SZÜLŐSÉG

Negyedmilliós kincset talált egy csecsemő

2007. február 26., hétfő 16:31

Ezerháromszáz dollárnyi, vagyis mintegy 250 ezer forintnak megfelelő készpénzt talált egy amerikai bébiszitter abban az ócska könyvben, melyet az általa felügyelt bébi unszolására vett meg 25 centért.


Amikor a Georgia állambeli McDonough városkában bébiszitterként dolgozó Sheila Laughridge huszonöt centért megvásárolt egy régi könyvet az ócskásnál, azt gondolta, ezzel a kis Rhiannonnak tesz jót. A 15 hónapos bébi ugyanis lelkesen ragaszkodott az ütött-kopott kötethez, melyet hazavittek magukkal. Sheila csak akkor döbbent meg, amikor a könyvvel játszadozó Rhiannon egy pénzzel teli barna papírzacskót talált a lapok között. A zacskó tele volt régi száz- ötven- húsz- és tízdollárosokkal.

Laughridge a helyi bankba vitte a pénzt, amiről kiderült, hogy több mint 1300 dollár.
A hatvanas évekből származó bankjegyek többsége azonban darabokra volt szaggatva, így a bébiszitter egyelőre csak 300 dollárt kapott értük. A bank a pénzt elküldte az amerikai államkincstárnak, mely megvizsgálja a bankjegycafrangokat, és eldönti, mennyit érnek.

Rhiannon anyja, Shirley Barnes úgy vélte, lánya különleges tehetségét nem lenne szabad parlagon hagyni. "Majd telerakom neki az asztalt számozott cetlikkel, hátha kiválasztja nekem a nyerő lottószámokat" - mondta az AP hírügynökség tudósítójának.
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.26 18:56:48olgi

  azért az durva, hogy mindjárt valami para-jelenségként kezelik a szülők... nem?

 • 2007.02.26 19:16:11marywolf

  off:
  a family magazinban van egy 10% os kedvezményes kupon a budai Széna téren található fedett jégpályára.
  írjon akinek kell, csak mert én Szegedról tuti nem megyek fel
  mariann.nagy@gmail.com

 • 2007.02.26 20:16:45meskovka

  kedves poronytozók!

  nemrég egy kéréssel fordultam hozzátok,a pszichológiai dolgozatomat illetően.
  köszönöm szépen a sok levelet,nagyon jó volt látni hogy ennyire sok jófej anyuka olvassa a site-ot:)
  mivel a lehetőségeim korlátozottak,ezért válaszolni,és írni nem tudtam mindenkinek,azonban utólagos engedelmetekkel továbbítottam néhány hasonóan szenvedő csoporttársam felé az emailcímeteket..a feladat ugyanaz...szóval aki még érez kedvet ne tartsa vissza magát nyugodtan válaszoljon hasonlóan meggyötört sorsú csoprottársaimnak is.)
  köszönöm mégegyszer..és bocsánat hogy itt írom meg,de annyira hülye a levelezőrendszer -vagy én:)-hogy nem tudok normálisan írni egy köremailt:)
  szóval köszönöm mégegyszer.
  emília.

 • 2007.02.27 10:45:02druantia

  Remélem, anyukának sikerül visszatérnie a földre a mesevilágból. Ez szerencse, nem parajelenség.

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta