Tépőzárral rögzíthető újszülöttek

Egy élelmes amerikai babaruha-tervező sajátos gyermekcsomagolási megoldással rukkolt elő, melyet baby bonkie-nak keresztelt el. Hogy mi az a baby bonkie? Voltaképpen egy tépőzáras pólya, de tekinthetjük a hálózsák és a pokróc keresztezésének is. De a legjobban az ábra alapján érthetik meg: a bonkie az ilyen, és kész. Egészen pici gyerekeknek készült, akik nyugodtabban alszanak szorosan bebugyolálva.

Az újszülötteket megnyugtatja a méhbeli állapothoz hasonló, szoros és puha ruházat vagy takaró, erre az elvre alapulva pólyázzák évezredek óta a babákat. A pólyák hátránya azonban, hogy bonyolult ki- és becsomagolni a gyereket. A hálózsák ebből a szempontból jobb, viszont sosem lesz annyira szoros (ne is legyen), mint a pólya. A baby bonkie-ba viszont csak belerakjuk a gyereket, rátépőzárazzuk a két fület, és máris bepólyáztuk, vagyis bonkie-ztuk. Méreténél fogva hat hónapos korig használható, és olyan meleg, hogy a bébire elég csak egy pelenkát adni alá.


Az ötven dolláros zsákfélét harmincháromféle színben árulják az online áruházak, létezik pamutból készült nyári és műszőrme galléros, műszálas anyagból készült téli változata is.
Oszd meg másokkal is!
Mustra