SZÜLŐSÉG

Kivillanó mellbimbónak örülnek az apukák

2007. március 1., csütörtök 11:40

A tejtől duzzadó keblek sok férj fantáziáját megmozgatják, az anyukák pedig ettől kívánatosnak érzik magukat, jól teszik hát, ha meglovagolják ezt a hullámot, mert a szoptatás befejeztével a feszes cicikből valószínűleg két lógó zacsi marad csak. Amíg viszont csodálatosan domborodnak a mellek, nem érdemes otromba szoptatós melltartóba rejteni őket. Villogjunk inkább szexi cicifixben!


Mit tehetünk, hogy a kecske (baba) is jóllakjon és a káposzta (nőiesség) is megmaradjon? Válasszunk olyan melltartót, amely csinos is és szoptatni is lehet benne! Szerencsére már nem csak egyszerű pamutmelltartókat lehet venni, amelyekben az ember nem nőnek érzi magát, hanem egy unalmas csomagolásba zárt tejbüfének. A szoptatós melltartók között is találhatók szexi darabok: kapható fekete, vagy fehér csipkés, piros csíkos, retró-dizájn, vagy akár színes pöttyös, hagyományos lehajthatós változat 50 dollár körüli áron, de találtunk egészen vad megoldásokat is, amelyek ugyan már nem kifejezetten szoptatós melltartók, de apuci biztos örülne a látványnak.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.03.01 13:25:24leg

  Nekem nem lógó zacsi, pedig 9 évig szoptattam összesen (3 gyerek). Tényleg nem zacsi. Amúgy érdekelne, bár költői a kérdés, hogy milyen lenne ennyi évesen (40), ha nem szülök és nem szoptatok.

  Még szebb szoptatós melltartókat meg itt találtam: www.angilure.hu, bár ezalatt a 9 év alatt egyszer sem vettem föl ilyet, mert izé, fölrántom a pólómat, osztjónapot. Éjjel meg pizsifölsőt kigombolom.

 • 2007.03.01 13:46:26Tori

  Én nagyon szerettem volna ilyesmit, de 5 K alatt csak tecsó gazdaságost láttam. Maradt a kinyúlt melltartó, amelyiknek már nem árt, ha időnként félrehúzom és kipakolok belőle.

 • 2007.03.01 13:53:30kiseszter

  Én 9 hónapig szoptattam és zacsi :o( De valaki írta itt a Porontyon, hogy a ciklusok alkalmával újra raktároz oda egy kis zsírt a test. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de úgy tűnik hogy nagyon apránként, de tényleg kerekedik újra :o)  A szexis szoptatós melltartókkal nekem csak annyi lett volna a bajom, hogy ha kitömöm melltartóbetéttel akkor azzal agyon is csapom. Márpedig azok nélkül egy percig nem voltam meg. Nem csak akkor ömlött belőlem a tej amikor szoptattam vagy arra gondoltam, hogy "mindjárt kel a gyerek és szoptatás" hanem akkor is zuhanyrózsaként spriccelt ha a férjem megcsókolt vagy AZZAL a tekintetével a szemembe nézett és az én gondolataim egy pillanatra erotikusba csavarodtak.  Ajánlgattam már két poszton, de hát három a magyar igazság, hátha most eléggé az elején írom: Van kb. 25 db anyatejgyűjtő zacsim. 1,5 decisek, belsejük steril, eredeti csomagolásukból ki vannak véve. Augusztusiak, a papírdobozuk nélkül nem tudom, hogy meddig van szavatosságuk ezeknek, de ha valakit így is érdekel elpostázom ingyen.

 • 2007.03.01 14:06:08melin

  Nekem is megmaradtak a cickóim 2 terhesség után, most ugye megint növekednek, de most tartok ott 21 hetesen, h a 75B-st kitöltöm... szóval:o( De a férj komázza mindenhogy szerencsére:o)))  És nekem nagyon tecc a pöttyös cicifix!!! Nekem kell olyan:o))) A cssipkét a férj nagyon szereti, de én vakarózom tőle, szóval az kilőve. De sajnos a szopi-időszakban én sem nagyon tudtam meglenni a melltartó+betét páros nélkül.

 • 2007.03.01 14:11:23potyeszka

  Nekem volt ilyen,csak elszámoltam magam kicsit vettem,és tejcsárda lettem.Az utolsó mmm igencsak kedvemre való darab,még igy is hogy már nem szoptatok.

 • 2007.03.01 19:40:37Dexter68

  Persze, hogy örülünk! ;o)))

  Egy sokgyerekes barátom szokta mondani, hogy imádja, ha terhes a felesége, mert isteni cicjei vannak :oDDDD

 • 2007.03.01 19:42:45potyeszka

  Dexter68 mennyi az a sok?

 • 2007.03.01 20:43:44sportos

  Sziasztok! leginkább csak olvasni szoktalak Titeket, de néha én is aktivizálódom. Egy-két igazán klassz szoptatós melltartója van az Anita cégnek (Kékgolyóban vannak a Délinél Budán). az elsô gyereket 14 hónapig szoptattam és csak két 'dohányzacsi' maradt utána, de már látom, hogy a második után sem lesz sokkal jobb az helyzet. Sajna. Jelenleg a 80E-s méret jön be leginkább, a férjem nagy örömére. azért figyelmeztettem, hogy ez nem marad így örökké :-))

 • 2007.03.02 08:43:45laili

  Nekem a merevítés nélküliek jönnek be mert e tej mellett már nem kell kitömni meg felnyomni. Viszont ilyenből nem kell szoptatós hanem jó az átlagos darab.  A szoptatós melltartó viszont nem jött be hatalmas lökhárítókat csinál, kicsúcsosítja ráadásul irtó vágyölő persze ez egy tippikus darab én hülye meg vettem rohadtrágán mert az kell, nna több nem lessz:)

 • 2007.03.02 08:46:03laili

  Ja igen! A zacsiktól én is tartok, terhesség előtt soxor melltartót se hordtam vagy csak sportosat lehet, hogy rákényszerülök a push up-okra:(((

 • 2007.03.02 09:26:03gigia

  Azon gondolkozom, hogy az izgi melltartó miért legyen szoptatós? Szerintem az ember vagy szoptat, vagy csábít...

  Nálunk, mondjuk ez nem volt cikk sose - lehet, most kéne kipróbálni :))

  Kiváló kínai pamut szopis melltartóim vannak, ha valami csipkecsodát akarnék, az biztos nem szoptatós lenne...

 • 2007.03.02 09:57:29mókusfácán

  Nekem zacsi lett és még nem is volt sok tejcsim! :(((((

  Hogy lehet visszatornázni egy kicsit???

  Bár most éppen fogyok, illetve alakulok és hát úgy néz ki ciciről megy lefelé!:((((

 • 2007.03.02 10:49:31gyöngy

  Én a nagyokat 7 és 5 hónapos korukig szoptattam. Igaz abban az időben 3 hónapos kortól a főzeléket adtuk, meg 2 hetes kortól már gyümölcsöt. Mégis felnőttek.
  Az én 75B-s cicim, meg majdnem olyan maradt, mint előtte. Kicsi világos maradt a bimbóm, és szép kerek a cicim. Imádta is a párom a formás, fiatalos cickóim. Most, hogy 38 hetes vagyok, egy kicsit teltebbek, és változott a bimbóméret, és most 6 hónapos korig csak szoptatni szeretnék, meg utána is amíg igényli. Majd meglátjuk utána mi lesz. Abban az egyben viszont egyetértünk a párommal, hogy szilikonos nem lesz.
  Amúgy a párom utálja a melltartókat. A csipkét is.
  Így nekem nem lesz szoptatós melltartóm, csipkés meg különösen nem.
  Másképp fogok csábítani.

 • 2007.03.02 10:57:26Tori

  Nekem megereszkedett de azért nem zacskó. Lassan 3 éve szoptatok.  Jaj, egy édi sztori tegnapról: az asztalnál falatozok, egyszercsak odajön a lányom, hogy "anya, cicizni szejetnék". Mondom, most nem lehet, mert eszem. Mire ő: jó, akkoj csak fogom. És benyúlt a ruhám alá, a bimbóra tette a kezét és türelmesen megvárta, amíg befejezem az evést. Apjával kórusban vinnyogtunk.

 • 2007.03.02 11:17:10ananasz

  Tori:))), amugy a 3ev szopi igen durva lehet. Hogy lehet ezt birni?? en most 1ev utan hagyom abba, es jol kimerultem, ugyanakkor meg sajnalom is vhol.

 • 2007.03.02 11:24:44Tori

  Én is folyton fáradt vagyok, de a gyereknek jót tesz. Néha a pokolba kívánom az egész macerát, de legtöbbször nagyon finom összebújni. A legrosszabb az, amikor azt hiszem, elalszik a cicin, és én is elálmosodom, ő mégis felkel és rongyol tovább, én meg kómás fejjel szédelgek utána. De eddig minden betegségen, ami a családot elkapta, ő esett át leghamarabb, szerintem a szopi miatt, úgyhgoy megéri.

 • 2007.03.02 11:39:12katampusz

  kiseszter, gondolatolvasó vagy!  pont most törtem a fejem, hogy ki írhatta, van még neki tejes zacsija :)

  kérlek szépen küldd el nekem őket, megírom emilben a címemet, vagy küldök válaszborítékot vagy mittudomén

  mindenesetre az én emilcímem:

  ho_kakukacfreemailponthu  nagyonnagyon köszönöm!

 • 2007.03.02 12:41:02titi

  Tori, nem semmi lehetett úgy enni :DDD
  Lassan a végére érek a szoptatásnak ( már csak reggel, este), de a cicim így is irígylésre méltó.
  Igaz a tejjel teli állapota verhetetlen, de így is kerek, melltartóra semmi szükségem.
  Épp a minap dícsérte meg a férjem ("Meg sem látszik rajta, hogy 2 gyereket szolgált ki!")
  Isten áldja a Természetet! Köszi!
  Barátosnémnak viszont lila csíkos lett a cicije a szoptatástól, fejéstől. Tiszta A illetve E vitamin olajjal kenegette. Tök jól elhalványodott neki.
  A "zacskóságot" (változatlanul nem tetszik ez a kifejezés, mert méltatlan) mellizomerősítő gyakorlatokkal minimalizálta.

 • 2007.03.02 12:49:29eszter

  Bende 13 hónapos, ő is már csak "fogja", de azt nagyon. 3 napja nem húzta fel a pólom, hogy egyen is belőle!! Ne vessetek meg, de én már örülök neki. Eddig kellemes volt, imádtam, ha szopizott, most épp elég...Azt útálom, ha tekergeti a mellbimbómat, pedig arra hajt. (az apja jobban csinálja :) ezt meghagynám neki)

  Nekem eddig 3 terhesség 3X13-14 hónap szopi, és nem zacsi. Ami nincs, az nem is lóghat:))) Egy pici dudorodik a mellkasomtól, de én a legjobb melltartókat mindig a bakfis osztályon vettem, puha, nem szivacsos, merevítős, mégis tart, és takar (mármint bimbót, szóval inkább sportmelltartó szerűen hordok melltartót)

 • 2007.03.02 19:14:46babateve

  A csupacsipke szoptatós melltartó számomra eléggé fából vaskarika: mindek csábitsak nulla libidóval? Mert szoptatás alatt nekem mindegyik gyereknél kb nulla és minusz 5 között mozgott a libidóm.

 • 2007.03.02 19:17:02babateve

  Viszont nem lett zacsi. Ha zacsi lett volna az csak egy elég kisméretü zacsi lett volna, ugysem fért volna bele szinte semmi:-(

 • 2007.03.02 19:32:04laili

  babateve:libido egyelőre detto:((((Nyugtass meg, hogylesz ez jobb is.  Ennek ellenére a férjem kedvére én szeretek itthon is csini melltartóban flangálni persze nem csupacsipkébe mert nem bírja a bőröm meg a pénztárcám.  A hasam meg egyebek szépen alakulnak remélem a mellemmel sem lesz kond én bizakodom.

 • 2007.03.03 14:31:56babateve

  laili: perszehogy lesz jobb!!!! Ez nagyon egyéni, nekem mindegyik gyereknél a szopi alatt semmi libidóm nem volt és utána is csak nagyon fokozatosan állt helyre az ügy. Uram eléggé megszenvedte, de kitartott! Egyikünknek sem volt könnyü!

 • 2007.03.04 13:37:02cozumel

  MOst oszinten, elnezem ezeket a modelleket...Nektek az elso fel evben mondjuk volt kedvetek szexi tancot lejteni ferjember elott?  Miert kell hamis kepeket sugallni?

  Szamomra ez pont olyan, mint amikor a menstrualo no az egekben ropkod az oromtol, mert persze soha nem olyan boldog a no, mint az alatt a par nap alat...

 • 2007.03.04 17:33:56laili

  conzumel. hát persze hogy volt! Estére jól kipihenem magam elugrom szoliba meg csipkecsudát vásárolni, majd vonaglós zenei aláfestésre szexistennővé változom és megtámadom apát miközben gyanútlanul épp örökélet láncfűrészeset játszik a gépen.

  Hogy hol van addig a gyerek na ezt kérdem én is.  Vagy lehet, hogy arra gondoltak, hogy miután lefektettél, elmosogattál, elrakodtál végre-végre letusoltál megszemlélted a legújabb kismamadivat szerinti fekete karikáidat a szemed alatt feöltöd a csipkecsudádat és újra csak szexistennővé változol támadás stb. stb.

  Na most nem tudom melyik a valószínűbb?

 • 2007.03.04 18:52:09cozumel

  Laili

  Csak azt hagytad ki, hogy soha nem volt olyan magas az onertekelesed, mint szules utan 6 hettel:-)

  Beleneztel a tukorbe, es mindennel abszolut elegedett voltal, amit ott lattal...

 • 2007.03.05 09:26:25laili

  cozumel: én nagyon gyáva vagyok ezt nem mertem megpendíteni mert a fogyis topiknál már kiderült, hogy ez nagyon ingoványos terep így maradok a sötét karikáknál tovább nem merészkedem..

 • 2007.03.05 09:29:39laili

  cozumel: a múltkor beijedtem a fogyis topiknál így nem kockáztatnék meg külsőre vonatkozó célzásokat nem akarok senkit megbántani.
  Az persze igaz, hogy soha olyan jól nem néztem ki mint szülés után ez evidens nem?

 • 2007.04.16 17:11:52Flórika27

  OFF  Megint nem tudom, hol kérdezzem. :P Tehát itt. :)  Tudja valaki, hogy PONTOSAN miféle fertőzést lehet kapni, ha valaki az előírt 6 hét pihenőidő ELŐTT már szexelni szeretne? :P Ugyanis a Kismama magazin 2007. januári számában írták a "Felépülés a műtétből" cikkben: "Az első négy hét eltelte után már nem kell fokozott fertőzésveszélytől tartani a szex során..."  Tehát az érdekelne, hogy egészen pontosan mi fertőződhet el? Felmerült bennem, hogy netán ilyenkor még nyitva van a méhszáj (valamennyire)?! :o  Csak mert ma 3 hetes a kislányom, és igazából az első pillanattól kezdve teljesen rendben voltam libidóilag, egyedül a vérzés akadályozott eddig is... xD

  Sz'al ha nem "muszáj" nem várnánk tovább. :-))))  ON

 • 2007.04.16 17:20:41katampusz

  nos, nem tudom milyen fertőzésekről lehet szó, de ha jól emlékszem három hétnél mi sem bírtuk tovább :)

 • 2007.04.16 17:24:13Flórika27

  katampusz:  Na, jól van akkor, feltehetőleg csak ilyen "biztonsági előírás" lehet ez a 6 hét. :))

 • 2007.04.16 19:06:55atha

  Na az én libidóm mellileg már kb 15 éves korom óta nem Oké, nagymamám körtemellnek nevezte, én csak nehéznek és gravitáltnak. Gyerek előtt is hülyének néztek vásárlásnál, mert kerületre 70-es vagyok, kosárra D voltam. Az első után az E is kicsi, pedig 70-esből már így sincs ilyen. Szoptatás után meg a még nagyobb összeesett, most a másodikat várva legalább megint megteltek. Még jó, hogy a férjem a hátsó domborulatokat részesíti előnyben, így nem kell paráznom rajta annyira :)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta