Lepje meg az asszonyt Valentin-napra!

Ezt a cikket a Poronty férfiolvasóinak szánjuk, feltételezve, hogy szörnyű gondban tipródnak azt illetően, hogy mivel lepjék meg a csajukat Valentin-nap alkalmából. Amennyiben ön utálja a Valentin-napot, nem érdeklik az ajándékötletek, vagy már beszerezte a megfelelőt, kérjük, kattintson máshová!


Romantikus ajándék vonalon a Poronty szerkesztői összeállították személyes toplistájukat. Íme:

1. Kétszemélyes kádfürdő és masszázs a Mandala Day Spa-ban, egy pohár borral. Valentin-napra már esélytelen befoglalni, de ha ajándékutalványt vesz, majd a csaja eldönti, mikor szeretne ázni önnel. Ezt főleg gyerekeseknek ajánljuk, terheseknek van külön kímélő masszázsprogram. Igen, nagyon sokba kerül.

2. Romantikus vacsora két fő részére, míg a gyermekre a bébiszitter/nagymama vigyáz. Öltözzön fel szépen, és vigye el feleségét/párját egy rendes étterembe. Kedvencünk a Nagymező utcai Két Szerecsen: próbálják ki az édesburgonya-krémlevest, el fog állni a szavuk. Vigyázat, kis adagokat adnak! Ha ott nincs hely, jó még a környéken az Andrássy úti Abszint (kicsit még drágább) és a Liszt Ferenc téri Menza (kicsit túl trendi) is. Virágboltot az Andrássy-Nagymező sarkon talál.

3. Ha nem tudnak elszakadni otthonról: állítson haza egy gigantikus virágcsokorral. A pasik valamiért félnek virágot venni a nőknek, pláne ilyen klisés alkalmakkor, mint a Valentin-nap, pedig mi mindig örülnénk neki. Ha nem akarja beadni derekát a társadalmi nyomásnak, intézze spontán módon a dolgot, és állítson haza gigantikus virágcsokorral február 13-án!

4. A nők is szeretik a jó bort. Mi például szerkesztőségileg a következő típusoknak örülnénk rendkívüli módon (pláne, ha ihatunk is belőle): Tiffán Jammertal Cuvée, Vida Kadarka, illetve egy kategóriával feljebb Takler Regnum Cuvée, Gere Kopár Cuvée, Vylyan Montenuovo Cuvée. Fehérben Degenfeld Muscat Lunel, Hilltop Woodcutters' White, Légli 333, Nyakas Don Olivér. A roséért nem rajongunk, de egy Heimann Fuchsli mindig elfér a hűtőben. Részletekért forduljon az Alkoholistához.

5. Könyv. Tudjuk, parfümöt kapni azt jelenti, büdös vagy, könyvet kapni pedig, hogy buta vagy, de mi most elvonatkoztatunk ettől. Vegyen olyan könyvet, amit mindketten szívesen olvasnának, például ilyen Csányi Vilmos új könyve, Az emberi viselkedés. Nőknél bejön Jamie Oliver bármely műve, esetleg Floyd vagy Stahl Judit, ha nem allergiás rá senki a családban. Ha nem szeretnek olvasni, vegye meg a Született feleségeket DVD-n, azzal ellesz az asszony egy darabig.

+1 Ha ön igazán bátor, valamint tisztában van neje méreteivel, megpróbálkozhat a fehérneművásárlással is. Ezzel két legyet üt egy csapásra, ugyanis a csaja az ajándéknak örül majd, ön pedig annak, hogy pont abban a bébidollban láthatja, amiben mindig is szerette volna. Márkák terén hagyatkozzon a saját ízlésére, és döntse el, hogy full Skiny szettben, esetleg Women'Secret vagy Intimissimi cuccokban akarja látni az asszonyt. Progresszívebb párok online rendelhetnek a Victoria's Secret áruházból, ez akár programnak is szórakoztató.

Amennyiben ön nő, és örülne valaminek a fentiekből, stratégiailag hagyja nyitva ezt a böngészőablakot, hogy a férje véletlenül rátaláljon. Elfoglalt pasiknak esetleg kinyomtathatjuk és feltűzhetjük a borotválkozótükörre, hátha így elértik a célzást. Nehéz felfogásúak esetében szövegkiemelő filccel kihúzhatjuk a legvonzóbb tételt, de akkor hol marad a meglepetés?
Oszd meg másokkal is!
Mustra