SZÜLŐSÉG

Vízálló veszkócsizma minden kovboj álma

2007. február 18., vasárnap 10:08

A Poronty kedvenc divattervezője, a világot elárasztó, buta képű majmokért felelős Paul Frank álmodta meg ezt a gumicsizmát, ami beteljesíti a kisfiúk legnépszerűbb álmait. A fröccsöntött lábbeli egy kovbojkalappal, egy mellénykével és egy seriffcsillaggal kiegészítve tökéletes vadnyugati seriffjelmezként funkcionál.

A termék megvásárlásában nemcsak az motiválhatja az anyukákat, hogy így rendkívül trendi kiegészítőhöz jutnak, hanem az is, hogy a parkban hancúrozó csemetéjük legalább térdtől lefelé nem lesz vizes és sáros (kivéve, ha sikerül valahogy a csizmaszárba vizet juttatni). A lábbeliket a kovbojok és indiánok hazájában 30 dollárért (mintegy hatezer forint) vesztegetik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta