SZÜLŐSÉG

Vízálló veszkócsizma minden kovboj álma

2007. február 18., vasárnap 10:08

A Poronty kedvenc divattervezője, a világot elárasztó, buta képű majmokért felelős Paul Frank álmodta meg ezt a gumicsizmát, ami beteljesíti a kisfiúk legnépszerűbb álmait. A fröccsöntött lábbeli egy kovbojkalappal, egy mellénykével és egy seriffcsillaggal kiegészítve tökéletes vadnyugati seriffjelmezként funkcionál.

A termék megvásárlásában nemcsak az motiválhatja az anyukákat, hogy így rendkívül trendi kiegészítőhöz jutnak, hanem az is, hogy a parkban hancúrozó csemetéjük legalább térdtől lefelé nem lesz vizes és sáros (kivéve, ha sikerül valahogy a csizmaszárba vizet juttatni). A lábbeliket a kovbojok és indiánok hazájában 30 dollárért (mintegy hatezer forint) vesztegetik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta