Gyűrd össze a lepedőt velem!

Az éjszakák végre nem arról szólnak, hogy zombiként kóválygunk át a gyerekszobába szoptatni, majd mikor visszamásznánk a hitvesi ágyba, párunk megriadva úgy gondolja, itt az ideje papás-mamást játszani, mi pedig mindennél jobban vágyunk egy kis alvásra. A kisbaba melletti huncutkodásról már olvashattunk egy posztot, nézzük, mi a helyzet, ha a gyerek nagyobb. Szexdémonnak lenni ekkor is nehéz, de nem lehetetlen.


A legtöbb kisgyerekkel rendelkező ismerősöm arról számolt be, hogy nem egyszerű megszervezni az együttléteket. És ha már szervezni kell, az igen lelombozó lehet. Hiába a kipihent anyuka, hiába esne jól egy spontán numera nap közben, erre nemigen van lehetőség. Akkor mikor és hogyan?

Ha a gyerek alszik
„Felvettem azt a bordó csipketangát, amit szülinapomra kaptam tőled. Gyerek másfél órát alszik. Ebből már öt perc letelt. Siess!” Sajnos nem minden apuka tud elszabadulni a munkahelyéről, ha mégoly csábító is az sms, amit asszonykától kap, de azért meg lehet próbálni. Azért azt kalkuláljuk bele, hogy esetleg a ded kivételesen már egy óra szundikálás után felébred. Épp a legrosszabbkor.

Hajnalban
Van, aki rajong a hajnali szexért, mert ilyenkor egész napra feltöltődik, és aznap fülig ér a szája. Még a postás is megjegyzi, hogy ki van virulva. Persze ebben az esetben is kelhet korábban a gyerek. Ne lepődjünk meg, ha a hálószoba ajtajában felbukkan egy álmos gyerekfej.

Éjszaka
Klasszikus, a legtöbb szülő által preferált időpont. Majdnem mindent csinálhatunk úgy, mint megboldogult fiatalkorunkban. Két fontos dologra kell csak figyelni: igyekezzünk halkan sikoltozni lepedőgyűrés közben és ha lehet, ne hagyjuk elöl a vibrátort.

Titokban
Ha a gyereket le lehet kötni a mesecsatornával, vagy méginkább egy hosszú rajzfilm-dvd-vel, lophatunk néhány percnyi gyönyört. Egy gyors menet a mosógép tetején vagy a konyhapulton igazi adrenalinbomba. Csak le ne bukjunk.

Gyerek nélkül
Aki időnként be tud iktatni egy-egy gyermektelen estét, az igazán szerencsésnek mondhatja magát. Igaz, az előre elképzelt „felveszem a legszexisebb bébidollt és elcsábítalak”, a „vörösbort iszunk a sarokkádban illatos habfürdőben ázva, majd utána huncutkodunk” valamint a „gyertyákkal körberakott nappali szőnyegén hentergünk” programok ekkor sem biztos, hogy megvalósulnak. Előfordulhat, hogy ezek helyett apa Korda Gyuri pókerközvetítését választja, esetleg mi akarjuk inkább megnézni a laptopon a Született feleségek netről letöltött legújabb részét nyugiban.

Semmi pánik, jönnek még haza a gyerekek, és indulhat újra a szervezés!
Oszd meg másokkal is!
Mustra