SZÜLŐSÉG

Hétvégi programok: Farsangi kalandjáték Dorothyval

2007. február 23., péntek 08:32

Akinek nem volt elég az óvodai/iskolai farsangi ünnepségekből, esetleg szeretne villogni még egy kicsit gyermeke jól sikerül jelmezével, az a hét végén több helyen is megteheti: szombaton két nagy, egész napos farsangi bulit is tartanak. Programajánló.Szombaton 10 órakor kezdődik a gazdagréti Eleven Centerben található Szülők Háza Családi Központ és Játszóház farsangi programja, amely nem csak a gyerekeknek ígér kellemes szórakozást. Az egész napos kreatív játék, kalandfal, kézműves foglalkozás, (amelyen télűző csörgőt készítenek), bábelőadások, jelmezvásár, arcfestés mellett farsangi körömkészítés és smink is jár az anyukáknak, és komolyzenei koncertet is élvezhetnek a látogatók. Este hat órakor zenés jelmezbemutató és -verseny kezdődik, amelyeken értékes ajándékokat lehet nyerni. A fődíjra (családi vacsora egy elegáns étteremben) azok a családok esélyesek, amelynek tagjai jelmezeiket valamilyen közös elképzelés alapján válogatják össze.

Árak: Gyerekjegy (1-14 éves korig) 1500 Ft
Kísérő jegy (14 év fölött) 500 Ft
Családi jegy 3000 Ft.

A Minimax a Jövő Háza Központban 10-17 óra között várja a farsangozni vágyókat különböző kézműves foglalkozásokkal, ahol díszes, flitteres, színes tollas, gyöngyös álarcokat, gipszmaszkokat, jelmez kiegészítőket és farsangi ékszereket készíthetnek. A látványkonyhában farsangi és forgácsfánkot sütnek. A rendezvény fő motívuma az Óz a nagy varázsló meséje, erre épül a kalandjáték, melynek során a gyerekek Dorothy útját végigjárva találkozhatnak a mese főhőseivel, majd jelmezversenyen és tombolán vehetnek részt Óz birodalmában. Lesznek még gyerekkoncertek, bábelőadások, farsangi felvonulás és táncház.

Árak: kétéves korig ingyenes
Gyerekjegy: 400 Ft
Felnőtt jegy 700 Ft

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta