SZÜLŐSÉG

Szoftver pontoz az énekversenyen

2007. február 28., szerda 11:20

A Minimax gyerekcsatorna folytatja a Staraoke nevű tavaly ősszel indult zenei műsorát, amelyben népszerű zeneszámokat énekelve versenyeznek a minisztárok. Hetente két gyermek méri össze énektudását, a végső nyertes Staraoke szoftvert kap.Az előző széria tíz részében népdalokat, Halász Judit számokat is énekeltek a kölykök, a március 10-én kezdődő sorozat a gyerekek kérései alapján összeállított zeneszámokkal indul, amelyekről az interneten szavazhattak a leendő nézők és versenyzők.

A vetélkedőre az interneten és levélben lehetett jelentkezni. A műsor érdekessége, hogy nincs zsűri, a versenyzők pontozását a Staraoke szoftver végzi, amely egyébként a győztes énekes nyereménye is.

A szombat délelőttönkénti adás egy plusz elemmel, a Meglepetés dalversennyel bővült, amelyben két versenyző mérkőzik meg egymással különdíjért, itt a nézők szavazata fog dönteni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.28 13:16:30Szilvesszter

    Mini megasztár :-)

    Én vagyok paranoiás, hogy ebben is a médiafofgyasztóvá válást és a sztárolás kiépítését látom csak a Minimax részéről?

    Szeretem a gyerekversenyeket, de inkább azt, ahol a gyermek fizikai valójában megjelenhet.    Remélem, hogy szavazni nem emelt díjas SMS-sel lehet.

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta