Hazatalálnak az elveszett macik

Az angol Blooming Marvellous terhesdivatcég két alapítójának megesett a szíve az elveszett játékukat sirató gyerekeken. Judy Lever és Vivienne Pringle ezért létrehozták a Toys Reunited weboldalt, ahol talált játékok várják gazdájukat, a játékukat elvesztő gyerekek szülei pedig feltehetik az eltűnt jószág fényképét, bízva a jószerencsében.




Az oldalon olvasható sikertörténetekből úgy tűnik, az elveszett maci vagy baba megtalálására továbbra is a villanyoszlopokra ragasztott, vagy a kerületi újságban feladott hirdetések a legalkalmasabbak.

A Toys Reunited azonban még egy hasznos célt szolgál: a fölösleges játékállatokat dublőrként is fel lehet ajánlani azoknak, akiknek pont ugyanilyen a kedvenc figurájuk. Így ha véletlenül elveszne Blöki vagy Mackó, a fiókból elő lehet rántani az addig tétlenül heverő kettes számú Blökit avagy Mackót, és minden meg van oldva.

A Poronty úgy véli, ez kiváló kezdeményezés, nálunk is meg lehetne honosítani. Ha önnek elveszett a játékállata, vagy felajánlaná felesleges állatát dublőrnek, írjon nekünk, vagy kommentezzen!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek