Babakocsi 764 ezerért

Aranyozott vázú, tiszta bőr ülésű babakocsival rukkolt ki a MacLaren nevű cég (melynek semmi köze a McLaren Forma-1 istállóhoz). A babakocsi 2 ezer fontba - 764 ezer forintba - kerül, írja az MTI.


A szíjak, amelyek a kis utasok biztonságát hivatottak szolgálni, a korai versenyautókban alkalmazott biztonsági övekre emlékeztetnek - olvasható a Superstyle című orosz nyelvű hírportálon.

A babakocsi ékessége a 9 karátos aranyból készült kiegészítő, egy M betű, amely a mobiltelefonnak szánt zsebre rögzíthető, ám az anyuka brossként is viselheti, és persze az nem csak a mama szó, hanem a MacLaren kezdőbetűje.

A babakocsikat egyéni "forgalmi" rendszámmal is ellátták. Amennyiben valaki e szuperjárművel szeretné megörvendeztetni csemetéjét, nem árt, ha azonnal megrendeli, mivel a kocsicsodából mindösszesen 20 darab készült, írja az MTI.

Hogy mennyivel megy, arra nem tért ki a hír, de mivel feltehetően 1 anyahajtású, 40 km/óra lehet a csúcssebessége, ám csak akkor, ha a kismama a világ leggyorsabb futója.
Oszd meg másokkal is!
Mustra