SZÜLŐSÉG

Szoftver pontoz az énekversenyen

2007. február 28., szerda 11:20

A Minimax gyerekcsatorna folytatja a Staraoke nevű tavaly ősszel indult zenei műsorát, amelyben népszerű zeneszámokat énekelve versenyeznek a minisztárok. Hetente két gyermek méri össze énektudását, a végső nyertes Staraoke szoftvert kap.Az előző széria tíz részében népdalokat, Halász Judit számokat is énekeltek a kölykök, a március 10-én kezdődő sorozat a gyerekek kérései alapján összeállított zeneszámokkal indul, amelyekről az interneten szavazhattak a leendő nézők és versenyzők.

A vetélkedőre az interneten és levélben lehetett jelentkezni. A műsor érdekessége, hogy nincs zsűri, a versenyzők pontozását a Staraoke szoftver végzi, amely egyébként a győztes énekes nyereménye is.

A szombat délelőttönkénti adás egy plusz elemmel, a Meglepetés dalversennyel bővült, amelyben két versenyző mérkőzik meg egymással különdíjért, itt a nézők szavazata fog dönteni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.28 13:16:30Szilvesszter

    Mini megasztár :-)

    Én vagyok paranoiás, hogy ebben is a médiafofgyasztóvá válást és a sztárolás kiépítését látom csak a Minimax részéről?

    Szeretem a gyerekversenyeket, de inkább azt, ahol a gyermek fizikai valójában megjelenhet.    Remélem, hogy szavazni nem emelt díjas SMS-sel lehet.

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta