "a fiúkban a lányok sírnak"

 • 2007.05.21 21:26:01Conodonta

  Ma a kisfiam, hat és fél éves Máté azzal jött haza az ovodából, hogy van egy titka, de el szeretné mesélni. R. az udvaon azt mondta, hogy holnap meg fogják támadni a lányokat és meg fogják b@szni.

  Alig kaptam levegőt, aztán megkérdeztem tőle, hogy mit jelent az, hogy b@szni? Hát, megmutatják a lányoknak a bigájukat.

  És ott, a kisbolt meg a kereszteződés között lemagyaráztam neki, hogy a b@szni, azt mi szeretkezésnek hívjuk, és úgy kell kisbabát csinálni.

  Nem kérdezett, de el kellett neki magyaráznom, hogy a megceruzásodott fütyiből kijön az ondósejt, amit apa berak anya hüvelyébe, és ott találkozik a petesejttel, és ígylesz a kisbaba.

  És hogy csak felnőttek szokták csinálni, akik tudják, hogy szereteik egymást, és együtt akarnak élni, és együtt akarják nevelni a gyerekeiket.

  Nem mtudom, hogy kellett, e, vagy inkább le kellett volna ráznom egy egyszerűbb magyarázattal, és nagyon nem akarta, hogy holnap beszéljek óvónénivel, mert ez egy oltári nagy baromság.

  Amikor én ovodás voltam, nekünk is mutogatták a fütyijüket a fiúk, nem rázott meg különösebbképpen, lehet hogy hagynom kénne...

  Szerintetek?

 • 2007.05.21 21:38:00Tori

  Szerintem nagyon ügyesen és jól kezelted a szitut. Nem tudom, kell-e beszélned az óvónénivel, mert nem ismerem a szóbanforgó gyerekek temperamentumát. Ha tudnám, hogy a fiúk közt van egy-két "vadember", akkor azt hiszem, szólnék. Amúgy valószínűleg nem. De Te tudod.

 • 2007.05.21 21:40:06Alvomacko

  Conodonta: ne csinálj belőle ügyet. Max. egy diszkrét beszélgetés az óvónénikkel, hogy kicsit figyeljenek jobban a gyerekekre.  Nálunk alvásidőben az egyik kisfiú megfogatta a fütyijét Lillával. :-)

  Szóltam az óvónőnek, hogy figyeljenek a gyerekekre alvás alatt. A gyereknek meg annyit mondtam, hogy az ilyesmi nem helyénvaló még az oviban. Kész. Pont.

  "Kezeket a takaró fölé. Éljenek a csajok!" By Fábry

 • 2007.05.21 21:42:18Alvomacko

  Ja, de amikor Lilla elmesélte se köpni, se nyelni nem tudtam. Először nagyon dühös voltam, cirkuszt meg jelenetet akartam rendezni, de pár perc múlva lehiggadtam és rájöttem, hogy az senkinek nem használ. A gyerekek szexuális érdeklődésének meg aztán végleg nem.

  Így maradt a csöndes beszámoló az óvónéni felé.

 • 2007.05.30 21:35:32Brumibaby

  Egyedülálló anyák figyelem! Lányom (4,5) ma megoldotta a társkeresés problémáját:

  Valakiről beszélgetünk, aki elvált és egyedül neveli a kislányát.

  Fiam: -És miért nem talál magának másik férjet?

  Én: - Nem tudom.

  Fiam: - És hogy kell férjet találni?

  Lányom: Hát úgy, hogy oda kell menni sokmindenkihez az utcán, és megkérdezni, van-e már felesége.

 • 2007.05.30 21:37:46druantia

  Brumibaby, jó ötlet, holnap úgyis be kell mennem a városba, majd szétnézek :-).

 • 2007.05.30 21:40:31marcangoló

  :-D

 • 2007.05.30 21:45:04Brumibaby

  druantia, izgatottan várom az eredményt!

  (Főleg, hogy milyen képet vágott a "sokmindenki")

 • 2008.01.10 18:11:53Brumibaby

  A lányom ma becsipásodott szemmel ébredt. Doktornéninek azt mondta: "Köpőhártyagyulladásom van"  A bátyja viszont az iskolában újságolta el a tanítónéninek:  "A kistesómnak kötélhártyagyulladása van"

 • 2008.01.10 19:16:29Atina

  Unokatesóm 4 éves kislányának egy régebbi fényképét látva megkérdeztem: - Te vagy az Vivi?

  - Igen, csak akkor még fiú voltam.

  /A fényképen még kisebb volt, és rövid volt a haja/.

 • 2008.02.23 19:08:38Brumibaby

  Darwinizmus Brumibabyéknél:  Öt éves lányom kérdi ma reggel:

  - Hogy lett az első ember?

  Hét éves fiam:

  - Úgy, hogy egy majomnak született egy gyereke, aki nem hasonlított rá, ezért embernek nevezte el.

 • 2008.02.23 19:16:46Moira

  Brumibaby: :-))))

 • 2008.09.15 20:44:28Brumibaby

  Azt kérdi ma a másodikos fiam, milyen név a Nyomán, fiú, vagy lány. Mi vaaan? kérdezem bambán, aztán megmutatja az olvasókönyvet, hol az olvasmányok után ott a forrás, pl.

  Móricz Zsigmond

  Móra Ferenc

  Oszejeva nyomán...  -------------------

  Vacsoránál a lányom vizet kér: "Csípőset, anya" (= szénsavasat) "Vagyis mégis inkább csípetlent"

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta