Hétvégi programok: Vuk, mesekönyvek és bábelőadás

Pénteken Téli Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár kezdődik a Jövő Háza központban. Szombaton a Vuk című musical látható a Pataky Művelődési Központban, vasárnapra pedig bábelőadást és álarckészítést ajánlunk a gyerekeknek és szüleiknek.


A Jövő Házában tartott háromnapos esemény célja a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom népszerűsítése - közölték a szervezők az MTI-vel.

A fesztiválon jelen lesz számos író és illusztrátor is, köztük Tóth Krisztina, Békés Pál és Zalán Tibor. A fesztiválon a résztvevők információt kaphatnak a nemzetközi kiállításokról és pályázati lehetőségekről, továbbá könyvbemutatókon ismerhetik meg az újdonságokat.

A látogatókat számos zenei program is várja, fellép többek között a Szélkiáltó és a Kaláka együttes, valamint Gryllus Vilmos. A gyerekek részt vehetnek a Ládafia Bábszínház előadásán, kézműves műhelyekben könyvet írhatnak és illusztrálhatnak, papírt meríthetnek, és bábszínházat is készíthetnek.

Február 17-én, szombaton 15 órától a Pataky Művelődési Központban a VUK című musical látható, melyet feln?tteknek és gyermekeknek is ajánlanak.
Jegyár: 1700, 2100 Ft.

Február 18-án, vasárnap 10 órától az Angyalföldi Gyermek-és Ifjúsági Ház szervez családi programot: a Fabula Bábszínház Nagy akarok lenni! című előadása látható, amely egy kiscicáról szól, aki felnőtt szeretne lenni. Az előadás után kézműves foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, ahol "állati" állarcokat készíthetnek
Jegyár: 350 Ft.
Oszd meg másokkal is!
Mustra