SZÜLŐSÉG

Hétvégi programok: Farsangi kalandjáték Dorothyval

2007. február 23., péntek 08:32

Akinek nem volt elég az óvodai/iskolai farsangi ünnepségekből, esetleg szeretne villogni még egy kicsit gyermeke jól sikerül jelmezével, az a hét végén több helyen is megteheti: szombaton két nagy, egész napos farsangi bulit is tartanak. Programajánló.Szombaton 10 órakor kezdődik a gazdagréti Eleven Centerben található Szülők Háza Családi Központ és Játszóház farsangi programja, amely nem csak a gyerekeknek ígér kellemes szórakozást. Az egész napos kreatív játék, kalandfal, kézműves foglalkozás, (amelyen télűző csörgőt készítenek), bábelőadások, jelmezvásár, arcfestés mellett farsangi körömkészítés és smink is jár az anyukáknak, és komolyzenei koncertet is élvezhetnek a látogatók. Este hat órakor zenés jelmezbemutató és -verseny kezdődik, amelyeken értékes ajándékokat lehet nyerni. A fődíjra (családi vacsora egy elegáns étteremben) azok a családok esélyesek, amelynek tagjai jelmezeiket valamilyen közös elképzelés alapján válogatják össze.

Árak: Gyerekjegy (1-14 éves korig) 1500 Ft
Kísérő jegy (14 év fölött) 500 Ft
Családi jegy 3000 Ft.

A Minimax a Jövő Háza Központban 10-17 óra között várja a farsangozni vágyókat különböző kézműves foglalkozásokkal, ahol díszes, flitteres, színes tollas, gyöngyös álarcokat, gipszmaszkokat, jelmez kiegészítőket és farsangi ékszereket készíthetnek. A látványkonyhában farsangi és forgácsfánkot sütnek. A rendezvény fő motívuma az Óz a nagy varázsló meséje, erre épül a kalandjáték, melynek során a gyerekek Dorothy útját végigjárva találkozhatnak a mese főhőseivel, majd jelmezversenyen és tombolán vehetnek részt Óz birodalmában. Lesznek még gyerekkoncertek, bábelőadások, farsangi felvonulás és táncház.

Árak: kétéves korig ingyenes
Gyerekjegy: 400 Ft
Felnőtt jegy 700 Ft

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta