Anyja mellől lógott meg a totyogó

Meglépett anyjától egy 22 hónapos gyermek a New York-i metró egyik állomásán és önálló utazásba fogott - szülei nem kis rémületére. Hamarosan azonban nyomába eredt Derrick: nála is ifjabb öccse, de ő már az anyjukkal, írja az MTI.


Az előzmény: a Stuart nevű báty kezét csak egy pillanatra engedte el az anya, hogy megtörölhesse a másik, még pólyás - Derrick keresztnevű - fia orrát, ám ennyi is elég volt a járni alig tudó bátynak, hogy feltipegjen egy szerelvényre, amely rögvest el is robogott vele.

Az anya, miután észrevette, hogy Stuart "elutazott", kétségbe esve pattant fel a következő szerelvényre Derrickkel, az apa pedig - aki addig is elég passzív szereplője volt csupán az eseményeknek - tovább folytatta "helytállását": az állomáson ácsorgott tovább.

Jól tette. Pár perc múlva ugyanis egy nő visszahozta Stuartot, és "hiánytalanul" átadta, majd távozott. A férfi annyira meglepődött és megörült fiának, hogy még megköszönni se volt ideje a refuvart. Felesége ugyanakkor élete legboldogítóbb telefonhívását kapta tőle, és tanult a leckéből, tudósít az MTI. 

Stuart ugyanis nem. Még ugyanaznap a család ismét megfordult a metróállomáson, és a gyerek megint megpróbált fellógni egy szerelvényre, ám anyja ezúttal már vasmarkúnak bizonyult.
Oszd meg másokkal is!
Mustra