SZÜLŐSÉG

Szoftver pontoz az énekversenyen

2007. február 28., szerda 11:20

A Minimax gyerekcsatorna folytatja a Staraoke nevű tavaly ősszel indult zenei műsorát, amelyben népszerű zeneszámokat énekelve versenyeznek a minisztárok. Hetente két gyermek méri össze énektudását, a végső nyertes Staraoke szoftvert kap.Az előző széria tíz részében népdalokat, Halász Judit számokat is énekeltek a kölykök, a március 10-én kezdődő sorozat a gyerekek kérései alapján összeállított zeneszámokkal indul, amelyekről az interneten szavazhattak a leendő nézők és versenyzők.

A vetélkedőre az interneten és levélben lehetett jelentkezni. A műsor érdekessége, hogy nincs zsűri, a versenyzők pontozását a Staraoke szoftver végzi, amely egyébként a győztes énekes nyereménye is.

A szombat délelőttönkénti adás egy plusz elemmel, a Meglepetés dalversennyel bővült, amelyben két versenyző mérkőzik meg egymással különdíjért, itt a nézők szavazata fog dönteni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.28 13:16:30Szilvesszter

    Mini megasztár :-)

    Én vagyok paranoiás, hogy ebben is a médiafofgyasztóvá válást és a sztárolás kiépítését látom csak a Minimax részéről?

    Szeretem a gyerekversenyeket, de inkább azt, ahol a gyermek fizikai valójában megjelenhet.    Remélem, hogy szavazni nem emelt díjas SMS-sel lehet.

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta