SZÜLŐSÉG

Vízálló veszkócsizma minden kovboj álma

2007. február 18., vasárnap 10:08

A Poronty kedvenc divattervezője, a világot elárasztó, buta képű majmokért felelős Paul Frank álmodta meg ezt a gumicsizmát, ami beteljesíti a kisfiúk legnépszerűbb álmait. A fröccsöntött lábbeli egy kovbojkalappal, egy mellénykével és egy seriffcsillaggal kiegészítve tökéletes vadnyugati seriffjelmezként funkcionál.

A termék megvásárlásában nemcsak az motiválhatja az anyukákat, hogy így rendkívül trendi kiegészítőhöz jutnak, hanem az is, hogy a parkban hancúrozó csemetéjük legalább térdtől lefelé nem lesz vizes és sáros (kivéve, ha sikerül valahogy a csizmaszárba vizet juttatni). A lábbeliket a kovbojok és indiánok hazájában 30 dollárért (mintegy hatezer forint) vesztegetik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta